Cautare

62401 de rezultate pentru "accident rutier din ungaria din data 26 09 2010" (5.52 secunde)
La data de 8.03.2011, lucratori din cadrul Sectiei 3 Politie-Biroul de Investigatii Criminale l-au identificat pe M.Catalin de 23 de ani, din Bucuresti, arestat anterior in alta cauza, ca fiind autorul a 4 furturi din locuinta si 2 tentative de furt din locuinta, avand ca mod de operare fortarea si ecaladarea geamurilor si ferestrelor de la baia de serviciu, dupa cum urmeaza:
Comisia Europeana a adoptat, la sfarsitul lunii decembrie 2007, Programul Operational de Cooperare Transfrontaliera Ungaria-Romania 2007-2013.
Federatia Patronilor Bihor, in calitate de beneficiar al proiectului finantat prin Programul PHARE CBC 2005 Romania - Ungaria cu tema "Cooperarea transfrontaliera a IMM-urilor din Bihor si Szabolcs-Szatmár-Bereg - Ungaria" in domeniul panificatiei, transporturilor si constructiilor, a organizat ieri un forum pentru activitatea din proiect "Actiune de cooperare transfrontaliera - forumul romano-maghiar - 2 zile".
La data de 29 martie 2011, politisti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale al Sectiei 21 Politie, sprijiniti de politisti din cadrul Sectiei 14 Politie, au identificat, prins si retinut pe B.
Liderii UDMR si ai Uniunii Civice Maghiare (UCM) par hotarati sa traga foloase electorale maxime din referendumul privind dubla cetatenie care va fi organizat la 5 decembrie in Ungaria.
Ungaria si ungurii de pretutindeni, mai ales cei care sunt cetateni ai Statului Roman, actioneaza uniti pentru ca aceasta sa fie ultima mare sarbatoare romaneasca in Ardeal si pentru pregatirea argumentelor credibile care sa stea la baza Diktatului de la Bruxelles, pe care spera sa-l obtina in anul 2014.
Ajutorul sefului de post din comuna doljeana Orodel a fost trimis in judecata la sfarsitul saptamanii trecute, agentul fiind acuzat de procurori ca a schimbat in acte autorul unui accident rutier si ca a influentat martorii dintr-un dosar de furt calificat Agentul Emilian Cobzaru, ajutorul sefului de post din Orodel, va fi judecat pentru comiterea infractiunilor de fals intelectual si favorizarea infractorului, dupa ce procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj au stabilit ca politistul a "aranjat"
Sunt numai doi dintre marii investitori pe care i-a ratat Romania in ultimii ani din cauza starii proaste a infrastructurii rutiere si feroviare.
In timp ce se indrepta catre o actiune de control, directorul institutiei mai sus amintite a fost implicat, vineri, intr-o tamponare in lant, eveniment rutier petrecut pe raza localitatii Agigea. Din spusele lui Culetu reiese faptul ca a fost accidentat din spate de un alt autoturism.
Autoritatile din Romania, Serbia si Ungaria pregatesc un proiect de constructie a unei noi autostrazi, care va face legatura intre cele trei tari, traversand si vestul Romaniei, relateaza cotidianul ungar "Nepszabadsag", citat de Agentia de presa MTI.
Implantarea unei proteze din titan care inlocuieste un os din scheletul fetei O operatie de implant a unei proteze personalizate din titan care sa substituie osul zigomatic, os din scheletul fetei unui pacient care suferise un accident rutier - a fost realizata, in premiera internationala, de chirurgi ai Clinicii de Chirurgie Orala si Maxilo-Faciala Cluj-Napoca.
Rezidentii romani detineau in strainatate depozite si numerar in valoare totala de 3,38 miliarde de euro in decembrie 2010, suma in crestere cu 5,17% fata de septembrie 2010 si in scadere cu 7,07% fata de finalul anului 2009, potrivit datelor Fondului de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar (FGDB).
Friedrich Karl Ewert lanseaza acuzatii fara precedent la adresa NASA dupa ce a verificat datele legate de incalzirea globala.Din datele disponibile publicului, savantul german a facut o descoperire incredibila.
In urma depistarii virusului gripei aviare in Ungaria, Romania va importa restrictionat carne de pasare din aceasta tara, a declarat la sfarsitul saptamanii trecute Marcel Avram, presedintele Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Sanatatea Alimentelor.
Ministrul delegat pentru Comert, Iuliu Winkler, a declarat ieri ca Romania si Ungaria au in vedere deschiderea unor noi puncte de frontiera pentru relansarea relatiilor economice, mai ales in sectorul agricol, potrivit Mediafax.
Transelectrica si MAVIR (compania similara din Ungaria) au inaugurat vineri noua Linie Electrica de Interconexiune de 400 kV Arad-Nadab-Bekescsaba, investitie ce se ridica, potrivit directorului general al Transelectrica, Stelian Gal, la circa 25,7 milioane euro.
Saptamana decisiva pentru Mondialele din Brazilia! ... Lotul, televizarile, calculele grupei Romania intra in saptamana decisiva pentru calificarea la Campionatul Mondial din Brazilia. ... Olanda - Ungaria, Estonia - Turcia Tot pe 15 octombrie: Ungaria - Andorra, Turcia - Olanda CE SANSE AVEM Practic, avem doua situatii concrete.
Umanoizi in Ungaria (Autor: ... FARCAS) Am prezentat, in cateva articole din ultimele saptamani, mai multe presupuse intalniri cu "umanoizi", de pe teritoriului fostei URSS, in anul 1989, aflate in evidentele ufologului american Albert S.
Estul noilor dictaturi Criza financiara din Europa a concentrat toata atentia asupra zonei euro.
19 romani MORTI dupa ce un autocar S-A RASTURNAT intr-o prapastie din Muntenegru. Vezi LISTA romanilor internati la clinica din Podgorica! Cel putin 19 romani si-au pierdut viata intr-un accident de autocar care a avut loc, duminica, in Muntenegru.
google-analytics.com