Cautare

817 de rezultate pentru "accidente in timis" (2.97 secunde)
Silvia Vranceanu si Georgeta Petrovici publica un articol in Evenimentul Zilei, intitulat "Ce datorii isi lasa guvernul Boc", pe care il puteti citi in continuare. ... Aceasta este factura pe care o lasa actualul guvern urmatorului cabinet de ministri pentru a fi achitata in anul care vine.
Ion Iliescu a anuntat ieri ca se retrage din "toate functiile detinute in partid". Ion Iliescu, in varsta de 80 de ani, are o functie onorifica in partid, dar, in aceasta calitate, este invitat permanent in structurile de conducere ale PSD.
Cel putin 23 de deputati si-au angajat rudele la birourile parlamentare din teritoriu, remunerate din suma forfetara pusa la dispozitie de Camera Deputatilor, in calitate sefi de cabinet, consilieri, experti, referenti sau soferi, potrivit NewIn.
Romania Libera publica articolul "Mai multi parlamentari PDL s-ar indrepta catre PSD", pe care il puteti citi in continuare. ... Exista deja trei filiale in care cei trimisi in Parlament creeaza probleme conducerii PD-L la nivel central: Iasi, Timis si Prahova.
Noul sef al Politiei Romane, Liviu Popa, a declarat ieri, dupa numirea sa in functie, ca in perioada urmatoare va face o evaluare la nivelul IGPR, dupa care isi va prezenta prioritatile ministrului administratiei si internelor, Traian Igas.
"Liberala Mariana Campeanu a castigat alegerile parlamentare partiale in Colegiul Hateg". Candidata Partidului National Liberal, Mariana Campeanu, a castigat alegerile partiale organizate, duminica, in Colegiul Hateg-Tinutul Padurenilor pentru ocuparea postului de deputat, potrivit datelor centralizate de Biroul Electoral Judetean Hunedoara.
pressalert.ro scrie ca astazi, in plenul Consiliului Judetean Timis, consilierii au sfidat legea si au votat un proiect de hotarare, desi erau constienti de faptul ca este ilegal modul in care procedeaza.
Basescu in rolul lui Buddha si albinuta Boc, interzisi la Timisoara Un tablou cu Traian Basescu pe post de Budha si levitand in nori, asteptandu-l sa vina pe Emil Boc, transformat in albinuta, cu galeata cu miere a fost scos din expozitia organizata de Uniunea Artistilor Plastici din Timisoara pe holurile Consiliului Judetean Timis pe motiv ca are "tenta politica prea directa", informeaza PressAlert.ro.
Dorel Constantin Vasile Borza este senator de Timis. Acesta a declarat in plenul Senatului ca, incepand de marti, isi inceteaza activitatea in grupul parlamentar PDL. "In continuare, imi voi continua activitatea ca senator independent, afliliat PNL", a spus Borza.
Lista candidatilor care, potrivit rezultatelor partiale sau numaratorilor paralele ale partidelor, au victoria garantata si, deci, un mandat de parlamentar in viitorul legislativ al Romaniei a fost prezentata de gandul.info:
- Domnule senator, ati intrat in campania electorala pentru europarlamentare cu un mesaj extrem de dur la adresa presedintelui Traian Basescu. ... Ce sef al statului din lumea civilizata apare pe o plaja imbracat in trening si purtand un tricou ce contine un mesaj electoral evident?
Rafuielile continua in PSD: Sebi Ghita, un drogat al partidului In PSD, luptele sunt tot mai crancene. ... El mai cere capul liderilor organizatiilor unde PSD a pierdut alegerile, cum sunt cele din Cluj, Brasov, Bistrita, Timis, Covasna, Prahova, Constanta, Bucuresti sau Ilfov.
Stenograma comentata a evenimentelor saptamanii 19 - 25 ianuarie 2015 - Manifestarile prilejuite de implinirea a 25 de ani de la revenirea in tara a principesei Margareta au oferit un tablou complet, de la un dejun festiv la Palatul CEC pana la concertul omagial de la Ateneu.
Aceasta este concluzia la care au ajuns politistii botosaneni care au anchetat jocul ce s-a desfasurat in judet.
Pentru ca Dunarea a inundat suprafete intregi de teren agricol, culturile se sufoca, ceea ce influenteaza in mod cert pretul.
In ultimele luni, la nivel national, numarul somerilor inregistrati la directiile judetene pentru ocuparea fortei de munca a fost in continua scadere. Potrivit specialistilor, acest lucru se datoreaza in principal persoanelor care lucreaza in domenii sezoniere precum constructiile sau agricultura.
Totusi, cei care vor detine bancnote sau monede vechi le vor putea preschimba in ianuarie la orice institutie de credit.
De mai bine de o saptamana, pe piata bihoreana au inceput sa patrunda carcase de porc provenite de la fermele grupului american Smithfield care fiinteaza in judetul Timis, ferme in care pesta porcina a facut ravagii.
La eveniment au participat sefi ai IJPC din Bihor, Arad, Timis, Satu Mare, Cluj si Timis, alaturi de inspectorul-sef al Oficiului Regional al ANPC, Alexandru Andrasi, din Maramures.
Bucurestenii si firmele din Capitala au imprumutat, pana la sfarsitul lunii iunie, echivalentul a 61,87 miliarde lei (17 miliarde euro), suma ce a reprezentat peste o treime ( 34,6%) din totalul creditelor in lei si valuta acordate de banci in aceasta perioada, arata datele bancii centrale.
google-analytics.com