Cautare

62525 de rezultate pentru "accident rutier la trecerea de pietoni din baia mare" (7.82 secunde)
Cum putem recunoaste un accident vascular cerebral? Generalitati Este putin cunoscut faptul ca este posibila experimentarea unui accident vascular cerebral fara ca pacientul sa stie acest lucru. Efectele unui accident vascular cerebral pot fi nedetectabile daca severitatea atacului este redusa sau daca tesutul degradat nu indeplineste o functie critica.
Este putin cunoscut faptul ca este posibila experimentarea unui accident vascular cerebral fara ca pacientul sa stie acest lucru. Efectele unui accident vascular cerebral pot fi nedetectabile daca severitatea atacului este redusa sau daca tesutul degradat nu indeplineste o functie critica.
• Victor Ponta si eurodeputatii PSD la mitingul de sustinere a candidatilor Aliantei PSD-UNPR-PC din Baia Mare Miercuri, 14 mai 2014, la ora 15.00, Maramuresul a primit o vizita importanta de la centru.
Primarul orasului Baia de Arama, membru al Partidului Democrat Liberal, Paulescu Buican Nistor, si-a dat demisia din functie. Pe masa prefectului judetului Mehedinti, Ion Mitu, a fost adusa demisia semnata de primarul din Baia de Arama, motivand ca a luat aceasta decizie din cauza problemelor de sanatate.
Trei persoane au ajuns la spital dupa ce au fost lovite de un taximetru, in noaptea de sambata spre duminica, pe o trecere de pietoni din municipiul Drobeta Turnu Severin.
Conducerea Prefecturii si a Consiliului Judetean Gorj, precum si reprezentantii Primariilor Novaci si Baia de Fier cauta solutii pentru a infiinta in zona montana Ranca un centru de interventie in caz de urgenta.
Prefectura Gorj si Primariile din Novaci si Baia de Fier nu au facut demersurile necesare pentru ca zona montana Ranca sa beneficieze de un sistem functional de stingere a incendiilor si de interventie in caz de urgenta.
21 August 2011 - ALEGERI PARTIALE In data de 21 august a.c. ... - intr-un colegiu din judetul Neamt, ca urmare a decesului deputatului PSD Victor Surdu;
Primarul municipiului Baia Mare, Cristian Anghel, a fost condamnat la doi ani si sase luni de inchisoare cu executare, pentru abuz in serviciu contra intereselor publice. Sentinta este definitiva si a fost data de magistratii Curtii de Apel Cluj.
Noul cod rutier a intrat in vigoare De vineri intra in vigoare noul cod rutier, care prevede amenzi mult mai mari.
In doua zile, peste 600 de pietoni din Capitala au fost amendati de politistii rutieri pentru ca au traversat neregulamentar strada. Traversarea neregulamentara reprezinta principala cauza de producere a accidentelor rutiere grave in Bucuresti.
REALITATEA.NET - COD RUTIER 2013: Noi prevederi pentru soferi, in vigoare de azi COD RUTIER 2013: Conform noului cod rutier, care intra astazi in vigoare, daca transportati persoane in stare de ebrietate, sunteti pasibili de amenzi drastice. Nici biciclistii nu au scapat de schimbari.
Prima mare lupta electorala a anului: Duminica au loc alegerile pentru Primaria Baia Mare. Un deputat independent (fost PSD, fost PNL) sutinut de USL;
ATENTIE MARE!!!
Imi iau copilul de la gradinita si, mergand pe jos, ajungem la o trecere de pietoni.
Organizarea si functionarea Autoritatii Rutiere Romane (ARR) a fost aprobata prin HG 1.392 din 18 octombrie, cu modificari dupa cum urmeaza: ARR este organismul tehnic specializat al Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului pentru transportul rutier, desemnat sa asigure, in principal:
Probleme cu finantarea organizarii alegerilor la Baia Mare. Organizarea alegerilor din Baia Mare in acest an a stat sub semnul intrebarii in anumite momente din cauza bugetului.
Cine sunt candidatii la functia de Primar de Baia Mare Deputatul Catalin Chereches este candidatulsustinut de Uniunea Social Liberala (USL) la alegerile pentru Primaria Baia Mare.
NOUL COD RUTIER face RAVAGII ! INCHISOARE pentru ALCOOL LA VOLAN !
Un agent de politie din Oravita a accidentat un copil de 11 ani. Politistul mergea impreuna cu un coleg la o cercetare intr-un alt caz.
google-analytics.com