Cautare

5047 de rezultate pentru "accident rutier soldat cu decesul a sefului cercetari penale buzau" (3.00 secunde)
Procurorii anticoruptie au cerut Camerelor aviz pentru începerea urmaririi penale fata de Adrian Nastase, Ioan Melinescu si Serban Mihailescu. În loc sa asteptam sentinta, reluam ancheta.
Tragedia din Muntenegru, unde cel putin 19 persoane au murit in urma unui accident cu autocarul, va ridica semne de intrebare in randul turistilor, in privinta modalitatilor ieftine de transport.
Ajutorul sefului de post din comuna doljeana Orodel a fost trimis in judecata la sfarsitul saptamanii trecute, agentul fiind acuzat de procurori ca a schimbat in acte autorul unui accident rutier si ca a influentat martorii dintr-un dosar de furt calificat Agentul Emilian Cobzaru, ajutorul sefului de post din Orodel, va fi judecat pentru comiterea infractiunilor de fals intelectual si favorizarea infractorului, dupa ce procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj au stabilit ca politistul a "aranjat"
Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta din MAI, a anuntat un nou bilant al teribilului accident produs, in aceasta dimineata, pe Autostrada Soarelui: ... Arafat a mai spus ca elicopterul SMURD nu poate fi trimis din cauza cetii.
Reprezentantul PRM in Comisia juridica, Lucian Bolcas, sustine varianta ca plenul Camerei Deputatilor sa ceara inceperea urmaririi penale a lui Miron Mitrea, pentru faptele savarsite in calitate de ministru, informeaza un comunicat al PRM remis joi publicitatii.
violent, nume schimbat, dosare penale, legaturi cu Serviciile Date incredibile legate de criminalul de la coafor.
Administratorii de firme scapa de procese penale si de alte presupuse evaziuni fiscale, fiind "taxati" doar cu amenzi marunte.
Codul Rutier mentioneaza strict situatiile in care oamenii legii pot sa incalce regulile de circulatie:
A fost inaugurat pasajul rutier de la Piata Sudului (Autoare: Gabriela Antoniu) Pasajul subteran rutier Piata Sudului a fost inaugurat, duminica, dar lucrarile continua cu refacerea liniei de tramvai si cu largirea Soselei Berceni.
Mitingul din Piata Victoriei care va avea loc in intervalul 10.00 - 11.00, se va desfasura intre linia de demarcatie a benzii II de circulatie, de pe Bd.
REALITATEA.NET - COD RUTIER 2013: Noi prevederi pentru soferi, in vigoare de azi COD RUTIER 2013: Conform noului cod rutier, care intra astazi in vigoare, daca transportati persoane in stare de ebrietate, sunteti pasibili de amenzi drastice. ... COD RUTIER 2013:
JIHU de 31 de ani, cetatean chinez, a condus un autoturism marca Volkswagen, pe sos. ... Cand a ajuns in apropierea imobilului cu nr. 501, nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers si a intrat in coliziune cu o Ambulanta, condusa de V.
Elena Mitache) Astazi, la fix 6 ani de la disparitia patronului firmei Aldis Calarasi, trebuie sa spun, fara lipsa de modestie, ca prima informatie despre decesul omului de afaceri a fost publicata ca stire news alert in singurul cotidian local - Observator de Calarasi - la care lucram in acel moment.
Accidentul produs, ieri, la santierul de pe strada Dimitrie Pompeiu, soldat cu moartea a patru persoane si ranirea altor doua, este cel mai grav care a avut loc in ultimii zece ani in Capitala, din cauza numarului mare de victime, a declarat directorul adjunct al Inspectiei Muncii, Nicolae Bratu.
Accidentul de autocar din regiunea Campania, soldat cu 38 de morti, in atentia presei italiene Corespondentul AGERPRES, Dana Enulescu, transmite:
Pe majoritatea drumurilor nationale traficul rutier se desfasoara in conditii de iarna, informeaza Centrul Infotrafic. In judetul Arad ninge abundent, iar traficul rutier se desfasoara ingreunat, din cauza carosabilului alunecos.
Prima reactie oficiala despre decesul lui Davide Astori. De ce a murit capitanul Fiorentinei. Antonio de Nicolo, procuror din Udine, a facut primele declaratii oficiale despre decesul surprinzator si socant al lui Davide Astori.
Presedintele Traian Basescu i-a trimis, ieri, ministrului Justitiei, Monica Macovei, cererea privind inceperea procedurilor legale pentru urmarirea penala a ministrului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Nagy Zsolt, informeaza Administratia prezidentiala. Presedintele a trimis cererea in temeiul prevederilor Legii 115/1999 privind responsabilitatea ministeriala, cu modificarile si completarile ulterioare.
Andrei de 27 de ani din judetul Buzau, a condus un autoturism marca Saab, pe Calea Vitan dinspre sos. ... Cand a ajuns in dreptul imobilului de la nr.
Ce scenariu il devasteaza pe Traian Basescu Partea presei care i-a scris osanale lui Traian Basescu de la declansarea suspendarii din vara acestui an a fost in ultimul timp, pe rand, strabatuta de curentul indoielii, cu privire la pozitia presedintelui dupa scrutinul legislativ de duminica.
google-analytics.com