Cautare

5381 de rezultate pentru "accident rutier popescu sergiu" (3.60 secunde)
ACCIDENT VASCULAR CEREBRAL (AVC) Dupa declansarea accidentului vascular cerebral, fiecare minut conteaza! ... Pentru ca persoana sa fie transportata cat mai repede la spital, spune-i operatorului ca suspectezi ca aceasta a suferit un accident vascular cerebral si transmite-i ora la care au aparut primele simptome.
Imediat dupa producerea accidentului rutier, atat soferul Mercedesului, cat si pasagerii acestuia au coborat din masina si au fugit.
- Domnul Ionut este, de fapt, domnul ministru Popescu.. ... Domnule presedinte, permiteti-mi sa va reamintesc ca domnul Ionut este, de fapt, domnul ministru Popescu. ... Ionut Popescu.
Secretarul de stat in Ministerul Economiei si Comertului, Cosmin Popescu, a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie, fiind acuzat de fals intelectual si favorizarea infractorului.
Tatal senatorului Catalin Voicu a murit intr-un accident rutier Tatal senatorului Catalin Voicu, Dan Voicu, a murit, miercuri dupa-amiaza, intr-un accident rutier petrecut intre Giurgiu si Ghimpati.
Traficul rutier este blocat pe DN 1, in zona localitatii Decea din judetul Alba, in urma unui accident in care au fost implicate cinci autovehicule si care s-a soldat cu ranirea a doua persoane.
Mircea Lucescu a fost ranit intr-un accident rutier, dar e "in afara oricarui pericol" Antrenorul Mircea Lucescu (66 de ani, Sahtior Donetk) a fost ranit intr-un accident rutier produs vineri pe Bulevardul Vasile Milea din Bucuresti, transmite Realitatea TV.
Doi tineri au fost la un pas sa isi piarda viata dupa un grav accident rutier. In aceasta seara, politistii orasului Pantelimon au fost sesizati cu privire la faptul ca, pe strada Teiului, din comuna Dobroesti s-a produs un accident rutier, intre un autoturism si trei motociclete.
Dupa prezentarea, pe scurt, a raportului CSAT pe 2005 de catre consilierul prezidential pe probleme de securitate si aparare, Sergiu Medar, vicepresedintele Comisiei de aparare a Senatului, Norica Nicolai a formulat mai multe critici legate de lipsa unei viziuni a CSAT cu privire la o strategie nationala de aparare.
Avocatul lui Dan Voiculescu, deputatul PC Sergiu Andon, nu a fost primit ieri in sedinta Colegiului CNSAS. ... "Dupa ce si-a epuizat intalnirea cu ziaristii, domnul Sergiu Andon a intrat in incinta CNSAS.
Astazi vor fi finalizate ultimele opt localitati pentru care avem ortofotoplanuri (fotografie facuta din avion, realizata la o anumita scara, scanata si georeferentiata)", a declarat Sergiu Dragancea, directorul executiv al Agentiei pentru Plati si Interventii in Agricultura (APIA) Dolj.
"Numarul fermierilor care si-au inscris terenul in Registrul Fermelor se ridica la aproximativ 80.000", a declarat ieri Sergiu Dragancea, directorul APIA Dolj, in cadrul unei conferinte de presa.
Un mic bilant al marii mizerii morale in cazul Sergiu Nicolaescu A fost o saptamana nebuna, desi nimic nu anunta asa ceva.
Slujba care n-a mai avut loc Dana, sotia maestrului Sergiu Nicolaescu, i-a pus "pe jar" pe preotii de la Biserica Manastirii Casin.
Presupusul fiu nelegitim al lui Sergiu Nicolaescu cere oprirea incinerarii Fiul nelegitim al lui Sergiu Nicolaescu a depus la Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti o contestatie prin care cere suspendarea procedurii de incinerare, potrivit unor documente obtinute de Romania TV.
SCANDAL pe averea lui Sergiu Nicolaescu. TESTAMENTUL, contestat Scandal pentru avere in familia lui Sergiu Nicolaescu. ... Scandalul a pornit de la testamentul lasat de Sergiu Nicolaescu, care ar fi trecut-o ca unica mostenitoare pe sotia sa, Dana.
este organizata anul acesta de regizorul, scenaristul, scriitorul si profesorul de regie Ioan Carmazan, care a preluat stafeta de la maestrul Sergiu Nicolaescu, cel care, acum 20 de ani, a infiintat Uniunea Autorilor si Realizatorilor de Film.
Iubirea pentru film, pentru istorie si pentru tara in care a trait si a muncit Sergiu Nicolaescu era una nemarginita. ... Filmele sale au ramas parte din zestrea poporului roman, Sergiu Nicolaescu a lasat in urma sa o adevarata capodopera!
Stare de alerta la crematoriul unde va fi incinerat Sergiu Nicolaescu. Presa are interdictie totala La singurul crematoriu din Bucuresti, cel din Vitan Barzesti, e tensiune mare cu o zi inainte de incinerarea regizorului Sergiu Nicolaescu.
Probabil ca, vorba doamnei Iolanda Nicolaescu, multi si l-au insusit pe Sergiu Nicolaescu, ca facand parte din familia lor! Haideti sa lasam sufletul lui Sergiu Nicolaescu sa se odihneasca linistit!", a spus regizorul Ioan Carmazan, un bun prieten de-al regizorului Sergiu Nicolaescu.
google-analytics.com