Cautare

4347 de rezultate pentru "accidente rutiere 07 08 2010 caras severin" (4.05 secunde)
Doua dintre cele mai grave accidente au avut loc la Suceava, respectiv Arad. Distantele lungi si drumurile proaste au provocat cele mai multe dintre evenimentele rutiere grave, au declarat pentru Gandul, surse din cadrul Politiei Rutiere.
De la inceputul anului, 492 de oameni au murit si 2.454 au fost raniti grav in accidentele rutiere produse pe drumurile din Romania, informeaza Mediafax citand Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR).
Viorel Racoceanu, deputat PD de Caras-Severin, vicepresedinte al PD Caras-Severin - unic administrator la 3 X 3 SRL; Corneliu Pascu, senator PUR de Buzau, membru in Biroul Permanent al PUR - administrator la ABC ASIGURARI-REASIGURARI SA;
Initiatorul schimbarii doctrinei PD din social-democrata in populara de factura conservatoare, presedintele Consiliului Judetean Caras Severin, Sorin Frunzaverde, va candida pentru una dintre functiile de vicepresedinte al partidului la Conventia Nationala de la sfarsitul lunii.
Senatorul independent Ioan Talpes va renunta la procesul de calomnie pe care l-a intentat presedintelui Consiliului Judetean Caras-Severin, Sorin Frunzaverde (PD), dupa ce acesta a afirmat public ca regreta cele spuse la adresa senatorului.
Cu toate ca razboiul declaratilor intre presedintele CJ Caras-Severin, Sorin Frunzaverde, reprezentant de varf al democratilor, si Ioan Talpes, senator de Caras-Severin si demisionar din randul social-democratilor, s-a sfarsit de ceva vreme, conturile in justitie s-au incheiat abia acum doua zile.
Geoana a mai anuntat si ca filiala judeteana Caras-Severin, din care senatorul face parte, va fi informata cu privire la faptul ca PSD nu-l mai sustine pe senatorul Antonie Iorgovan, recomandarea BPN pentru organizatie fiind de a lua toate masurile necesare conform statutului partidului si gravitatii afirmatiilor acestuia.
Liviu Spataru (vicepresedinte PNL Caras-Severin) "dezavueaza ruptura dintre PNL si PD", in timp ce presedintele PD Cluj, deputatul Daniel Buda, isi exprima speranta ca la nivelul judetului Alianta D.A. ... O confirma si vicepresedintele PNL Caras-Severin, Liviu Spataru, care a declarat ca "dezavueaza ruptura dintre PNL si PD".
Politicianul Ilie Sarbu s-a nascut la 26 mai 1950, in localitatea Ciuta din judetul Caras-Severin. ... Ciuta, Judetul Caras-Severin, Romania Starea civila:
Daca ne luam dupa cifrele oficiale, de luni, de cand va face trecerea la USL senatorul de Caras-Severin, vom avea un vot in plus.
Stanisoara, fost ministru al Apararii si chiar fost consilier prezidential pentru Securitate Natio¬nala, si-a motivat decizia de a trece la PNL, intr-o conferinta de presa sustinuta impreuna cu Crin Antonescu, folosind aproape cuvant cu cuvant argumentul utilizat si de prese¬dintele Consiliului Judetean Caras-Severin, Sorin Frunzaverde, atunci cand a dezertat, la randul sau, la PNL in 2012.
Ambasadorul a spus ca au fost cazuri de investitori cehi care au fost nevoiti sa se orienteze catre vestul tarii, dupa ce initial au avut planuri de a porni afaceri in diverse judete, printre care Caras-Severin, unde exista si o comunitate de circa 4.000 de cehi.
prezent germanii de la Toepfer construiesc doua silozuri in Calarasi si Moldova Noua, judetul Caras-Severin - unde nu erau prezenti - dar si in a patra uni¬tate de stocare in Giurgiu - unde deja detin 17% din capacitatea de stocare totala a judetului, potrivit datelor ADM.
Echipa de handbal masculin, Energia Pandurii Targu Jiu, s-a clasat pe locul patru la turneul amical dotat cu Cupa Banatul, dupa Poli Timisoara (cinci puncte), HC Caras Severin (patru puncte) si "U"
Potrivit meteorologilor, luni, judetele Arad, Timis, Caras-Severin, Mehedinti, Dolj si Olt se vor afla sub cod portocaliu de canicula, iar marti sub aceeasi avertizare vor fi judetele Olt, Teleorman si Giurgiu.
700 de pacienti aflati in comunitati rurale dezavantajate din judetele Timis si Caras-Severin, majoritatea persoane in varsta, care nu se pot deplasa la un spital, au beneficiat de servicii medicale de calitate, cu ajutorul unei solutii de telemedicina.
Localnicii dintr-o comuna din Caras-Severin ii acuza pe primar si pe secretara lui de furt. Oamenii spun ca cei doi au falsificat mai multe documente si astfel le-au luat terenurile.
O masina de interventie care a incercat sa evite impactul cu o alta masina s-a rasturnanat pe un drum din judetul Caras-Severin.
Este ancheta interna in Politie, dupa ce Europol a publicat o inregistrare audio din care reiese ca un adjunct de la IPJ Caras-Severin hartuieste mai multi politisti.
Este ancheta interna in politie dupa ce sindicatul Europol a publicat o inregistrare audio din care rezulta ca un adjunct de la IPJ Caras-Severin hartuieste mai multi politisti.
google-analytics.com