Cautare

4631 de rezultate pentru "accident rutier in 16 01 2010 in arges" (3.02 secunde)
In septembrie, persoanele platite pe drepturi de autor si conventii trebuie sa isi depuna, in persoana, declaratiile si sa isi achite contributiile la pensii si somaj, daca banii pe august le-au intrat in cont pana pe 10 septembrie, doar ca pot merge cu ambele declaratii la aceeasi institutie, oricare dintre cele doua.
Puteti citi in continuare programul de Sarbatori al principalelor banci, printre care Banca Comerciala Romana, BRD, Raiffeisen, CEC si Banca Transilvania. • Banca Comerciala Romana Unitatile BCR nu vor lucra cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
In orice parte te-ai uita pare ca in 2011 vom avea parte numai de scumpiri. Tehnologia merge insa intr-un alt sens, anuntandu-se o serie de ieftiniri in randul celor mai cautate gadget-uri si electronice.
Comisia Europeana solicita Ministerului Transporturilor si Infrastructurii taxa de drum pentru Coridorul IV PanEuropean de transport rutier, care cuprinde tronsoanele Constanta - Bucuresti - Timisoara - Arad - Nadlac, iar cererile de finantare pe POS-T trebuie sa aiba in vedere aceasta politica.Ministrul transporturilor si infrastructurii (MTI), Radu Berceanu, s-a intalnit marti cu o delegatie a Comisiei Europene, condusa de responsabilul pentru Romania al Directiei Generale de Politici Regionale a Comisiei Europene, Anastassios Bougas, precum si cu reprezentanti ai Bancii Europene de Investitii (BEI).Oficialul european a adus in discutie problema taxarii pentru Coridorul IV PanEuropean de transport rutier, care cuprinde tronsoanele Constanta - Bucuresti - Timisoara - Arad - Nadlac, varianta care ar trebui sa fie luata in calcul inca de la lansarea investitiei respective, iar cererile de finantare pe POS-T trebuie sa aiba in vedere aceasta politica.Radu Berceanu le-a precizat reprezentantilor Comisiei Europene prioritatile investitionale ale Romaniei in transporturi, mentionand faptul ca obiectivul major al mandatului sau este dezvoltarea Coridorului IV Pan-European.De asemenea, acesta a punctat faptul ca MTI a facut toate demersurile necesare pentru finalizarea autostrazii Bucuresti - Constanta, urmand sa se discute si reducerea termenului de realizare a centurii Constantei.Ministrul Radu Berceanu a precizat ca tronsonul de autostrada Nadlac - Sibiu este alta prioritate, tronsonul Arad - Timisoara si centura Aradului fiind in constructie, iar celelalte parti ale acestei autostrazi sunt in stadiul de pregatire, lucrarile pentru realizarea lor urmand sa inceapa pana in anul 2010.In acest sens, pentru interconectarea intregului Coridor IV PanEuropean trebuie "atacate" lucrarile de constructie la inelul de centura Bucuresti si la partea de autostrada Pitesti - Sibiu.Proiectele POS-T trebuie sa aiba prioritateStrategia pentru autostrazi vizeaza acordarea catre acelasi constructor nu numai a unei concesiuni pentru construirea unei sectiuni de autostrada, dar si a dreptului de a opera alta sectiune existenta.
Sase persoane au fost ranite dupa ce un autobuz a fost implicat, vineri dupa-amiaza, intr-un accident rutier in Brasov. ... Alexandru Andronache, subinspector al Centrului Infotrafic, a declarat la Digi24 ca in prezent traficul rutier se desfasoara alternativ, pe un fir.
Dan Condrea este soferul mort in accident Testele ADN confirma faptul ca soferul mort in accidentul rutier produs pe drumul dintre Buftea si Corbeanca era Dan Condrea, a anuntat astazi Parchetul General.
Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit intr-un accident rutier, informeaza ziarul Adevarul, intr-o sire semnata de Calin Gavrilas. ... Accidentul rutier s-a produs in aceasta dimineata pe DJ 226, la iesirea din localitatea Sacele, judetul Constanta.
In urma activitatilor desfasurate de catre lucratorii Biroului Cercetări Accidente Rutiere Soldate cu Victime - Compartimentul Autori Necunoscuti din cadrul Brigazii Rutiere, in cazul unui accident rutier produs la data de 23.12.2010, pe sos.
Moartea lui Paul Walker, starul din "the fast and the furious", a venit, in mod ironic, la numai o zi dupa ce pe retelele de socializare a circulat o gluma macabra care anunta ca acesta a murit intr-un accident rutier, petrecut in Southern California.
Lasitatea autoritatilor romane a atins in noaptea de sambata apogeul penibilului, cu prilejul tragicului accident rutier a carui victima i-a cazut marele muzician Teo Peter.
Potrivit Cancan.ro, cantaretul Catalin Crisan si sozia sa au suferit rani minore in urma unui accident rutier. ... Catalin Crisan se afla in masina impreuna cu sotia sa, cei doi intorcandu-se dintr-o scurta vacanta la munte.
Jurnalistul Marius Dobrescu, accident violent. BMW-ul a fugit dupa impact Omul de televiziune Marius Dobrescu a fost victima unui accident rutier violent, in Capitala, pe strada Batistei de langa Intercontinental.
Intreaga conducere a PD Arges va fi schimbata pana la sfarsitul acestei luni. ... Presedintele Dan Bica a declarat ca nu-si poate reprosa rezultatul pentru care va plati politic, deoarece in conjunctura politica din Arges nu putea obtine un scor mai bun.
Presedintele Traian Basescu, primarul Craiovei Antonie Solomon, membrul CNA Dan Grigore si DNA Arges s-au numarat printre "repetentii libertatii de exprimare", ei primind in acest sens premii, luni seara, la Cheful Presei, organizat cu ocazia Zilei Mondiale a Libertatii Presei.
Premiera in administratia doljeana: Ovidiu Vladoi este noul manager public al Prefecturii Dolj, dupa ce s-a transferat la Craiova de la Prefectura Arges. Managerul public este un functionar "mai special", potrivit prefectului Florin Stancu, scolit atat in strainatate, cat si in tara printr-un program finantat din bani europeni.
Deputatul Cristian Boureanu si-a dat marti demisia din functia de presedinte al PDL Arges, dupa ce conducerea centrala a partidului a decis sa desemneze un grup format din Sulfina Barbu, Florin Popescu si Cristache Radulescu, care sa se ocupe de organizarea filialei.
Victor Ponta, presedintele PSD, a declarat ca toate sediile PDL din tara vor fi pichetate luni de membrii PSD, in semn de protest pentru arestarea presedintelui CJ Arges, Constantin Nicolescu.
Vezi aici lista noilor senatori Potrivit rezultatelor partiale de la alegerile parlamentare, USL ar putea obtine peste 60% de voturi pentru Senat, ARD 16,9%, PP-DD 14,1%, iar UDMR 5,4%.
Cristian Cioaca a fost condamnat la 22 de ani de inchisoare pentru uciderea Elodiei Ghinescu Fostul politist Cristian Cioaca, acuzat de uciderea sotiei sale, avocata Elodia Ghinescu, a fost condamnat, marti, la 22 de ani de inchisoare, de magistratii Tribunalului Arges, informeaza Mediafax.
Carla Dinu) Judetele Buzau, Vrancea, Covasna si pentru unele zone din Harghita, Neamt, Bacau, Brasov, Sibiu, Gorj, Valcea si Arges sunt sub Cod potocaliu pana joi, la ora 09:00.
google-analytics.com