Cautare

1718 de rezultate pentru "accident rutier hunedoara" (2.65 secunde)
Doi tineri au fost la un pas sa isi piarda viata dupa un grav accident rutier. In aceasta seara, politistii orasului Pantelimon au fost sesizati cu privire la faptul ca, pe strada Teiului, din comuna Dobroesti s-a produs un accident rutier, intre un autoturism si trei motociclete.
Doua masini din alaiul de nunta au fost implicate intr-un grav accident rutier. Doua masini dintr-un alai de nunta care se indreptau spre starea civila din Braila au fost implicate intr-un accident grav, soldat cu trei morti: ... Politia crede insa ca soferul mai in varsta este responsabil pentru accident.
Primul accident a fost inregistrat in jurul orei 18.00, pe strada Caracal din Craiova, unde un mecanic auto, angajat al unui service din localitate, a facut praf masina unui client, pe care o conducea pentru a o testa.
Patru tineri cu varste intre 18 si 36 de ani au murit, iar altul de 16 ani a fost ranit, in noaptea de duminica spre luni, intr-un grav accident rutier produs in Bistrita-Nasaud, unde soferul de 18 ani al unui autoturism BMW inmatriculat in Italia a pierdut controlul volanului, masina izbindu-se de un stalp de electricitate, scrie timponline.ro.
Actualul deputat Gheorghe Barbu, care candideaza acum pentru un alt mandat, la Hunedoara, din partea Aliantei, detine doar doua apartamente, o casa si jumatate de locuit si o Dacie.
Senatorul liberal de Hunedoara Viorel Arion a declarat ca in centrele special amenajate din judet s-au strans peste 2.000 de semnaturi pentru retragerea trupelor din Irak, urmand ca actiunea sa continue pana in septembrie.
In jur de 400 de membri PSD si PNL Hunedoara, carora li s-au alaturat trecatori, au protestat, timp de o ora, intre sediul PSD Hunedoara si Casa de Cultura Deva. Liderii PSD Hunedoara sustin ca la sectiile speciale s-ar fi votat cu acte de identitate false.
Inspectorii Directiei Generale a Finantelor Publice Hunedoara au atras la bugetul general, de la agentii economici, venituri suplimentare in suma totala de 16.218,28 mii RON, din diferente de impozite, taxe, contributii, precum si din dobanzile si penalitatile de intarziere aferente acestora.
Combinatul ArcelorMittal Hunedoara a oprit productia miercuri, 20 mai, deoarece conducerea a decis sa nu lucreze pe stoc. ... Suntem flexibili si adaptabili la cerintele actuale ale pietii", a declarat, miercuri, Remus Patan, directorul general al ArcelorMittal Hunedoara. ... La ArcelorMittal Hunedoara lucreaza 700 de siderurgisti.
Un cutremur de 2,5 grade a avut loc luni seara, la ora 18.30 in Hunedoara, Transilvania.
Ca senator de Valea Jiului, reprezentand Colegiul nr.1 al judetului Hunedoara, sunt mandru ca pe aceasta lista restransa de unitati de invatamant castigatoare se regasesc si doua unitati scolare din judetul Hunedoara, respectiv Colegiul Economic ,,Hermes" Petrosani si Colegiul Tehnic ,,Matei Corvin" Hunedoara.
Pasajul Basarab va fi deschis pentru traficul rutier, duminica, de la ora 6.00, acesta, a anuntat vineri Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei. ... Astfel, intre orele 08.00 si 1100, va fi restrictionat partial traficul rutier pe sos.
Trafic rutier in conditii de iarna in 11 judete. ... Dar, nu sunt semnalate drumuri nationale sau autostrazi cu circulatia intrerupta din cauza vreunui eveniment rutier sau a vremii nefavorabile, informeaza Centrul Infotrafic al Politiei Romane.
Una dintre problemele majore din tara noastra o reprezinta nesiguranta traficului rutier.
Normele privind utilizarea formularului "Constatare amiabila de accident" vor intra in vigoare incepand cu data de maine, 1 iulie a. ... 2008 al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, incepand de miercuri intra in vigoare Normele privind utilizarea formularului "Constatare amiabila de accident". ... din accident au rezultat numai pagube materiale;
Metoda FAST pentru depistarea accidentului vascular, explicata de un medic Cunoscutul medic Tudor Ciuhodaru a atras atentia pe pagina sa de Facebook asupra simptomelor pe care le da un accident vascular cerebral.
Trei microbuze si un autocar cu romani au fost implicate intr-un accident, in Ungaria. ... Potrivit politiei ungare locale, din informatiile preliminare referitoare la accident, a rezultat ca un autobuz care avea in spatele sau alte trei microbuze romanesti a franat brusc.
Codul Rutier mentioneaza strict situatiile in care oamenii legii pot sa incalce regulile de circulatie:
A fost inaugurat pasajul rutier de la Piata Sudului (Autoare: Gabriela Antoniu) Pasajul subteran rutier Piata Sudului a fost inaugurat, duminica, dar lucrarile continua cu refacerea liniei de tramvai si cu largirea Soselei Berceni.
Depasirile repetate, in zigzag, ori franarea brusca, slalomul printre masini" ar urma, daca parlamentarii sustin initiativa Politiei, sa fie pedepsite de noul Cod Rutier cu suspendarea permisului de conducere, nu doar cu amenda.
google-analytics.com