Cautare

969 de rezultate pentru "accident" (3.43 secunde)
In urma cu doar o jumatate de ora, vedeta a fost implicata intr-un accident rutier. In timp ce se deplasa pe sensul de mers catre Bucuresti, un TIR care circula pe sens invers i-a aruncat o piatra direct in parbriz, care s-a facut praf.
Regizorul si scenaristul Michael Gottlieb, cunoscut pentru realizarea unor comedii precum "O dadaca musculoasa" (1993), a decedat sambata, in California, intr-un accident de motocicleta, informeaza contactmusic.com.
El presupunea ca puteau fi resturile unui accident. ... Daca a fost un accident, probabil s-ar putea gasi si alte fragmente.
femeile ce prezinta migrene cu aura, varsta peste 35 ani, marile fumatoare, cele care alapteaza, femeile cu sangerari vaginale nediagnosticate, femeile obeze, cele cu hipertensiune arteriala si cele cu diabet zaharat fara complicatii, hipercolesterolemia, lupusul, afectiunile biliare simptomatice, antecedente familiale de deces prin infarct miocardic sau accident vascular cerebral sub varsta de 50 ani la o ruda de gradul intai (parinti, frati/ surori), utilizarea unor medicamente care scad efectul pilulelor (anticonvulsivante, antiTBC)." Stiai ca nu ar trebui sa folosesti contraceptive orale daca....?
Fibrilatia atriala, cauza majora de accident vascular cerebral (Autoare: ... Ca sa intelegem mai bine retineti ca FA creste de cinci ori riscul de accident vascular cerebral (AVC) si cu 70% riscul de mortalitate prin aceasta complicatie.
"Excesul de sare in alimentatie (datorat in special cantitatii de sare prezenta in alimentele industriale) ne expune unor afectiuni ca hipertensiunea arteriala, maladii cardiovasculare (infarct de miocard), cerebrovasculare (accident vascular cerebral), osteoporoza, calculi renali, guta, artroze, artrite, calculi biliari, unele forme de cancer, obezitate, celulita".
Magda Marincovici) In ultimii 20 de ani, a crescut numarul persoanelor cu varste intre 20 si 40 de ani care fac accident vascular cerebral O gena implicata in aparitia migrenelor si infarctului de miocard ar fi responsabila si de declansarea accidentelor vasculare cerebrale in cazul persoanelor tinere.
In cazul diabetului, complicatiile acestei boli par sa afecteze precoce tot mai multi copii. Aceste complicatii cu prognostic sever pot sa genereze orbire, accident vascular cerebral sau insuficienta renala.
Mariustuca.ro / Diabeticii in mare pericol de accident cardiac (Autoare: Magda Marincovici) Riscul de accident cardiac este de trei ori mai mare in cazul pacientilor suferinzi de diabet si 70% dintre acestia isi pierd viata din acest motiv.
Mariustuca.ro / Curtea Europeana a Drepturilor Omului a aprobat, azi, decizia de oprire a tratamentelor si a alimentarii lui Vincent Lambert, aflat in stare vegetativa din 2008 in urma unui accident de masina (Autoare:
Mihaela Biris, de 18 ani, fiica lui Gavril Biris, fost consilier judetean PSD si om de afaceri din Simleu Silvaniei, si-a pierdut viata, azi dimineata, intr-un grav accident petrecut la ora 6.00, la intrarea in Cizer dinspre Plesca, pe DJ 108 G.
Acestia i-au povestit despre un oarecare Barney Barnett si despre un accident OZN pe care Barnett, decedat in 1969, l-a relatat cu multi ani inainte.
Lavinia Bososchi, o tanara creatoare de moda, in varsta de numai 28 de ani, a murit marti, intr-un accident de masina.
- Boala hipertensiva poate fi ingrijita si de medicul de familie, daca nu este intr-un stadiu complicat, o boala de coronare severa, cu un accident vascular in antecedent.
Un accident grav a avut loc ieri pe soseaua Chitilei din Capitala. Doi batrani care se intorceau de la un parastas au murit dupa ce, masina in care se aflau a fost lovita in plin de o duba.
oamenii sunt sunati sa li se ceara bani pentru interventia unui elicopter SMURD, spunandu-li-se ca o ruda a suferit un accident.
Orbirea totala a aparut in anul 2000, in urma unui accident de munca. De cealalta parte, prietenul sau Wenqi si-a pierdut bratele la trei ani, tot intr-un accident, potrivit Daily Mail si preluat de obiectiv.info.
- Boala hipertensiva poate fi ingrijita si de medicul de familie, daca nu este intr-un stadiu complicat, o boala de coronare severa, cu un accident vascular in antecedent.
Importanța diagnosticarii si tratarii acestei patologii rezida in preventia complicatiilor severe ce deriva din aceasta boala (accident vascular cerebral, infarct miocardic, insuficienta cardiaca, aritmii etc).
Accident feroviar grav in Barcelona. Zeci de oameni au fost raniti, dupa ce un tren nu a reusit sa opreasca la timp, intrand cu viteza in tampoanele de la capatul liniei, relateaza BBC News.
google-analytics.com