Cautare

437 de rezultate pentru "accidente batoti" (3.34 secunde)
Incepind de luni si pina duminica nu a existat zi in care sa nu se vorbeasca despre accidente de circulatie. Este pentru a doua oara cind scriu despre soferi inconstienti, strazi pe care nu se poate merge si accidente cu multi morti si raniti.
Statistic, in luna august au loc cele mai multe accidente. Titi Aur, expert in conducere defensiva, a explicat la Antena 3 care sunt principalele cauze ale tragediilor de pe soselele din Romania, dar si motivul pentru care Autostrada Soarelui a devenit drumul mortii.
numarul mare de accidente din Romania este cauzat de starea proasta a drumurilor, de lucrarile de intretinere intarziate peste termen, de lipsa soselelor de centura si de utilitatea mult prea mica atribuita autostrazilor.
Nu de multa vreme, Politia si autoritatile in drept au inceput o campanie audio-vizuala, scopul fiind reducerea numarului de accidente, iar politistii buzoieni au mers chiar mai departe, punand lumanari pe unul dintre numeroasele drumuri botezate, sinistru, al mortii.
accidente, accidente de munca, sinucideri sau alte morti care pot fi catalogate drept subite. Instrumentarea dosarelor avand ca obiect mortile suspecte are rolul de a stabili existenta sau inexistenta unei infractiuni contra vietii.
Se va actiona, in principal, pentru combaterea neregulilor care au dus, in ultima perioada, la producerea unor grave accidente de circulatie: ... In ultimele 24 de ore, au fost inregistrate 26 de accidente grave, soldate cu 5 morti si 24 de raniti.
Politistii de la Rutiera au fost solicitati sambata seara, in numai patru ore, la trei accidente produse in Craiova, soldate cu patru masini avariate si doi raniti usor.
38 de accidente grave, 8 morti si 41 de raniti sunt datele ultimelor 24 de ore. Doua tiruri s-au ciocnit frontal pe drumul dintre Pitesti si Ramnicu Valcea.
In 2010, in Romania, au avut loc 9.213 accidente grave. ... Atunci, s-au produs 10 213 accidente grave, soldate cu 2797 morti si 9096 raniti grav.
Avem multe accidente stupide pe sosele Seful politiei rutiere, Lucian Dinita, a declarat ca Romania se afla sub media Uniunii Europene in ceea ce priveste numarul accidentelor. ... De exmplu, in lunia iulie a anului trecut, media a fost de 30 de accidente pe zi.
Actiunea "Speed Operation" se desfasoara in perioada 22-28 august sub egida Tispol si are ca scop reducerea numarului de accidente provocate de viteza excesiva si asigurarea unui climat de siguranta rutiera.
Sunt persoane care si-au achizitionat propriile trotinete pentru a le folosi in orasul aglomerat. Insa, in lipsa infrastructurii pentru trotinete, apar tot mai multe accidente cu implicarea acestora.
Anual, intre 10-20% din accidente sunt cauzate de soferii obositi. Soferii obositi vinovati de accidente rutiere pot fi anchetati penal.
Daca in anii trecuti, tara noastra ocupa primul loc in clasamentul deceselor provocate de accidente, acum, Comisia Europeana ne plaseaza pe locul al doilea.
El a adaugat ca procentul "semnificativ" ar fi la Partidul Romania Mare, iar "in rest sunt accidente". El a aratat ca, deocamdata, la Colegiul CNSAS nu au sosit toate informatiile solicitate.
Unul dintre motivele pentru care initiatorul considera acest lucru esential este incidenta mare de accidente de munca si circulatie, in care cunoasterea grupei sanguine poate duce la o interventie mai rapida a personalului medical.
Avem tot felul de accidente care ne arata ca Romania nu mai are proceduri, nu mai are strategii, nu mai are solutii coerente.
Vicepresedintele PNL, Gheorghe Flutur, a avertizat si el ca “vor lua cate o pauza“ membrii Coalitiei care “se joaca“ si vor face “accidente de parcurs“.
"Vor lua cate o pauza membrii coalitiei care se joaca si vor provoca accidente pe parcurs”. Pentru cine nu a inteles din start mesajul, Flutur a detaliat:
Acest subiect se va discuta la CNC-ul Coalitiei si sunt convins ca se va gasi o solutie rapida si corecta, pentru a se arata ca aceste manifestari sunt doar accidente“, a declarat premierul Calin Popescu-Tariceanu la finalul sedintei conducerii Aliantei.
google-analytics.com