Cautare

6612 de rezultate pentru "accident rutier jebel padureni judet timis 11 10 2009" (2.86 secunde)
Pentru zona Charles de Gaulle este aprobat doar un Plan Urbanistic Zonal (HCGMB 319/2009) care permite construirea unei parcari subterane si a unui pasaj pietonal sub Piata Charles de Gaulle. Nu a unui pasaj rutier subteran, care este cu totul altceva.
Constatarea amiabila pentru accidentele rutiere usoare, care se aplica incepand de ieri, presupune ca soferii implicati in incidente soldate cu avarierea masinilor sa se inteleaga in ceea ce priveste conditiile producerii evenimentului rutier.
Traficul rutier este restrictionat pe Valea Prahovei din cauza unui accident cu trei masini la Azuga.
9.251.827 de locuitori aveau in 2009 locuintele conectate la sistemele de canalizare, acestia reprezentand 43,1% din populatia Romaniei, cu 14.006 persoane mai mult decat in anul 2008, arata datele transmise de Institutul National de Statistica (INS).
S-a inscris in PDSR in 1993 si pana in 2001 a fost vicepresedinte al partidului in judetul Timis, facand apoi parte din biroul central, din 2004 fiind ales presedintele PSD Timis si din 2005 a fost vice-presedinte al partidului la nivel national.
Dupa o perioada de 3 ani ocupa functia de consilier economic la Mitropolia Banatului, ca apoi, dupa 10 ani, sa desfasoare activitati in domeniul comertului, agriculturii si moraritului.
10. ... a) posesorul permisului de conducere valabil pentru categoria B are dreptul sa conduca tractor rutier, cu masa maxima autorizata de pana la 3.500 kg, la care se poate atasa o remorca a carei greutate maxima autorizata sa fie mai mica de 750 kg;
Liderul senatorilor PSD critica modul in care PDL "ignora" cazul presedintelui Consiliului Judetean Timis Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a criticat luni modul in care PDL si presedintele formatiunii, Emil Boc, "ignora" cazul liderului organizatiei democrat-liberale Timis, Constantin Ostaficiuc, presedintele Consiliului Judetean, "acuzat, initial, de Agentia Nationala de Integritate, iar acum cercetat de DNA pentru conflictul de interese in care se afla de multa vreme, potrivit informatiilor publicate in presa centrala si locala".
PDL Timis repeta ilegalitatile din 2008 Constat, cu regret si dezgust, faptul ca PDL Timis continua si acum aceleasi practici electorale abuzive si ilegale.
Accident, crima sau sinucidere. ... Sa fi fost accident, sinucidere, crima, atac vascular cerebral sau atac de cord? ... Acesta a murit intr-un cumplit accident rutier. ... Accident, crima, sinucidere, atac vascular cerebral sau atac de cord Ipoteze socante in cazul accidentului ce i-a adus moartea cunoscutului designer Razvan Ciobanu.
Claudia Pirvoiu publica pe HotNews.ro articolul cu titlul "Unde s-au dus 11 miliarde de lei din Fondul National de Dezvoltare? ... Un fond alimentat cu 11 miliarde de lei din privatizarea BCR si alte privatizari. Destinatia reala celor 11 miliarde de lei este insa un mister.
• Banca Romana de Dezvoltare - BRD Unitatile BRD nu vor avea program de lucru cu clientii in zilele de 25 si 26 decembrie 2009 si 1 si 2 ianuarie 2010.
Filialele USL au termen pana la 15 iulie sa trimita rezultatele sondajelor de opinie conducerii celor trei partide pentru a se analiza scorul din fiecare judet, dar si candidatii potriviti pentru a reprezenta Uniunea la alegerile locale si parlamentare.
Cladiri reprezentative PALATUL ADMINISTRATIV SI JUDECATORESC Din punct de vedere administrativ teritoriul care intra astazi in componenta municipiului Calarasi a facut parte din fostul judet Ialomita, judet atestat documentar in anul 1470, cand avea resedinta la Orasul de Floci, pe malul Dunarii, locul in care avea sa se nasca Mihai Viteazu in anul 1558, ca fiu al Teodorei, vaduva si frumoasa negustoreasa, cum o numea cronicarul Radu Popescu.
"Codul Rutier sau Cotul Rutier?! ... De cateva saptamani, mai precis de cand se discuta cu atata patos despre noul Cod Rutier, despre forma pe care trebuie sa o imbrace acest document foarte important, am avut o curiozitate tematica.
COD RUTIER 2013: ... sunt la prima abatere de acest gen, potrivit proiectului noului Cod rutier postat pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne. COD RUTIER 2013:
Mara Raducanu ) Traficul rutier este oprit la aceasta ora la kilometrul 147 de pe Autostrada Soarelui, sensul de mers Bucuresti - Constanta. Motivul este un accident rutier grav produs intre un autotren, un autocamion si o autoutilitara.
Grav accident pe DN1. Fiica sefului ISU Prahova a decedat Un grav accident rutier a avut loc, sambata, pe DN1, in zona localitatii Barcanesti, soldat cu o victima si patru raniti.
Desi are mai multe dosare penale, seful RAR Timis inca ocupa aceasta functie Va aduc la cunostinta situatia domnului Dorin Candea care ocupa inca functia de sef al Registrului Auto Roman din judetul Timis, desi in cursul ultimilor 15 ani a acumulat mai multe dosare penale.
Deputatul Ioan Timis, care a demisionat in urma cu cateva saptamani din PSD, a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, ca s-a inscris in filiala PNL Hunedoara. Ioan Timis si-a motivat gestul prin faptul ca a constatat ca il reprezinta "fieful sau" din zona Hateg, care este liberal.
google-analytics.com