Cautare

5299 de rezultate pentru "accident rutier in brasov 2010 harman" (4.50 secunde)
Lasitatea autoritatilor romane a atins in noaptea de sambata apogeul penibilului, cu prilejul tragicului accident rutier a carui victima i-a cazut marele muzician Teo Peter.
Potrivit Cancan.ro, cantaretul Catalin Crisan si sozia sa au suferit rani minore in urma unui accident rutier. ... Catalin Crisan se afla in masina impreuna cu sotia sa, cei doi intorcandu-se dintr-o scurta vacanta la munte.
Jurnalistul Marius Dobrescu, accident violent. BMW-ul a fugit dupa impact Omul de televiziune Marius Dobrescu a fost victima unui accident rutier violent, in Capitala, pe strada Batistei de langa Intercontinental.
Alianta PNL-PD si Uniunea PSD+PUR Brasov au decis sa elimine insemnele electorale care au creat disensiuni intre cele doua aliante politice in ultimele zile.
Un SRL din Bucuresti, mutat recent în Alexandria, intermediaza recuperarea creantelor între Societatea Nationala a Lignitului Oltenia (SNLO) si câteva societati de stat, în schimbul unor onorarii astronomice, care, în anumite cazuri, ating chiar valoarea creantei, fara penalizari.
Din cate se pare, in urma intalnirii de la Poiana Brasov cu organizatiile judetene ale PSD, care a avut loc la finele saptamanii trecute, presedintele partidului, Mircea Geoana, si-a intarit pozitia in partid.
Alegerea lui Dorin Lazar Maior in functia de presedinte al Blocului National al Revolutionarilor este contestata de conducerea de la Bucuresti a Blocului.
Filiala judeteana Brasov a PSD va organiza, joi, o Conferinta Extraordinara Judeteana a partidului, in cadrul careia actuala conducere isi va prezenta mandatul, urmand a organiza, in aceeasi zi, alegeri pentru desemnarea noii conduceri.
PNL Brasov si-a depus, marti, lista oficiala de candidati, din echipa liberalilor facand parte doi deputati, un senator, trei consilieri judeteni dar si un cantaret de manele care a compus imnul de campanie al liderului filialei, Aristotel Cancescu, la alegerile locale pentru presedintia CJ.
Deputatii PSD si cei ai PD-L s-au certat pe tema prezentei ministrului Radu Berceanu (foto) in plenul Camerei, la dezbaterea unei OUG emise de Guvernul Tariceanu, lucrarile fiind sistate dupa ce presedintele Camerei, Roberta Anastase, a decis, fara a supune la vot, retrimiterea la comisie a proiectului.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a criticat, luni, in Biroul Permanent National, reuniunea informala a unor lideri ai partidului, care a avut loc vineri si sambata la Poiana Brasov, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din PSD.
Sapte societati comerciale monitorizate de FMI urmeaza sa primeasca ajutoare de stat care constau in stergeri de datorii, dar si in acceptarea de catre autoritati a conversiei creantelor in actiuni.
TiriacAuto, divizia de vanzari de masini a TiriacHolding, a investit 3 milioane de euro intr-un nou showroom la Brasov, pentru marcile Hyundai, Mitsubishi si Land Rover. Marcile amintite aveau si inainte showroom-uri la Brasov, dar ele nu mai respectau standardele TiriacAuto.
Elicopterele de transport Puma, apartinand Royal Air Force, vor fi modernizate la Brasov. Elicopterele Puma apartinand armatei britanice vor fi modernizate la Brasov de Eurocopter Romania, a anuntat firma Eurocopter.
Grupul belgian Vlerick a inaugurat un centru de afaceri la Brasov, investitie de peste 30 de milioane de euro Grupul belgian Vlerick a inaugurat un centru de afaceri la Brasov care include spatii de birouri cu o suprafata de 24.000 de metri patrati, in urma unei investitii de peste 30 de milioane de euro.
A fost stabilit traseul autostrazii Comarnic-Brasov Compania de drumuri a stabilit traseul viitoarei autostrazi Comarnic-Brasov care va fi realizata in parteneriat public privat. ... Aceasta va incepe la Comarnic, trece pe langa Busteni, Sinaia, Poiana Ţapului, Predeal si Rasnov si iese dupa Brasov, la Cristian.
Tehnicianul CS Turnu Severin spera ca elevii sai sa nu repete greselile din meciul cu Dinamo si sa fie mai agresivi in partida de astazi, din Ardeal Formatia CS Turnu Severin "deschide"
Astfel, in perioada 22-30 Aprilie 2015, biletele pentru spectacolele de la Bucuresti, Constanta, Brasov, Cluj si Timisoara sunt mai ieftine cu 40 de procente!
Ultimul oras al Caravanei Traieste Inteligent a fost Brasovul, dupa un periplu de succes in Cluj, Constanta, Timisoara si Bucuresti. Antreprenori de succes si doamne iubitoare de frumos au fost invitatii Danei Savuica in restaurantul rafinat si cochet din lobby-ul hotelului Aro Palace, situat in centrul Brasovului.
La Moeciu de Jos turistii se retrag adesea la Hotel Turnul, care, in mod classic, este o fortificatie, o constructie militara. El a devenit in legendele medievale simbolul izolarii de lume.
google-analytics.com