Cautare

3165 de rezultate pentru "actualitati neptun tv 13 11 2010" (3.95 secunde)
Fetele au evoluat multumitor si asteptam sa jucam la fel si in partida urmatoare, cu Neptun Constanta, echipa mult mai buna, pe care o stim foarte bine, deoarece ne-am intalnit de doua ori in acest sezon", a declarat ieri antrenorul Bogdan Burcea.
Cinci echipe, doua din Liga Nationala, SCM Craiova si Neptun Constanta, trei din Divizia A (Terom Iasi, Rapid Bucuresti si Muresul Targu Mures), vor lupta sa se claseze la finalul turneului pe unul din primele doua locuri care asigura participarea in sezonul viitor in Liga Nationala.
Pentru inceput, sa remarcam calitatea de vedeta a planetei Neptun, aflata in zodia Pesti, care este domiciliul sau si de unde influentele sale sunt puternice, Neptun deci, reintra in mers direct pe 16 noiembrie.
' In 2010, s-au receptionat 88 de sali de sport, din 220 contractate. In 2010 nu am inceput nicio lucrare noua, lucrarile erau fie in derulare, fie licitate, urmand a se da ordin de incepere a lucrarilor in 2010, dar toate erau din perioada de dinaintea preluarii conducerii ministerului.
Femeie misterioasa, prezenta pe plaja lui Basescu de la Neptun Presedintele Traian Basescu se afla, la acest sfarsit de saptamana, la vila sa de protocol de la Neptun. Paparazzii au surprins pe plaja din dreptul vilei unde este cazat presedintele o prezenta feminina misterioasa, potrivit Romania TV.
Parlamentul se va reuni in sedinta de plen din data de 11 ianuarie, in sesiune extraordinara, pentru dezbaterea proiectului de buget de stat pe anul 2010 a declarat, marti, vicepresedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban.
In acest episod, rememoram cronologia relatiilor dintre Romania si Republica Moldova, in perioada iunie 2010 - ianuarie 2010. ... • 11 iun 2009 - Premierul moldovean, Zinaida Greceanii, a justificat decizia de a introduce vize pentru romani prin absenta unui tratat de baza bilateral.
In vremea aceasta, respectivii isi vad in continuare de relaxare, in doua vile de protocol din statiunea Neptun, secondandu-l pe premierul Calin Popescu Tariceanu.
In aceeasi zi, natiunea dezbatea pe toate partile incidentul de la Neptun, pe scurt, caftul de la miezul noptii dintre doi cheflii. ... Semneaza condica negresit la carciuma respectiva cand isi muta persoana cu prerogative de sef al statului la Neptun.
Cele mai "solicitate" din punct de vedere al autorizatiilor de constructii sunt statiunile Saturn, Olimp si Neptun, in timp ce, la polul opus, se afla Venus si Jupiter", ne-a declarat seful de la Urbanism.
La nivelul SC Neptun-Olimp S. ... Potrivit noului director general al SC Neptun-Olimp, Paul Foleanu (foto), pana in prezent au fost depistate si cateva nereguli in functionarea societatii, insa controlul nu a fost finalizat.
Documentarul Batalia de la Nassiriyah a fost produs de Radio Romania Actualitati in 2013, atunci cand s-au implinit zece ani de la prima lupta in care a fost angajata Armata Romana dupa cel de-al doilea razboi mondial.
Radio Romania Actualitati va difuza luni, 30 octombrie, de la ora 23:05, spectacolul 64, inspirat din drama de la Clubul Colectiv. ... Ana Ciontea, Andrei Ciopec, Ciprian Chiriches, Dana Marineci, Manuela Ciucur, Alina Petrica, Sandra Ducuta, Alexandra Pascu, Mario Ionescu-operator TV si martor la evenimente.
Numit ministru de Interne la 27 septembrie 2010, Traian Igas i-a "nasit" in scurtul timp de cand e la carma Internelor pe toti mai-marii din Politie, Jandarmerie si de prin Interne, iar ziua in care politistii aveau sa-si semneze sentinta este 24 septembrie 2010. ... • 26 septembrie 2010.
proiectul Portul Turistic, reabilitarea lacurilor din Neptun si cordonul Saturn - Venus. ... Cativa dintre oamenii de turism chiar au inteles ideea si sunt deja locuri in Neptun - Olimp unde poti sa stai tot timpul anului pe o terasa, intr-un restaurant, intr-un barulet.
din Constanta, a venit si randul SC Neptun Olimp S. ... Celalalt nume nou din conducerea Neptun Olimp, Maria Madalina Mustata, este prim-vicepresedinte SIND Romania si face parte si din conducerea SC Turism Covasna S.
Presedintele Traian Basescu se afla pe litoral, seful statului petrecand cateva ore, joi seara, cu familia la o terasa din statiunea Neptun, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) vrea sa vanda complexul hotelier Neptun, potrivit unei informatii furnizate de Mediafax. In acest sens, AVAS va mandata reprezentantul sau in Adunarea Generala a Actionarilor companiei Olimp Estival 2002 sa voteze vanzarea complexului Neptun, pentru ca firma sa evite intrarea in faliment.
Compania Olimp Estival va scoate la vanzare prin licitatie hotelul Neptun din statiunea Olimp, pretul de pornire fiind stabilit la sapte milioane de euro, fara TVA. Complexul Neptun cuprinde un hotel clasificat la trei stele, un restaurant si o piscina.
In cursul zilei de ieri s-a desfasurat sedinta de licitatie privind vanzarea complexului "Neptun" din statiunea de pe litoral cu acelasi nume. Licitatia a fost organizata de SC Olimp Estival 2002, proprietara complexului "Neptun".
google-analytics.com