Cautare

62525 de rezultate pentru "accident rutier la trecerea de pietoni din baia mare" (7.83 secunde)
Maidanezii romani fac inconjurul lumii pe trecerea de pietoni Cine si-ar fi putut inchipui ca maidanezii nostri vor deveni vedete pe intreg mapamondul?
Codul Rutier mentioneaza strict situatiile in care oamenii legii pot sa incalce regulile de circulatie: atunci cand se deplaseaza in actiuni de interventie sau in misiuni care au caracter de urgenta.
Exista foarte putini conducatori auto care nu au fost niciodata opriti in trafic de agenti rutieri. ... Traiesc cu impresia ca au o multime de drepturi, iar politistul rutier trebuie sa le respecte si sa faca doar treburi justificate.
COD RUTIER 2015: ... Totusi, conform Codului Rutier si condusul cu o viteza prea mica iti poate aduce probleme.
Cum trebuie sa procedati in caz de constatare amiabila Anul 2014 a fost un an cu o frecventa a incidentelor auto de 57% din totalul de polite active.
voceatransilvaniei.ro / Avertismentul lui Isarescu despre trecerea la euro:
Instalarea pasarelor pietonale a permis desfiintarea a patru treceri de pietoni din zona centrala a statiunii Busteni, a doua treceri de pietoni din Azuga si a uneia din Comarnic.
Un tanar din Craiova este cercetat pentru vatamare corporala din culpa dupa ce, ieri dupa-amiaza, a spulberat cu masina pe care o conducea cateva persoane care se aflau pe refugiul statiei de tramvai de pe strada Calea Severinului din Craiova.
Ioan Blajan, reales in functia de presedinte la inceputul lui mai acest an, si-a prezentat demisia. Desi Blajan nu a facut precizari legate de aceasta decizie, Eugenia Gojda, liderul PSD Maramures, a vorbit despre existenta, in ultima vreme, a unor tensiuni intre liderii organizatiei din Baia Mare.
Soferul care a provocat carnagiul de pe Soseaua Chitilei a murit la spital. O femeie gravida si sotul ei si-au pierdut viata Un accident ingrozitor a avut loc duminica seara in Bucuresti.
Fostul primar, liberalul Cristian Anghel, condamnat la inchisoare in 2010, eliberat conditionat in 2011.
Traficul rutier este restrictionat pe Valea Prahovei din cauza unui accident cu trei masini la Azuga.
Incepand de ieri, soferii implicati in accidente de circulatie usoare vor putea sa anunte producerea acestora direct la asigurator. In prima zi de cand a intrat in vigoare constatarea amiabila, unii dintre soferii implicati in tamponari au mers tot la Biroul Politiei Rutiere, pentru ca nu cunosteau noile reglementari.
Un tanar de 17 ani a lovit pe trecerea de pietoni o bona care avea in carut un baietel. ... Femeia, in varsta de 60 de ani, a traversat strada pe trecerea de pietoni.
Seful Biroului de Cercetari Penale din Olt, aflat sub influenta alcoolului, a fost implicat intr-un accident de circulatie provocat chiar de el, duminica seara, la Serbanesti.
108 din Constitutia Romaniei, republicata, Guvernul Romaniei adopta prezenta hotarare. ... - Regulamentul de aplicare a Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. ... 876 din 26 octombrie 2006, cu modificarile ulterioare, se modifica si se completeaza dupa cum urmeaza: ... La articolul 21, alineatul (1) se modifica si va avea urmatorul cuprins:
Lucrarile la pasajul subteran de la Charles de Gaulle incep in august.
S-a deschis PASAJUL PIETONAL DE LA PIATA PRESEI. Pasajul rutier, aproape gata. GALERIE FOTO Brigada Rutiera a Capitalei anunta desfiintarea unei treceri de pietoni in zona Pietei Presei Libere pentru implementarea treptata a noilor solutii de trafic.
La data de 27.10.2010, mai multe confederatii sindicale vor organiza in Capitala, un miting in Piata Victoriei, intre orele 10.00 - 11.00, urmat de un mars catre Piata Constitutiei, intre orele 11.00 - 14.00 si un miting in Piata Constitutiei, intre orele 14.00 - 22.00.
Accident, crima sau sinucidere. Decesul lui Razvan Ciobanu a ridicat numeroase semne de intrebare. Sa fi fost accident, sinucidere, crima, atac vascular cerebral sau atac de cord? Vestea ca celebrul creator de moda s-a stins din viata a lasat in soc toata Romania.
google-analytics.com