Cautare

62401 de rezultate pentru "accident rutier din ungaria din data 22 08 2010" (7.45 secunde)
Creditele acordate in valuta straina sectorului privat de pe pietele europene emergente ar putea determina riscuri pentru unele banci, in special in Romania si Ungaria, a declarat Josef Christl, membru in consiliul de administratie al bancii centrale austriece, citat de Reuters si preluat de Mediafax.
Gafa vicepremierului Marko Bela pentru care tara unde se afla, al carui Guvern il reprezinta si care ii plateste salariul este Ungaria este impardonabila, este de parere liderul conservator Bogdan Diaconu.
Pe urmatoarele locuri intre tarile cu o inflatie ridicata s-au clasat Grecia, cu 5,5%, urmata de Ungaria, cu 3,6%, potrivit datelor biroului european de statistica.
Potrivit unei statistici intocmite de Inspectoratul General al Politiei Romane, in primele opt luni ale acestui an, aproape 1.400 de persoane si-au pierdut viata pe drumurile din Romania, iar peste 5.000 au fost ranite grav.
La data de 08 noiembrie 2010, lucratori din cadrul Sectiei 10 Politie - Biroul de Investigatii Criminale, extinzand cercetarile privind pe R. VALENTIN de 32 de ani din Bucuresti, cunoscut cu antecedente penale, au stabilit in sarcina acestuia savarsirea urmatoarelor infractiuni dupa cum urmeaza:
Trei persoane au ajuns la spital dupa ce au fost lovite de un taximetru, in noaptea de sambata spre duminica, pe o trecere de pietoni din municipiul Drobeta Turnu Severin.
Accidentul de autocar din regiunea Campania, soldat cu 38 de morti, in atentia presei italiene Corespondentul AGERPRES, Dana Enulescu, transmite:
Andreea Mantea a fost implicata, duminica seara, intr-un accident rutier in zona Brancoveanu din Capitala. ... Din fericire, nimeni nu a fost ranit, insa masina vedetei a fost grav avariata.
Conform Libertatea, fratele artistului s-a stins din viata la 25 de ani, intr-un teribil accident rutier provocat de prietenul lui cel mai bun.
Astazi, in timp ce se intoarcea catre Capitala, Giulia a trecut prin cele mai cumplite clipe din viata ei. In urma cu doar o jumatate de ora, vedeta a fost implicata intr-un accident rutier.
Circulatia a fost intrerupta duminica in Pasajul Unirii din Capitala timp de aproape o ora, in urma unui accident rutier.
Un deputat PDL a fost implicat intr-un accident rutier, la Orastie. ... Accidentul a avut loc in fata primariei din Orastie.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeazaa ca in aceasta dimineata, in jurul orei 11.00, un grav accident rutier a avut loc pe DN2, la kilometrul 129+400 de metri, in zona localitatii buzoiene Zarnesti.
Stefan Banica Junior a fost implicat intr-un usor accident rutier, in Capitala, potrivit Libertatea.ro. Accidentul in care a fost implicat sotul Andreei Marin Banica a avut loc pe bulevardul Barbu Vacarescu din Capitala, scrie cancan.ro.
Severin, pe Calea Targu-Jiului, la un accident rutier. Conducatorul autoturismului, care nu avea persmis de conducere si se afla sub influenta bauturilor alcoolice, a fost scos de catre cetatenii din trafic si preluat de echipajul S.A.J.
Romania Libera publica un articol despre caderea Guvernului Boc care devine din ce in ce mai dificil de sustinut in Parlament. ... 'Partidul lui Emil Boc a ajuns la 12%, potrivit unui sondaj IPP, mai putin de jumatate din voturile obtinute in 2008.
Accident rutier in Cluj Napoca! O masina a Politiei Locale s-a lovit cu un autobuz si un cap tractor
Cei doi nu au apucat sa se bucure de Craciun pentru ca au fost implicati intr-un accident rutier in vacanta, in Thailanda.
O masina de politie a fost implicata, vineri seara, intr-un grav accident rutier in judetul Buzau. Masina urmarea un sofer care nu a platit benzina.
Un politist a fugit de la fata locului, dupa ce a provocat un accident rutier grav
google-analytics.com