Cautare

817 de rezultate pentru "accidente in timis" (2.46 secunde)
Pe primul loc in acest clasament tragic se afla Sectorul 1, cu 97 de accidente grave. Sectorul 2 se regaseste pe locul 2 cu 83 de accidente, anul trecut.
Seful Directiei Rutiere a Politiei, Lucian Dinita, a declarat ieri ca in primele sase luni ale anului s-au inregistrat 17 zile fara decese in urma accidentelor rutiere, ceea ce reprezinta o premiera pentru Romania si dovedeste trendul descendent al numarului de incidente rutiere, transmite Mediafax.
Politistii Biroului Rutier Craiova au organizat luni o actiune in trafic pentru prevenirea accidentelor rutiere provocate de soferii care nu respecta semnificatia culorilor semafoarelor, in numai patru ore fiind depistati 19 soferi care au trecut pe rosu.
De la inceputul anului, 492 de oameni au murit si 2.454 au fost raniti grav in accidentele rutiere produse pe drumurile din Romania, informeaza Mediafax citand Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR).
Senatorul Nicolae Moga a sustinut, in plenul Senatului din 16 Octombrie 2013, o declaratie politica cu titlul "EDUCATIA RUTIERA - PRIORITATE ABSOLUTA", pe care o puteti citi in continuare. ... "Copii lasati nesupravegheati, morti in accidente rutiere ;
Neasigurarea in momentul efectuarii manevrelor de mers inapoi 4. ... Nesemnalizarea directiei de mers Iata un top 5 al celor mai des intalnite greseli pe care le fac soferii in trafic:
- Medicul care da avizul poate fi tras la raspundere - Legea se aliniaza la UE - Riscul de accidente creste exponential Conform unui ordin de ministru, incepand cu anul viitor, soferii care au probleme cu inima sau diabet nu vor mai putea conduce.
Deci, ca atare, domnule presedinte, vreau sa subliniez in incheierea alocutiunii mele ca este... ... Ma iertati, nu am specializare in domeniul respectiv. ... "Y"sus si "z" e in stanga jos.
Senatorul PSD Ilie Sarbu a fost ales sambata in functia de presedinte al PSD Timis, el fiind singurul candidat pentru aceasta functie.
Doi fosti ministri ai partidului, Petre Lificiu si Alexandru Mironov, au parasit in aceasta saptamana PSD. ... Deputatul Petre Lificiu, fost ministru al Mediului in Guvernul Nastase, a parasit PSD pentru Partidul Ecologist.
Horea Bacanu, membru in Consiliul Local Timisoara, a demisionat ieri din PD si s-a inscris in PSD, partid in care sustine ca se face reforma.
Regina textilelor din Romania, Maria Grapini, prezenta in Top 300 Capital al celor mai bogati romani, ingroasa de ieri randurile conservatorilor.
Unul dintre multele avantaje pe care le ai in calitate de deputat este acela ca primesti multe cadouri. ... La mare distanta in topul celor mai cadorisiti deputati, cu 9 "atentii" trecute pe raboj, se afla deputatul conservator de Timis, Stefan Glavan, originar din Constanta.
Un incendiu violent a izbucnit la un pavilion cu pacienti de la Spitalul de boli nervoase Gataia, judetul Timis. Este vorba de un imobil cu etaj, in care se gaseau 25 de pacienti netransportabili.
Deputatul de Hunedoara Ioan Timis a declarat la Deva ca a semnat adeziunea de in-scriere in PNL abia duminica, desi anuntase de mai multe luni ca s-a inscris in acest partid. "Am sustinut platforma in ideea refacerii PNL.
Presedintele PNTCD Timis, Gheorghe Ciuhandu, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca partidul se ghideaza dupa deciziile luate la Congresul de la Bucuresti, care a fost unul statutar, fata de "intalnirea grupului de Sinaia", potrivit Medifax.
Organizatorii festivitatii de lansare a candidatilor Aliantei PSD+PC pentru alegerile parlamentare s-au gandit sa le pregateasca celor aproximativ zece mii de participanti o surpriza, invitandu-l sa interpreteze o melodie pe cunoscutul Costel Busuioc, castigator al unui concurs muzical pentru imigranti in Spania.
Reprezentantii PNL Adrian Ciocanea, Ioan Timis si Varujan Vosganian (foto) au fost exclusi de pe lista partidului pentru Parlamentul European, dupa ce primii doi au anuntat luni ca doresc sa se retraga, nemultumiti de locurile primite.
Ministrul Agriculturii, senatorul de Timis Ilie Sarbu, a declarat, intr-o conferinta de presa sustinuta la Timisoara, ca in PSD nu se discuta despre iesirea de la guvernare si nici despre o eventuala inlocuire a lui Mircea Geoana drept candidat pentru prezidentiale.
Liderul PSD Timis, Ilie Sarbu, fostul ministru al Agriculturii, a declarat ca in Parlament functioneaza o noua majoritate, formata din PSD, PNL si UDMR, iar un protocol intre aceste formatiuni urmeaza sa fie semnat "probabil" dupa primul tur al alegerilor prezidentiale.
google-analytics.com