Cautare

5873 de rezultate pentru "accident zepa mircea 1999" (8.50 secunde)
Traian Basescu, Mircea Geoana si Crin Antonescu ocupa primele trei locuri in intentiile de vot ale romanilor, potrivit unui sondaj de opinie realizat de CURS, la comanda PSD. Pe primul loc se afla Traiana Basescu, urmat de Mircea Geoana si Crin Antonescu.
Presedintele Traian Basescu a declarat la Craiova, in timpul unei intalniri cu reprezentantii administratiei locale din Dolj, ca el nu-l are drept contracandidat pe Mircea Geoana, ci pe Ion Iliescu, pe care il va invinge la alegeri.
PSD l-a exclus pe Ion Toma pentru ca la un sprit cu Mircea Geoana planuia un puci anti-Ponta. Ion Toma impreuna cu Mircea Geoana pregateau ruperea PSD si crearea unei noi formatiuni. ... Urmeaza Mircea Geoana. Mircea Geoana va fi exclus din PSD, sustin surse din conducerea PSD.
"Mircea Geoana ii invrajbeste pe nemultumiti si ataca unitatea partidului" Vicepresedintele PSD Valeriu Zgonea, deputat de Dolj in Colegiul Segarcea, reprezentat in Senat de catre fostul presedinte al PSD, Mircea Geoana, sustine, intr-un material postat, duminica, pe blogul sau, ca Geoana face in acest moment ceea ce condamna la altii atunci cand era seful PSD:
Mircea Geoana:
Iliescu si Nastase au exprimat opinii personale, daca e necesar convoc CEx si congres Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marti, pentru Mediafax, ca Adrian Nastase si Ion Iliescu au exprimat opinii personale cand au afirmat ca PSD nu va insista pentru inlocuirea lui Mircea Geoana de la sefia Senatului, decizia partidului fiind alta.
Cum se imparte partidul dupa Mircea Geoana PSD-ul este impartit in doua dupa discutiile privind indepartarea lui Mircea Geoana de la sefia Senatului si chiar posibila sa excludere.
Mircea Lucescu a fost externat Antrenorul roman a fost externat astazi de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, dupa aproximativ doua saptamani de spitalizare. Mircea Lucescu a fost internat pe 6 ianuarie dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier in Capitala.
De la lansarea companiei pe piata, principalul segment de business al Signal Iduna a fost reprezentat de asigurari private de sanatate, insa compania germana ofera solutii de inalta calitate si in cazul asigurarilor de viata si de accident.
Am trait acei ani si multi batrani de la Mircea Nicolau, Pr. ... In 1999, cotidianul Atac la Persona publica pe prima pagina in facsimil acordul de colaborare semnat de Munteanu cu Securitatea in septembrie 1988.
Sub genericul campaniei "Mandru sa fii roman", in Jurnalul National a aparut un articol despre o personalitate marcanta a medicinei romanesti, academicianul Laurentiu Mircea Popescu, descoperitorul telocitelor, articol din care puteti citi in continuare a doua parte.
Dar un accident rutier produs pe insula Chappaquiddick, in anul 1969, soldat cu moartea tinerei sale colaboratoare Mary Jo Kopechne, si fuga sa de la locul faptei ii afecteaza grav ambitiile pentru Casa Alba. ... in 1999, intr-un accident de avion.
Site-ul www.imdb.com precizeaza ca Belmondo si-a interpretat intotdeauna singur toate cascadoriile, insa a incetat sa mai faca acest lucru dupa un accident in timpul filmarilor la Hold-Up (1985).
Conferinta judeteana de dare de seama si alegeri a Organizatiei Judetene Satu Mare a Partidului Social Democrat a avut loc ieri in sala mare de sedinte a Palatului Administrativ in prezenta vicepresedintilor PSD Ioan Mircea Pascu si Valer Dorneanu, a deputatei Mihaela Rusu si senatorului Sever Ster, ajuns in sala de sedinte doar pe ultima suta de metri.
Afacerile lui Mircea Basescu, fratele presedintelui Romaniei, au inceput sa fie, din ce in ce mai mult, in atentia mass-media, si asta nu neaparat datorita performantelor, ci si din cauza asa-ziselor investigatii publicate de adversarii politici ai lui Traian Basescu.
Incepand de ieri, presedintele interimar al PD-L Constanta este Mircea Banias. ... Numirea lui Mircea Banias, fost director general al Administratiei Porturilor Maritime, vine ca urmare a propunerii formulate de Biroul Permanent Judetean al PD-L Constanta.
In conditiile actuale, Adrian Nastase (foto) sustine candidatura lui Mircea Geoana pentru presedintia Romaniei. ... E binecunoscut faptul ca atat eu cat si presedintele PSD, Mircea Geoana, ne-am aratat interesul de a candida la alegerile prezidentiale din acest an. ... Este vorba de presedintele partidului, Mircea Geoana.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, sustine intr-un comunicat de presa emis ieri ca se retrage din CSAT pentru ca Traian Basescu "foloseste Armata Romana in scopul politicianist de promovare a PD-L pentru alegerile europarlamentare" si cere modificarea intelegerii cu PD-L.
Mircea Dinescu a ironizat situatia de pe scena de la Cetate, cand presedintele Traian Basescu i-a spus acestuia sa se duca sa vorbeasca la televizor, nu pe scena aceea unde se desfasoara un miting electoral.
Florin Negrutiu prezinta in Gandul o parte din analizele si strategiile neoficiale ale acestei campanii electorale, care arata cum s-a ajuns la rezultatul votului din noaptea de 6 decembrie In seara zilei de 26 noiembrie, Mircea Geoana era presedinte al Romaniei.
google-analytics.com