Cautare

7008 de rezultate pentru "accident rutier calarasi 17 iulie 2012" (3.56 secunde)
ARR este organismul tehnic specializat al Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului pentru transportul rutier, desemnat sa asigure, in principal: ... inspectia si controlul respectarii reglementarilor interne si internationale privind conditiile de acces la activitatea de transport rutier, de siguranta a transporturilor rutiere si de protectie a mediului;
Finala Campionatului European de fotbal 2012 se va disputa intre Spania si Italia, duminica 1 iulie de la ora 21:45 pe stadionul Olimpic din Kiev si va fi transmisa in direct de posturile de televiziune, Dolce Sport 1, Dolce Sport HD, TVR 1 si TVR 1 HD.
PODUL CALARASI - SILISTRA!, declaratie pe care o puteti citi in continuare. - Subiectul pe care il abordez astazi este, cu siguranta, unul de interes national, nu doar local, chiar daca, in calitatea mea de senator de Calarasi as putea indrepta interesele proiectului, in primul rand catre aceasta zona.
Avand cazare rezervata la Hotel Albatros din cadrul Complexului turistic Albatros Pod 4 din apropierea orasului Calarasi, programul de vizite si plimbari prin imprejurimi a fost facut in asa fel incat sa acopere o raza de mai multi kilometri.
CAREU DE ASI LA CALARASI Pe site-ul Pagini de istorie locala, omul de cultura calarasean CONSTANTIN TUDOR a publicat un text emotionant despre o intalnire din anul 1994 a calarasenilor cu 4 scriitori, personalitati de calibru ale culturii romane:
Turistii vin la Calarasi in principal pentru pescuit, vanatoare, sporturi nautice si echitatie. ... Gradina Zoologica din Calarasi a cunoscut o rapida crestere devenind una dintre cele mai mari gradini zoologice din Romania, atat ca suprafata cat si ca numar de specii.
Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Calarasi, la ora bilantului (Autoare: Monica Ghiorghe) Peste 100 de membri ai Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) din Calarasi s-au reunit in sala de sedinte a Protoieriei, pentru a dezbate activitatea acestei institutii, pe anul 2015.
Atitudinea din Calarasi informeaza: Ciprian Pandea/PSD Calarasi: ... PIRLOAGA MARIAN) Calaraseanul Ciprian Pandea, Secretar de Stat in Guvernul Romaniei, presedintele PSD Calarasi, transmite celor ce au ales PSD la alegerile parlamentare si locale ca are multe proiecte pentru Calarasi pe care le va onora.
Drumul de acces spre Fabrica ALDIS din Calarasi se cheama oficial, incepand din aceasta luna, STRADA GEORGE NAGHI.
Noul cod rutier a intrat in vigoare De vineri intra in vigoare noul cod rutier, care prevede amenzi mult mai mari.
Coliziuni cu un animal 4% Incepand cu 1 iulie 2009, anumite accidente rutiere survenite pe teritoriul Romaniei pot fi solutionate prin constatare amiabila, fara a mai fi nevoie de interventia Politiei. ... In plus, formularul de constatare amiabila trebuie completat si semnat de catre ambii soferi implicati in accident.
SCRIITORUL JEAN BART CAPITAN DE PORT LA CALARASI. ... Putini dintre calarasenii de azi cunosc faptul ca scriitorul JEAN BART (pseudonim literar imprumutat de la un celebru corsar francez) a indeplinit, timp de 2 ani functia de capitan al Portului Calarasi.
Ziua Dunarii sarbatorita pe 9 iulie la Calarasi La Calarasi va avea loc sambata, 9 iulie, in Parcul Central, cea de-a 4-a editie a evenimentului Ziua Dunarii. ... - concurs de pescuit, ce va fi organizat in parteneriat cu Asociatia Judeteana a Vanatorilor si Pescarilor Sportivi Calarasi;
Din motivarea Deciziei CCR 731/2012 reies clar urmatoarele lucruri: ... 264/2012 privind modificarea art.
In ciuda zvonurilor potrivit carora “sistemul bancar va fi paralizat“ in perioada 29 iunie-4 iulie, in contextul trecerii la leul nou, vor fi si banci care nu vor rupe legatura cu clientii.
Cetatenii au incredere in primarie, armata, biserica si ONU Romanii au cea mai multa incredere in primarie, armata, biserica si Organizatia Natiunilor Unite, conform unui sondaj realizat de INSCOP in perioada 10 - 17 septembrie.
Pe 18 iulie 2012, dupa lovitura de stat data de USL, Comisia Europeana publica Raportul MCV pe ultimii 5 ani, sub semnul unei tentative de a ne ridica, in fine, monitorizarea pe Justitie.
COD RUTIER 2015: ... Totusi, conform Codului Rutier si condusul cu o viteza prea mica iti poate aduce probleme.
Traiesc cu impresia ca au o multime de drepturi, iar politistul rutier trebuie sa le respecte si sa faca doar treburi justificate. ... Politistul rutier e obligat sa se legitimeze in fata soferului - FALS Conform legii 218 din 23 aprilie 2002 privind organizarea si functionarea Politiei Romane, ART.
Zona crepusculara din Calarasi si taurasul fraged Dunarea Calarasi. ... - Cu ce ai ramas dupa experienta Dunarea Calarasi? ... Eu am asamblat la Calarasi o echipa competitiva. ... Ceea ce vreau sa spun este ca situatia de acum la Calarasi este urmatoarea: ... Exista acum oameni cu potential financiar in Calarasi.
google-analytics.com