Cautare

1798 de rezultate pentru "accident rutier soldat cu decesul" (2.78 secunde)
Primele date din ancheta Au aparut primele imagini cu accidentul inspaimantator care a avut loc duminica, la pranz, in centrul Capitalei, in urma caruia doua persoane au murit si alte trei au fost ranite.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat ieri la Timisoara ca suspendarea ministrului Apararii Nationale, Teodor Atanasiu, anunta "decesul Aliantei DA". ... "S-a intrat in faza finala a razboiului Basescu - PD cu Tariceanu si partidul pe care il conduce.
In plin scandal intre PNL si PD, platformistii anunta ca renunta la orice dialog cu actuala conducere liberala si ca pun bazele unui nou partid. ... De altfel, democratii si-au exprimat public intentia de a incepe convorbiri cu initiatorii platformei liberale, pornind tocmai de la acest argument invocat de Stolojan.
"Asistam practic, din cauza PD-ului, la decesul Aliantei", a declarat Tariceanu, pe treptele sediului PNL, dupa sedinta Consiliului de Conducere al Aliantei.
Era normal ca decesul sa fi determinat reactii de compasiune si in restul societatii romanesti, care, dincolo de ostracizarea uneori nedrepta si nejustificat generalizanta in privinta ansamblului etniei, il apreciase pe Florin Cioaba nu dupa cantarul incarcat de cocosei, de salbe, colane si ghiuluri de aur, ori dupa purceii si berbecutii rumeniti la gratar si pusi stiva la chiolhanuri, ci dupa comportamentul sau indeobste decent si dupa stradania cu care voia sa-si integreze social neamul, sa-l scoata din deprinderi ancestrale, primitive.
Influentat de clima, de decesul unor lideri ai tarilor producatoare, de atentate si riscuri geopolitice, de interesele economice ale unor state care concentreaza cea mai mare parte din productia mondiala de titei, pretul in continua crestere a barilului de petrol ne va influenta viata asa cum o fac costurile alimentelor sau medicamentelor.
Directorul Spitalului Judetean din Timisoara, Gheorghe Nodici, a declarat, luni, ca medicii se asteptau la decesul jurnalistului, in conditiile in care starea acestuia se agravase. ... Surse medicale au precizat ca decesul jurnalistului a fost urmare a unui stop cardiac.
Moartea lui Stefanescu, regretata si de FRF Federatia Romana de Fotbal isi exprima regretul fata de decesul fostului mare fotbalist Costica Stefanescu, intr-un comunicat dat publicitatii pe site-ul oficial al forului national.
Marea Loja Nationala Romana isi exprima regretul fata de decesul lui Radu Vasile Marea Loja Nationala Romana "1880" a dat publicitatii, joi, un comunicat in care scrie despre fostul premier Radu Vasile ca a fost "un om de convingere, umanist cu vederi liberale, economist de talent, o personalitate marcanta a epocii contemporane".
in momentul in care a revenit la autoturismul cu care circula, psihiatrul s-a prabusit la pamant, transmite corespondentul MEDIAFAX. ... In cele din urma, a fost declarat decesul, ca urmare a unui stop cardio-respirator provocat, cel mai probabil, de un infarct.
Fiul lui Razvan Theodorescu a fost gasit mort, luni, in casa de vacanta pe care o detinea in localitatea Corbeni din judetul Arges, iar politistii fac cercetari pentru a stabili cauza decesul.
Daca luam in calcul ce s-a intamplat in Bucuresti, unde numai dupa cateva luni s-a decis ca medicii care au operat un pacient in locul altuia nu mai au voie sa profeseze 3 luni, atunci propunerea pedepsei care ar trebui sa fie data in cazul medicului acuzat (si) de familia copilului de greseala care a dus la decesul lui, cat ar trebui sa primeasca?
Un grav accident de circulatie s-a produs, luni dimineata, pe DN1, in apropiere de Otopeni. Accidentul, in care au fost implicate doua masini, s-a soldat cu cinci victime.
Fiul unui cunoscut om de afaceri din orasul gorjean Targu Jiu, care a provocat in noaptea de 22 spre 23 aprilie un accident de circulatie soldat cu doi pietoni raniti, a fost retinut pentru 24 de ore in dimineata zilei de 24 aprilie, informeaza Realitatea TV.
O femeie gravida si sotul ei si-au pierdut viata Un accident ingrozitor a avut loc duminica seara in Bucuresti. ... A mai fost o doamna, cu sotul si copilul care au fost grav raniti, incercau sa treaca strada.
Doua persoane decedate, sunt date aproximative, ambii cu varsta de aproximativ 30 ani, sunt din Republica Moldova. ... Peter Szilard a declarat ca au fost alertate statiile din Borsec, Bilbor, Toplita si Gheorgheni, de unde au plecat ambulantele cu mai multe echipaje.
Dar, pe langa vizitarea unor obiective precum podul Giurgeni ori a lucrarilor demarate in vederea constructiei podului de la Galbiori, ministrul Orban a incheiat ziua nu inainte de a sustine o conferinta de presa alaturi de colegii sai liberali Puiu Hasotti si George Dragomir, cu aceasta ocazie precizand presei ca nu este de acord cu declararea Marii Negre ca zona strict protejata.
Presedintele Traian Basescu a ajuns in Valcea in jurul orei 10.30, unde a discutat, la prefectura, cu autoritatile locale si cu reprezentantii Comitetului judetean pentru situatii de urgenta, despre problemele de pe Valea Oltului si de la Ocnele Mari. ... Eu personal am plecat cu hartile in buzunar.
Iata tarile cu riscuri meteo Ministerul Afacerilor Externe avertizeaza romanii care se afla sau au de gand sa calatoreasca in aceste zile in Occident ca multe tari din vestul Romaniei se confrunta cu situatii meteo extreme.
Conducerea Camerei Deputatilor a decis ieri ca deputatii sa fie direct raspunzatori pentru amenzile auto trimise Parlamentului si sa transmita politiei datele exacte cu privire la persoana care a condus autoturismul pentru a evita suspendarea permiselor lor de conducere, potrivit noilor prevederi ale Codului rutier.
google-analytics.com