Cautare

4533 de rezultate pentru "accident rutier in 27 07 2010 padurea bogati" (3.02 secunde)
Moartea lui Paul Walker, starul din "the fast and the furious", a venit, in mod ironic, la numai o zi dupa ce pe retelele de socializare a circulat o gluma macabra care anunta ca acesta a murit intr-un accident rutier, petrecut in Southern California.
Lasitatea autoritatilor romane a atins in noaptea de sambata apogeul penibilului, cu prilejul tragicului accident rutier a carui victima i-a cazut marele muzician Teo Peter.
Potrivit Cancan.ro, cantaretul Catalin Crisan si sozia sa au suferit rani minore in urma unui accident rutier. ... Catalin Crisan se afla in masina impreuna cu sotia sa, cei doi intorcandu-se dintr-o scurta vacanta la munte.
Jurnalistul Marius Dobrescu, accident violent. BMW-ul a fugit dupa impact Omul de televiziune Marius Dobrescu a fost victima unui accident rutier violent, in Capitala, pe strada Batistei de langa Intercontinental.
Liderii centrali si locali ai PSD, "in imensa lor majoritate", sunt printre cei mai bogati oameni din Romania, de aceea nu pot percepe problemele cu care se confrunta salariatii si taranii, sustine liderul Fortei Democrate, Petre Roman.
Averile insumate ale celor mai bogati 300 de oameni de afaceri romani ating suma de 22 de miliarde de dolari, echivalentul a 18,2% din PIB, in crestere cu 37% fata de nivelul de 16 miliarde de dolari din 2004, potrivit Topului 300 Cei mai Bogati Romani, realizat de catre revista "Capital".
13 olteni au reusit sa strânga o avere estimata la 600 de milioane de euro, în crestere fata de anul trecut. În topul celor mai bogati 300 de români, întocmit în 2007 de revista Capital, au fost inclusi 13 olteni, cu o avere totala de aproximativ 600 de milioane de dolari, în crestere cu peste 68% fata de 2006.
Chiar daca topurile miliardarilor de pretutindeni este dominat de barbati, reprezentantele sexului frumos demonstreaza de la an la an ca au un cuvant greu de spus in domeniul afacerilor de succes.
In topul celor mai bogati 300 de romani, intocmit in 2009 de revista Capital, au fost inclusi, ca si anii trecuti, 13 intreprinzatori cu averi estimate la 533 - 584 de milioane de euro, in scadere cu peste 2-11% fata de anul trecut.
Presedintele PNL apreciaza ca este la fel de grav faptul ca in acest moment PSD readuce in discutie teoria stangista conform careia cresterea taxelor si impozitelor, desfiintarea cotei unice si introducerea impozitului progresiv ar reprezenta solutia la problemele economice ale Romaniei.
Presedintele PSD Victor Ponta a declarat luni ca oamenii foarte bogati trebuie impozitati cat mai mult. ... "Fiind oameni foarte bogati cred ca este bine sa ii impozitam cat mai mult, nu doar 1%.
Un soi de concluzii dupa un fel de revolutie Cica ieri s-ar fi petrecut o revolutie, e drept, neterminata, pentru ca da, e bine c-a iesit Iohannis, dar aia care apar in poza cu el e naspa. ... Poate in PhotoShop, ca altminteri aia sunt in poza pentru a ramane.
Judetul Teleorman De la Wikipedia, enciclopedia libera Teleorman este un judet in regiunea Muntenia, in sudul Romaniei. ... Etimologia Teleorman ar putea sa aiba sensul de padure nebuna (in limba turca - din Turcia:
Video Cronica Carcotasilor revine miercuri, 26 septembrie, cu o editie speciala, care marcheaza retragerea lui Serban Huidu, implicat in urma cu o saptamana intr-un accident rutier pe DN1, in urma caruia trei oameni au murit. ... Afla in ce formula va continua show-ul facut celebru de Huidu si Gainusa!
Ponderea platilor pentru vatamari corporale depaseste cu putin 1% in totalul despagubirilor platite de asiguratorii romani pentru politele de raspundere civila auto obligatorie (RCA), comparativ cu peste 50% in cazul companiilor de profil din Europa.
Si asta cumva in tromba, in tromba masinii ministrului de la Transporturi, implicat intr-un accident rutier cu parasirea locului in care acesta s-a produs.
Trei persoane au fost ranite ieri pe Drumul National 65 in urma unui accident de circulatie. Evenimentul rutier s-a produs dupa ce un autoturism a patruns pe sensul opus si a intrat in coliziune cu un autotractor.
Doua persoane au ajuns ieri la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Slatina in urma producerii unui accident de circulatie. Evenimentul rutier a avut loc dupa ce unul dintre soferi nu a adaptat viteza la carosabilul umed si a intrat pe contrasens, lovind un autoturism care circula regulamentar.
Investigarea ochilor pentru a vedea atacul cerebral Suferinzii de hipertensiune arteriala sunt mai expusi riscului de accident vascular cerebral Persoanele care sufera de hipertensiune arteriala sunt mai expuse comparativ ca alte persoane riscului de a face un accident vascular cerebral.
Furia mareste riscul de infarct si atac cerebral Mai expuse acestui pericol sunt persoanele cu suferinte cardiovasculare In primele doua ore dupa o criza de furie, riscul de infarct miocardic se multiplica de cinci ori si riscul de ruptura a unui anevrism cerebral de sase ori.
google-analytics.com