Cautare

5383 de rezultate pentru "accident rutier popescu sergiu" (8.46 secunde)
Potrivit actului normativ, pentru pagubele materiale produse intr-un accident, indiferent de numarul persoanelor prejudiciate, limita de despagubire s-a stabilit pentru anul 2008 la un nivel de cel putin 150.000 de euro, echivalent in lei la cursul de schimb al pietei valutare la data producerii accidentului, comunicat de Banca Nationala a Romaniei.
Si asta cumva in tromba, in tromba masinii ministrului de la Transporturi, implicat intr-un accident rutier cu parasirea locului in care acesta s-a produs.
Trei persoane au fost ranite ieri pe Drumul National 65 in urma unui accident de circulatie. Evenimentul rutier s-a produs dupa ce un autoturism a patruns pe sensul opus si a intrat in coliziune cu un autotractor.
Doua persoane au ajuns ieri la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Slatina in urma producerii unui accident de circulatie. Evenimentul rutier a avut loc dupa ce unul dintre soferi nu a adaptat viteza la carosabilul umed si a intrat pe contrasens, lovind un autoturism care circula regulamentar.
Crinu Popescu, administratorul Rovimet, impreuna cu Florin Toma, director executiv al societatii, au povestit ieri, intr-o conferinta de presa, cum au incercat sa obtina autorizatia de urbanism si cum au ajuns sa ii denunte pe cei doi edili la DNA Bucuresti.
La fel ca si data trecuta, cand Geoana a fost zdrobit de actualul presedinte, Traian Basescu, presedintele Organizatiei Municipale a PSD Bucuresti, Dan Ioan Popescu, a apelat la un artificiu procedural.
Deputatul Dan Ioan Popescu si-a dat ieri demisia din PSD, la sase luni dupa ce s-a autosuspendat din functia de conducere pe care o detinea in cadrul acestei formatiuni politice.
Alegerea lui Dian Popescu in postul de presedinte al Organizatiei Municipale Targu Jiu a fost contestata de cativa colegi de partid.
Necioplitul Florin Popescu Am ascultat "cu mare interes" conferinta de presa sustinuta de Florin Popescu saptamana trecuta, dupa protestul consilierilor USL din CJD. ... Sunt si au fost oameni prea curati, prea patrioti, prea demni ca sa-i murdareasca un necioplit ca Florin Popescu.
Sportivul gratiat de Basescu, despre Popescu: "Mai bine face 3 ani de puscarie, decat ..." Ion Draica, fostul mare luptator gratiat de presedintele Traian Basescu, a vorbit despre campania lansata in favoarea gratierii lui Gica Popescu si a comentat sansele de reusita ale celor care il vor pe "Baci" liber.
Sub genericul campaniei "Mandru sa fii roman", in Jurnalul National a aparut un articol despre o personalitate marcanta a medicinei romanesti, academicianul Laurentiu Mircea Popescu, descoperitorul telocitelor, articol din care puteti citi in continuare a doua parte.
Pe de o parte, nu-i rau, avand in vedere ca deciziile fostului lider Ion Popescu (demisionar din fruntea organizatiei judetene pentru ca nu mai rezista, dar si pentru ca cei de la centru i-au sugerat) tindeau sa se transforme in dictatura curata.
Investigarea ochilor pentru a vedea atacul cerebral Suferinzii de hipertensiune arteriala sunt mai expusi riscului de accident vascular cerebral Persoanele care sufera de hipertensiune arteriala sunt mai expuse comparativ ca alte persoane riscului de a face un accident vascular cerebral.
Totusi, toate studiile analizate subliniaza ca, in comparatie cu celelalte momente ce au loc, nu exista unul cu risc mai mare de accident vascular ca perioada de doua ore ce urmeaza unei explozii de furie.
(copil, parinte, nepot etc.) fie a facut un accident, fie a fost vicitima unui accident. ... Aceasta panica face ca atenția persoanei sa se focalizeze doar pe imaginea terifianta a presupusului accident si nu pe buna credinta a celui de la telefon.
Accident pe autostrada Soarelui. Trafic partial blocat pe A2, dupa ce 4 masini au facut un accident. 7 persoane au fost ranite intr-un accident de circulatie care s-a produs, marti, la kilometrul 64 de pe A2, langa localitatea Lehliu Gara, autostrada care leaga Bucurestiul de Constanta.
Pe buletinele de vot pentru Primaria Sectorului 3 sunt inscrisi, in ordine, Robert Sorin Negoita (USL), Marton Illyes (Uniunea Democrata Maghiara din Romania), Iulian Popescu (UNPR) si Liviu Negoita (PDL).
Cu ocazia aniversarii a 80 de ani, maestrul Sergiu Nicolaescu anunta, pentru Inpolitics, viitoarea sa retragere din viata politica. ... Pana in acel moment, care se apropie, o sa imi fac munca bine", explica Sergiu Nicolaescu.
Presedintele Comisiei Juridice, deputatul conservator Sergiu Andon, a declarat ieri ca deputatii au decis sa amane cu o saptamana dicutiile pentru a se putea consulta pe marginea subiectului, deoarece nu s-a ajuns la nici un consens cu privire la apartenenta Registrului Comertului.
Ultimul film in care a jucat Sergiu Nicolaescu se lanseaza in 2013 - Regizorul este un batran singuratic! Filmul lui Bogdan Mustata, "Lupu", despre un adolescent care incepe o calatorie in lumea mortilor, a crimei si a dragostei, este ultima pelicula in care joaca Sergiu Nicolaescu.
google-analytics.com