Cautare

7774 de rezultate pentru "accident rutier in aprilie 2006" (3.49 secunde)
Luxosul SUV Audi Q7 a primit noua distinctii importante in mai putin de doi ani. Vanzarile la nivel mondial in 2006 pentru Q7 au ajuns la 52.750 de unitati, planul Porsche Romania fiind de a vinde peste 500 de unitati Q7 in acest an.
La data de 14 aprilie 2011, ora 13:30, H. ... Baba Novac, nu a respectat semnificatia indicatorului "Cedeaza trecerea", situatie in care a intrat in coliziune cu un autoturism marca Dacia Logan, condus de M. ... Din accident a rezultat ranirea grava a lui M.
Sectia de Politie Basarabi a suferit in ultima perioada o serie de modificari, incepand de la cele de ordin estetic, care au insemnat o serie de renovari atat in interiorul cat si la exteriorul cladirii, dar si un sistem mai ferm de conducere.
La intalnirea acestuia cu partidele politice cu reprezentare in CJC, Culetu a dat de inteles ca daca sedinta de constituire ar avea loc pe data de 26 aprilie a.c., nu ar fi absolut nici o problema, in pofida faptului ca PSD este de cu totul alta parere.
3 aprilie: Ziua Jandarmeriei Romane 5 aprilie: Ziua NATO 5 aprilie: Ziua mondiala a Tineretului 7 aprilie: Ziua mondiala a Sanatatii 22 aprilie: Ziua internationala a Pamantului 23 aprilie:
Nu va faceti griji, nu veti pierde mare lucru, mai degraba veti primi o speranta concreta in jungla emotionala in care sunteti. ... Indiferent cat de mult stati impreuna, amandoi veti invata lectii de dragoste profunde si importante in acest an.
Pescuitul unor specii de pesti, crustacee, moluste si al altor vietuitoare acvatice in bazinele piscicole naturale se va interzice pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie - 7 iunie inclusiv, potrivit unui ordin al ministrului agriculturii.
Numarul turistilor sositi in judetul Constanta, in perioada ianuarie-aprilie 2009 a fost de 64,3 mii persoane, fata de 66 mii de persoane in aceeasi perioada din anul 2008, inregistrandu-se o scadere de 2,6%, a declarat Gheorghe Busu, directorul coordonator al Directiei Judetene de Statistica (DJS) Constanta.
Numarul de autoturisme noi inmatriculate a crescut cu 24,5% in primele patru luni, la 18.272, fata de ianuarie-aprilie 2011, cand au fost 14.678 unitati, potrivit datelor publicate azi de Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) si preluate de NewsIn.Fata de luna aprilie a anului trecut, numarul de masini noi inmatriculate a scazut in aprilie 2012 cu 13,8%, la 4.307 de autoturisme.In aprilie, marcile de autoturisme cele mai vandute au fost Dacia, cu 879 de unitati, in scadere cu 18% fata de aprilie 2011 si Volkswagen, cu 566 de unitati, in scadere cu 23% fata de aceeasi luna a anului trecut.
Vineri, 26 aprilie 2013, la ora 11:00, are loc conferinta de presa privind lansarea pe piata romaneasca a produselor cosmetice "LA DUCHESSE Romania", in cadrul targului COSMOBEAUTY Bucuresti, organizat la Sala Palatului in perioada 26 - 28 aprilie 2013.
In acest an, Fest(in) pe Bulevard se va desfasura in trei etape: 27 aprilie-6 mai are loc sectiunea Planeta Shakespeare, desfasurata in parteneriat cu Teatrul National Marin Sorescu din Craiova si cu Fundatia Shakespeare; ... sectiunile de traditie ale Fest(in) pe Bulevard;
Techem Energy Services ROMANIA a demarat campania "Poarta catre viitor" in data de 24 aprilie 2014, printr-o actiune desfasurata in parcul Lumea Copiilor din Sectorul 4 al Capitalei.
Muzeului National de Istorie Naturala Grigore Antipa anunta programul special de vizitare in perioada 28 aprilie - 2 mai 2017.
Cerul va fi variabil, iar norii isi vor face aparitia, aducand ploi, doar in nord si centru. ... Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificãri in zona montana inalta, iar in partea a doua a intervalului si in Campia de Vest.
In 14-15 luni ar putea fi gata cea mai dificila portiune" Sorin Oprescu, primarul Capitalei, a anuntat vineri ca Podul Basarab se va deschide sambata pentru pietoni, iar duminica, de la ora 6:00, se va deschide si traficul rutier.
Retorica declaratiei de dragoste, la Palatul Sutu Sebastian Grama, conferentiar universitar doctor la Facultatea de Filosofie a Universitatii din Bucuresti, a fost in ultima zi de joi a lunii aprilie amfitrionul unui eveniment special la Palatul Sutu: ... In genere, o stim.
Vizita-maraton a ministrului Transporturilor, Ludovic Orban, in puncte "fierbinti" din mai multe judete, acolo unde au demarat lucrari in domeniul transporturilor rutiere sau urmeaza sa fie facute investitii majore, asa cum este cazul Aeroportului Kogalniceanu, pentru care, chiar in cursul zilei de ieri, a fost aprobata suma de 90 de miliarde de lei in vederea realizarii reparatiilor pistei de aterizare.
Vestea ca presedintelui Traian Basescu vine la Ocnele Mari s-a intins repede in localitatea valceana.
Vreme extrema in Europa - Avertisment de la MAE: Iata tarile cu riscuri meteo Ministerul Afacerilor Externe avertizeaza romanii care se afla sau au de gand sa calatoreasca in aceste zile in Occident ca multe tari din vestul Romaniei se confrunta cu situatii meteo extreme.
Conducerea Camerei Deputatilor a decis ieri ca deputatii sa fie direct raspunzatori pentru amenzile auto trimise Parlamentului si sa transmita politiei datele exacte cu privire la persoana care a condus autoturismul pentru a evita suspendarea permiselor lor de conducere, potrivit noilor prevederi ale Codului rutier.
google-analytics.com