Cautare

3032 de rezultate pentru "accidente 4 august" (6.52 secunde)
Exista locuri unde se intampla accidente inexplicabile si, din pacate, multi oameni si-au pierdut viata. ... Mai exact comuna Branesti unde de multi ani se petrec accidente pe care nimeni nu le poate explica avand in vedre ca drumul este drept.
Actiunea "Speed Operation" se desfasoara in perioada 22-28 august sub egida Tispol si are ca scop reducerea numarului de accidente provocate de viteza excesiva si asigurarea unui climat de siguranta rutiera.
In august-septembrie vor incepe lucrarile la pasajele rutiere din Piata Presei si Piata Sudului si se va redeschide santierul la Pasajul Mihai Bravu In acest moment in Capitala sunt deschise 117 santiere publice, a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.
Incepand din 31 august, un detinut care elaboreaza lucrari stiintifice poate beneficia de o reducere a pedepsei cu maximum 20 de zile, indiferent de numarul cartilor scrise. ... Medicul a fost condamnat, in august 2014, la 8 ani de inchisoare, si a executat un sfert din condamnare.
Conform Regulamentului celor doua Camere ale Parlamentului, sesiunea legislativa extraordinara solicitata de Presedinte va avea loc cel mai probabil in a doua parte a lunii august. ... Traian Basescu si-a exprimat dorinta de-a convoca Parlamentul in prima parte a lunii august, in principal pentru a reface legea ANI.
Cei care vad in actul de demnitate nationala de la 23 august 1944 inceputul "comunizarii" Romaniei interpreteaza incorect si abuziv faptele Fostul presedinte Ion Iliescu se declara surprins, intr-o postare pe blogul sau, de "violenta atacului verbal al presedintelui Traian Basescu impotriva Regelui Mihai", el apreciind ca presedintele si-a facut "un obicei penibil" din a-i ataca pe fostii sefi de stat ai Romaniei.
Incepand cu a doua jumatate a lunii august, tarifele de pe litoralul romanesc vor scadea. In prima faza, adica pentru ultima serie din august, preturile vor cobori cu aproximativ 15-20 de procente, in timp ce pentru prima jumatate a lunii septembrie scaderile vor fi mai semnificative.
Inflatia anuala a scazut in august la 6,02% datorita scaderii preturilor la alimente, potrivit unor date transmise de Institutul National de Statistica (INS). Astfel, august 2006 este prima luna cand se inregistreaza cel mai scazut nivel al inflatiei dupa 1989.
Ministerul Economiei si Finantelor (MEF) a lansat, pe 1 august, un program prin care companiile interesate sa investeasca in eficienta energetica pot solicita finantare nerambursabila din fonduri europene si de la bugetul de stat.
Vremea buna tine cu persoanele care nu au avut mii de euro de cheltuit prin strainatate in plin sezon de concedii, in lunile iulie si august.
Depozitele populatiei si ale firmelor au crescut in august cu 30,9%, fata de aceeasi luna din anul anterior, pana la nivelul de 141,334 miliarde lei, cel mai mare avans, de 45%, fiind consemnat de depozitele in valuta, potrivit datelor BNR.
Fondatorul sau a fost August Horch, iar numele "Audi" a fost ideea fiului unuia dintre partenerii sai de afaceri, conform Wikipedia.Primul automobil Horch a fost fabricat în 1901, la Zwickau. În 1909, August Horch a fost obligat sa se retraga din compania pe care o înfiintase.
Daca la Corbu s-a ales praful de proiectul unei mega-statiuni, gratie unui cumul de factori, nici in comuna 23 August lucrurile nu par sa stea mai bine. Constructia statiunii Terra incepe sa se naruie inca din fasa, motivul oficial al esecului investitional de la 23 August fiind criza economica.
Oltchim va prelua petrochimia de la Arpechim pana la sfarsitul lunii august, printr-o tranzactie de 62 de milioane de euro, suma care nu include datoriile companiei din Ramnicu Valcea catre Petrom, proprietarul rafinariei.
In septembrie, persoanele platite pe drepturi de autor si conventii trebuie sa isi depuna, in persoana, declaratiile si sa isi achite contributiile la pensii si somaj, daca banii pe august le-au intrat in cont pana pe 10 septembrie, doar ca pot merge cu ambele declaratii la aceeasi institutie, oricare dintre cele doua.
gazele ajung si in localitatile Costinesti si 23 August. ... La Mangalia acest lucru este in proportie de 80% rezolvat, dupa investitia companiei Megaconstruct SA, si incepand de saptamana trecuta, reteaua de gaze naturale se va extinde si in localitatile Costinesti si 23 August.
Intrecerile de gimnastica ritmica din cadrul JO 2012 au loc la Wembely Arena, in perioada 9-12 august.
Teatrul cel Mare, bombardat din greseala la 24 august 1944 O cladire eleganta a fost facuta una cu pamantul la scurt timp dupa ce a fost "victima" bombardamentelor asupra Capitalei in 1944.
la munte si la mare", "Umilinta", "Zi ca-ti place" sunt doar cateva dintre productiile care vor putea fi urmarite in cadrul festivalului ajuns acum la cea de-a patra editie Ajuns deja la a patra editie, Chitila Film Fest 2014 isi va deschide portile in data de 15 august, pe malul lacului Chitila, langa singura rezervatie de nuferi din zona de sud a Romaniei.
Prognoza meteo pana pe 11 august Administratia Nationala de Meteorologie a publicat, luni, prognoza meteo pentru perioada 29 iulie - 11 august. ... In intervalul 30 iulie - 1 august, local se vor semnala fenomenele caracteristice instabilitatii atmosferice, iar izolat vor fi averse mai insemnate cantitativ.
google-analytics.com