Cautare

3724 de rezultate pentru "accident rutier 08 05 2012" (3.17 secunde)
Totusi, toate studiile analizate subliniaza ca, in comparatie cu celelalte momente ce au loc, nu exista unul cu risc mai mare de accident vascular ca perioada de doua ore ce urmeaza unei explozii de furie.
(copil, parinte, nepot etc.) fie a facut un accident, fie a fost vicitima unui accident. ... Aceasta panica face ca atenția persoanei sa se focalizeze doar pe imaginea terifianta a presupusului accident si nu pe buna credinta a celui de la telefon.
Accident pe autostrada Soarelui. Trafic partial blocat pe A2, dupa ce 4 masini au facut un accident. 7 persoane au fost ranite intr-un accident de circulatie care s-a produs, marti, la kilometrul 64 de pe A2, langa localitatea Lehliu Gara, autostrada care leaga Bucurestiul de Constanta.
Intr-un interviu acordat "Evenimentului zilei", Valeriu Stoica le aminteste liberalilor ca Basescu va fi sef al statului si in 2012, asa ca ar fi "important sa aiba o formula de comunicare cu presedintele".
Dincolo de ipotezele deja testate, trebuie tinut cont de capacitatea de "inovare" a PDL pentru a-si maximiza sansele electorale si pentru a se mentine la putere, atat la nivel central, cat si local, dupa alegerile din 2012.
Pe trimestrul I al anului 2012, firmele doljene au declarat la Fisc impozite si contributii totale de 478,71 milioane de lei, in crestere cu 15,82% fata de aceeasi perioada a anului 2011, cand societatile locale declarasera la Finante 413,32 milioane de lei.
1.596.000 de telespectatori erau cu ochii atintiti la TVR 1 in minutul de aur (19.09) al finalei de gimnastica feminin de la sol Finala la sol a concursului de gimnastica feminin de ieri a fost cel mai urmarit program tv al zilei de 7 august 2012, TVR 1 intrecand cu transmisiunea directa de la JO 2012 orice alt program tv de pe piata.
15 - 27 ianuarie Pandurii - adversar nestabilit (21.01.2012, ora 18.00) Pandurii - MSV Duisburg (23.01.2012 / 24.01.2012, ora 18.00, Germania, Liga a II-a) Pandurii - FK Baku (26.01.2012, ora 18.00, Azerbaidjan, Liga 1) Stagiul II:
Euro 2012: Programul si televizarile Campionatului European Vineri, 8 iunie va incepe cea de-a 14-a editie a turneului final al Campionatul European de fotbal, care se va desfasura in 2012 in Polonia si Ucraina.
LONDRA 2012 FOTBAL. GOOGLE DOODLE pregatit pentru turneul de FOTBAL de la JOCURILE OLIMPICE 2012 Turneul de FOTBAL de la JOCURILE OLIMPICE 2012 LONDRA, care a inceput pe 25 iulie si se va incheia pe 11 august, este celebrat de GOOGLE printr-un GOOGLE DOODLE - un LOGO INTERACTIV.
Implantarea unei proteze din titan care inlocuieste un os din scheletul fetei O operatie de implant a unei proteze personalizate din titan care sa substituie osul zigomatic, os din scheletul fetei unui pacient care suferise un accident rutier - a fost realizata, in premiera internationala, de chirurgi ai Clinicii de Chirurgie Orala si Maxilo-Faciala Cluj-Napoca.
Codul Rutier se va mofica din 19 ianuarie 2013. ... 203/2012 pentru modificarea si completarea OUG nr.195/2002 privind circulatia pe drumurile publice a fost publicata in Monitorul Oficial nr.
Daca inainte se vorbea despre 60.000 de masini in 2012, ieri, oficialii de rang inalt ai companiei nu au dorit sa avanseze o estimare a volumului de productie de anul acesta, mentionand ca vor fi cunoscute datele peste o luna.
Compania Nationala "Administratia Porturilor Maritime" SA Constanta organizeaza pe data de 22 septembrie, ora 12:00, la sediul institutiei, o licitatie deschisa pentru achizitie "Asistenta tehnica de proiectare si supervizare lucrari pentru proiectul Pod rutier la km 0+540 al Canalului Dunare-Marea Neagra (CDMN) si lucrari aferente de infrastructura rutiera si de acces".
Pasajul rutier subteran din zona Razoare ar urma sa faca legatura intre cartierul Drumul Taberei si Cotroceni, soferii avand la dispozitie cate doua benzi pe fiecare sens de mers.
Pasajul Basarab va fi deschis pentru traficul rutier, duminica, de la ora 6.00, acesta, a anuntat vineri Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei. ... Astfel, intre orele 08.00 si 1100, va fi restrictionat partial traficul rutier pe sos.
Municipiul Turda - nod rutier de importanta europeana. ... Mures-Brasov) si realizarea autostrazii catre Sebes care va face jonctiunea cu Coridorul IV paneuropean (Nadlac, Arad, Deva, Orastie, Sibiu, Bucuresti, Fetesti si Constanta) va transforma Turda intr-un nod rutier important pe harta retelei Trans-Europeane de Transport TEN-T.
Mai mult, comisarul-sef Dinita a punctat faptul ca in peisajul rutier din tara noastra exista deja suficiente probleme cu soferii care conduc desi au suspendat acest drept, dar si cu cei care parasesc ulterior locul accidentului.
Codul rutier s-a modificat din nou. ... In aceste conditii, cum sa nu fac ochii cat cepele cand vad un articol in timp ce faceam ca omul revista presei, despre faptul ca modificarea codului rutier i s-ar "datora" lui Luis Lazarus, jurnalist la o televiziune bucuresteana.
• In ziua de 27 octombrie a.c., incepand cu ora 07.00, se va restrictiona traficul rutier, pana la ora 14.00, pe Bulevardul Kiseleff, de la Piata Arcului de Triumf pana la Piata Victoriei, pe Bulevardul Aviatorilor, de la Piata Charles de Gaulle pana la Piata Victoriei, accesul dinspre Bulevardul Ion Mihalache catre Piata Victoriei, precum si efectuarea virajului la stanga din Piata Victoriei catre Bulevardul Ion Mihalache, Calea Victoriei si Bulevardul Lascar Catargiu.
google-analytics.com