Cautare

3466 de rezultate pentru "accidente 4 august tamaseni neamt" (2.76 secunde)
Pentru cei nascuti sub semnul Taur, august 2018 le va oferi ocazia sa adune roadele efortulor anterioare. ... Pe de alta parte, avand in vedere ca Soarele se afla in casa a 4-a, aveti nevoie de atentia celorlalti, de dragostea lor.
Timofte a fost, din 1990, presedinte al CFSN si CPUN Roman, Neamt, iar in perioada 1990 - 2000 a fost senator PDSR. ... Alexandru-Radu Timofte s-a nascut la data de 7 Aprilie 1949, in comuna Horia, din judetul Neamt.
Mircea Dusa a declarat, citat de Agerpres, ca a fost in judetul Neamt si a constatat, cu uimire, ca in mai multe localitati bannerele si afisele candidatului PDL la alegerile parlamentare partiale sunt de culoare verde, "culoarea tradi¬tio¬nala a maghiarimii si cu care se identifica UDMR".
Mircea Dusa a declarat, citat de Agerpres, ca a fost in judetul Neamt si a constatat, cu uimire, ca in mai multe localitati bannerele si afisele candidatului PDL la alegerile parlamentare partiale sunt de culoare verde, "culoarea tradi¬tio¬nala a maghiarimii si cu care se identifica UDMR".
Conform informatiilor oficiale aparute pana la acest moment, cele mai multe fonduri au fost alocate primariilor din Piatra-Neamt (1,1 milioane lei), Calarasi (900.000 lei) si Huedin, judetul Cluj (600.000 lei), toate conduse de catre reprezentanti ai actualei puteri, respectiv ai PDL si UDMR.
Daca la Brasov dealerii de autoturisme Dacia si-au epuizat in cateva zile cotele repartizate pentru participare, la Piatra-Neamt doar sase nemteni au ajuns cu rablele la REMAT.
In dimineata zilei de 18 august a.c., in jurul orei 4.40, pe D.N.2 E85, pe raza comunei Valea Ramnicului, judetul Buzau, B.C., de 56 de ani, din judetul Neamt, aflat la volanul unei autoutilitare, pe fondul oboselii a adormit la volan si a patruns pe contrasens.
GEMENI August este o luna de bilant intim pentru Gemeni. ... Apar, din neatentie si din nefericire, mici accidente care creeaza o stare de disconfort o zi, doua. ... Pronia cereasca ofera lucruri bune, deci in august nu e bine sa incerci sa minti o Balanta.
Turda 3-august; Bistrita 10-august; Piatra Neamt 17-august; Bacau 24-august; Focsani 31-august; Galati 7-septembrie; Tulcea 14-septembrie; Slobozia 21-septembrie; Buzau 28-septembrie. Stefan Stan a castigat notorietate in 2011, odata cu obtinerea primului loc in cadrul emisiunii-concurs "Vocea Romaniei".
Se poate afirma ca un deces din 4 din randul strainilor priveste un lucrator roman. ... Sunt interesante si cazurile Chinei, Moldovei si statului filipinez care, desi nu figureaza in clasamentul statelor cu cele mai multe accidente, apar totusi in situatia cazurilor mortale inregistrand 3-4 decese in 2007.
Pe de alta parte, acestea pot prezenta defecte ascunse care pot provoca accidente. ... 4. ... Legislatia care intra in vigoare pe 1 noiembrie prevede amenzi intre 2.500 si 4.000 de lei pentru cei fara anvelope de iarna, soferii riscand si retinerea certificatului de inmatriculare al automobilului.
Unii chiar au suferit accidente grave:
oameni suferinzi, raniti in diverse accidente.
Mai putine accidente de munca Un lucru imbucurator il reprezinta faptul ca in prima jumatate a anului in curs s-a constatat o reducere a numarului de persoane accidentate fata de aceeasi perioada din 2006.
Incepand de ieri, soferii implicati in accidente de circulatie usoare vor putea sa anunte producerea acestora direct la asigurator. ... "Astazi (ieri - n.r.) s-au prezentat mai putini soferi implicati in accidente usoare fata de ieri.
Multe accidente s-au produs, din cauza ca unii soferi considera ca soseaua are doua benzi pe sens - desi, in realitate are doar una si un acostament. ... Reprezentantii asociatiei Pro Infrastructura sustin ca din aceasta cauza se produc multe accidente.
De ce Romania se afla printre tarile cu risc ingrijorator de accidente vasculare ? ... In tara noastra, se inregistreaza 300 de accidente vasculare cerebrale noi, fata de 200, care reprezinta media europeana.
Cum trebuie sa reactioneze soferii In intersectiile bucurestene, in zonele in care au loc in mod frecvent accidente de circulatie, a fost amplasat un nou nou indicator:
Ne-am obisnuit probabil cu jurnalele de genul celui "de la ora 5", plin de accidente si alte nenorociri. ... Nu mai departe de ieri, pana la ora pranzului, in Constanta avusesera loc patru accidente rutiere, toate...
Numarul mare de accidente de pe strazile Capitalei a determinat Politia Rutiera sa scoata in strada toate radarele din dotare. Politia cauta masuri pentru a stopa valul de accidente din ultimele zile din Bucuresti.
google-analytics.com