Cautare

62401 de rezultate pentru "accident rutier din ungaria din data 22 08 2010" (5.48 secunde)
cum au rezistat romanii dificultatilor din 2009 si ce planuri au pentru 2010. ... Romanii din sudul tarii sunt cei mai dornici sa-si incheie asigurari de viata In ceea ce priveste investitia intr-o asigurare de viata, scolaritatea releva o distributie diferentiata a subiectilor:
Numit Via Carpatia, proiectul a primit deja adeziunea a sapte tari - Lituania, Ungaria, Slovacia, Polonia, Romania, Ucraina si Turcia - semnatare ale declaratiei, a declarat ministrul polonez al infrastructurii, Andrzej Adamczyk. ... - Via Carpatia este o axa vitala pentru dezvoltarea regiunilor din Europa Centrala si de Est.
'In data de 18 ianuarie 2011, ca reactie la declaratia politica (pe care am facut-o in fata Primariei municipiului Arad) prin care am solicitat primului ministru Emil Boc sa va demita de urgenta din functia de ministru al Administratiei si Internelor si sa dispuna anchetarea dumneavoastra pentru implicare in activitati de crima organizata, sub forma contrabandei cu tigari si a traficului de valuta, ati afirmat ca ma veti actiona in judecata pentru calomnie.
El a combatut astfel afirmatiile sefului statului facute la Consiliul Europei cand a criticat modul in care sunt tratati romanii din tarile invecinate spre deosebire de minoritatile din Romania. ... "As dori ca presedintele Basescu sa fie mai prudent cu declaratiile referitoare la drepturile minoritatilor din diferitele tari ale Europei".
Un autocar in care se aflau 28 de romani s-a rasturnat in Ungaria. ... Un autocar in care se aflau 28 de romani s-a rasturnat luni dimineata, in localitatea Mako din Ungaria, aproape de granita cu Romania, pe autostrada M43, au declarat pentru MEDIAFAX surse din Ministerul Afacerilor Interne.
Municipiul Turda - nod rutier de importanta europeana. ... Una din prioritatile Romaniei este dezvoltarea infrastructurii rutiere.
cresterea economica din T1 a fost de 1,7%, mai mult decat s-a anuntat initial Productia industriala si exporturile, care s-au aflat pe un trend ascendent in ultimul an si jumatate, au reusit sa antreneze revenirea economiei pe plus in primul trimestru.
Cum se vor descurca firmele mici si mijlocii dupa integrare este o problema din ce in ce mai discutata si disputata in ultima vreme.
Traficul rutier pe Calea Victoriei, restrictionat Cu ocazia unui eveniment cultural pe Calea Victoriei in perioada 15 - 17 aprilie 2017, in intervalul orar 10:00 - 20:00, Brigada Rutiera a Capitalei va dispune masuri specifice din competenta in sensul restrictionarii traficului rutier in conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti.
Ministrul desemnat al Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, a declarat, marti, la audierile din comisiile parlamentare, ca in 2010 ar putea fi receptionati 101 kilometri de autostrada, daca va exista finantare.
La inceputul lunii decembrie, Sergiu Nicolaescu, care in legislatura 2008-2012 a fost senator PSD, le multumea colegilor in ultima sedinta de plen a Camerei superioare a Parlamentului pentru anii petrecuti impreuna, anuntand ca nu a mai dorit sa candideze la alegerile din 9 decembrie pentru ca a vrut ca anii "putini de trait" care i-au mai ramas sa ii termine in profesia sa.
Tara noastra este singurul stat din UE in care parlamentul se afla in clasamentul institutiilor corupte.
Pas de urias spre baraj ' Romania i-a aplicat o corectie Ungariei, 3-0, si urca pe locul 2 in grupa Romania a urcat pe locul 2 dupa 3-0 cu Ungaria.
Codul rutier s-a modificat din nou. ... In aceste conditii, cum sa nu fac ochii cat cepele cand vad un articol in timp ce faceam ca omul revista presei, despre faptul ca modificarea codului rutier i s-ar "datora" lui Luis Lazarus, jurnalist la o televiziune bucuresteana.
NOUL COD RUTIER a intrat in vigoare de ANUL NOU. Ce trebuie sa stie soferii inainte sa se urce la volan Astazi a intrat in vigoare noul Cod Rutier care prevede scaderea pragului la care condusul sub influenta alcoolul devine infractiune.
Proletari din toate tarile, uniti-va!
Conducerea Autoritatii pentru Protectia Consumatorilor Bihor a avut o intalnire cu omologii ungari ai Inspectoratului pentru Protectia Consumatorilor din tara vecina, la hotelul Intercontinental din Baile Felix.
Proiecte de lege, ordonante, motiuni simple si de cenzura, intrebari, interpelari si sute de amendamente nu au fost, se pare, preocuparea de baza a parlamentarilor din legislatura 2004-2008, senatorii si deputatii rezervandu-si timp si pentru glume, schimburi de replici spumoase si ironii.
O data cu integrarea, aceasta problema este insa in curs de rezolvare. ... Toate documentele redactate in limba romana trebuie sa fie insotite de traducerea in italiana a acestora, certificata de Ambasada italiana din Romania ori in cadrul unui tribunal italian.
ROMANIA - UNGARIA. Nationala a trecut pe langa o victorie mare ROMANIA - UNGARIA 1-1 Tricolorii au terminat la egalitate meciul cu Ungaria, dar raman in carti pentru calificarea la Euro 2016. ... Din pacate nu am reusit acest lucru", a declarat selectionerul Victor Piturca dupa meci.
google-analytics.com