Cautare

62401 de rezultate pentru "accident rutier din ungaria din data 26 09 2010" (6.50 secunde)
Moldova si Bulgaria si-au ales presedinti pro-Kremlin, care se alatura liderilor din Ungaria, Serbia, Cehia si Slovacia (Autori:
Pe majoritatea drumurilor nationale traficul rutier se desfasoara in conditii de iarna, informeaza Centrul Infotrafic. In judetul Arad ninge abundent, iar traficul rutier se desfasoara ingreunat, din cauza carosabilului alunecos.
Politistii din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat duminica, in municipiul Craiova, un tanar de 18 ani care conducea o masina cu 103 km/h, desi nu avea permis.
Politistii din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat duminica, in municipiul Craiova, un tanar de 18 ani care conducea o masina cu 103 km/h, desi nu avea permis.
Ponderea platilor pentru vatamari corporale depaseste cu putin 1% in totalul despagubirilor platite de asiguratorii romani pentru politele de raspundere civila auto obligatorie (RCA), comparativ cu peste 50% in cazul companiilor de profil din Europa.
Seful Directiei Rutiere, despre politistul arogant si soferul inconstient', din care puteti citi in continuare a treia parte. ... La un moment societatea romaneasca a afirmat ca Legislatia Rutiera din tara noastra este una ultra-drastica.
Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit intr-un accident rutier, informeaza ziarul Adevarul, intr-o sire semnata de Calin Gavrilas. Conform Antena 3, accidentul a avut loc pe raza localitatii Sacele, din judetul Constanta, dupa ce creatorul de moda a intrat cu masina intr-un copac.
Peste 133.000 de firme si-au suspendat activitatea anul trecut, iar daca ar fi sa comparam luna ianuarie din 2009, cand la nivelul intregii tari si-au suspendat activitatea numai 1.385 de firme, cu prima luna din acest an, cand 6.000 de firme si-au oprit temporar activitatea, putem spune ca 2010 nu arata tocmai roz.
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click!
Ca roman, care vizitezi pentru prima data Ungaria, nu ai cum sa nu incerci un sentiment de frustrare. ... Istoria lor, numele de Ungaria sau de produs unguresc te insoteste peste tot in Budapesta. ... Nu am devenit fan al ungurilor, dar din putinul de...
Dan Condrea este soferul mort in accident Testele ADN confirma faptul ca soferul mort in accidentul rutier produs pe drumul dintre Buftea si Corbeanca era Dan Condrea, a anuntat astazi Parchetul General.
• Produsul intern brut pe locuitor exprimat la paritatea puterii de cumparare a avut o evolutie favorabila in Romania, Bulgaria, Ungaria, Polonia, Cehia si Grecia in perioada 1995-2010.
Daca patronii firmelor aradene ce se ocupa de organizarea evenimentelor festive spun ca, din acest an, s-a constat o crestere a numarului celor care doresc sa-si organizeze nuntile in Ungaria, nu aceeasi bucurie se poate citi pe chipurile managerilor firmelor constantene cu acelasi profil de activitate.
HotNews.ro Ungaria va termina doar la primavara autostrada pana la Nadlac Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a afirmat ca Ungaria va termina abia la primavara autostrada pana la Nadlac, in timp ce segmentul de la Pecica pana la granita va fi circulabil din decembrie, dar se va putea iesi din tara tot prin vama actuala din Nadlac, printr-o bretea rutiera de sase kilometri.
Mai precis, interventia armata din august 1968 a fost precedata de un adevarat razboi ideologic al URSS, sustinute si de acolitii sai, minus Romania, cu PC din Cehoslovacia si cu conducerea sa mai liberala, in frunte cu Dubcek. ... Nu am pic de simpatie nici pentru Orban, nici pentru Ungaria.
Pe baza unei analize asupra evolutiei preturilor in 2009-2010, site-ul dealnews.com prezinta o lista cu 12 lucruri ce vor putea fi achizitionate cu mai putini bani.
Ulterior, Guvernul, trecand peste decizia Parlamentului care, potrivit art.61 alin.(1) din Constitutia Romaniei, este unica autoritate legiuitoare a tarii, a emis o ordonanta de urgenta, respectiv Ordonanta de urgenta a Guvernului nr.54/2011 pentru stabilirea unor masuri privind incadrarea in limita alocata cheltuielilor de personal din Ministerul Administratiei si Internelor pentru anul 2011, cu obiect identic, avand aceleasi obiective dupa cum reiese din Expunerea de motive.
263/2010 privind sistemul public de pensii, sotul supravietuitor are dreptul la pensie de urmas pe tot timpul vietii, la implinirea varstei standard de pensionare, daca durata casatoriei a fost de cel putin 15 ani, precum si a casatoriei intre 10-15 ani, caz in care cuantumul pensiei de urmas cuvenit sotului supravietuitor se diminueaza cu 0,5% pentru fiecare luna, respectiv cu 6,0% pentru fiecare an de casatorie in minus.
Consiliul Local al Intreprinderilor Mici si Mijlocii Oradea a finalizat, la sfarsitul lunii noiembrie, proiectul "IMM-urile din Romania si Ungaria, impreuna in Europa", finantat in cadrul Programului PHARE CBC Romania-Ungaria 2005.
Aproximativ 8 milioane de alegatori din Ungaria au fost chemati duminica la urne pentru a decide, prin referendum, daca celor 2,7 milioane de etnici maghiari din afara hotarelor Ungariei li se poate acorda sau nu cetatenia ungara.
google-analytics.com