Cautare

3970 de rezultate pentru "accident rutier 07 01 2011 victoriei" (2.77 secunde)
SITUATIA APELURILOR PE 112 IN PERIOADA 31.12.2010, ORA 20.00- 03.01.2011, ORA 08.00 Nr.crt. Fapte sesizate 31.12.2010/01.01.201120.00-08.00 01.01.2011 02.01.2011 Obs.
Traficul rutier in zona adiacenta Arcului de Triumf va fi restrictionat sambata, 27 noiembrie, din cauza repetitiilor pentru parada militara desfasurata cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei, se arata intr-un comunicat al Politiei Capitalei. ... Kiseleff si pe strazile adiacente, intre Piata Presei Libere si Piata Victoriei, pe Str.
Majoritatea consiliilor locale de sector vor avea bugete diminuate in comparatie cu 2011, cea mai mare scadere fiind la Primaria Sectorului 1, unde proiectul de buget pe anul in curs prevede sume mai mici cu 19% fata de anul trecut.
Investigarea ochilor pentru a vedea atacul cerebral Suferinzii de hipertensiune arteriala sunt mai expusi riscului de accident vascular cerebral Persoanele care sufera de hipertensiune arteriala sunt mai expuse comparativ ca alte persoane riscului de a face un accident vascular cerebral.
Totusi, toate studiile analizate subliniaza ca, in comparatie cu celelalte momente ce au loc, nu exista unul cu risc mai mare de accident vascular ca perioada de doua ore ce urmeaza unei explozii de furie.
(copil, parinte, nepot etc.) fie a facut un accident, fie a fost vicitima unui accident. ... Aceasta panica face ca atenția persoanei sa se focalizeze doar pe imaginea terifianta a presupusului accident si nu pe buna credinta a celui de la telefon.
Accident pe autostrada Soarelui. Trafic partial blocat pe A2, dupa ce 4 masini au facut un accident. 7 persoane au fost ranite intr-un accident de circulatie care s-a produs, marti, la kilometrul 64 de pe A2, langa localitatea Lehliu Gara, autostrada care leaga Bucurestiul de Constanta.
Stefan Banica Junior, care recent a dezvaluit ca va fi tata pentru a treia oara, a avut un frate vitreg, Alexandru, care a pierit in anul 2011.
Joi, 21 noiembrie, va avea loc redeschiderea Galeriilor Sabion, pe Calea Victoriei 68-70 dar si lansarea in incinta lor, a colectiei Mistero semnata de Gianni Lazzaro, cel mai cunoscut bijutier roman la nivel international.
Totodata, STB SA infiinteaza pe acelasi traseu, incepand cu data de 01.11.2018, linia urbana cu tarif normal 361, ca urmare a implementarii Programului de Transport atribuit de Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara pentru Transport Public Bucuresti - Ilfov.
Compania Nationala "Administratia Porturilor Maritime" SA Constanta organizeaza pe data de 22 septembrie, ora 12:00, la sediul institutiei, o licitatie deschisa pentru achizitie "Asistenta tehnica de proiectare si supervizare lucrari pentru proiectul Pod rutier la km 0+540 al Canalului Dunare-Marea Neagra (CDMN) si lucrari aferente de infrastructura rutiera si de acces".
Pasajul rutier subteran din zona Razoare ar urma sa faca legatura intre cartierul Drumul Taberei si Cotroceni, soferii avand la dispozitie cate doua benzi pe fiecare sens de mers.
Municipiul Turda - nod rutier de importanta europeana. ... Mures-Brasov) si realizarea autostrazii catre Sebes care va face jonctiunea cu Coridorul IV paneuropean (Nadlac, Arad, Deva, Orastie, Sibiu, Bucuresti, Fetesti si Constanta) va transforma Turda intr-un nod rutier important pe harta retelei Trans-Europeane de Transport TEN-T.
Codul rutier s-a modificat din nou. ... In aceste conditii, cum sa nu fac ochii cat cepele cand vad un articol in timp ce faceam ca omul revista presei, despre faptul ca modificarea codului rutier i s-ar "datora" lui Luis Lazarus, jurnalist la o televiziune bucuresteana.
In conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, privind desfasurarea unor evenimente cultural - artistice dedicate sarbatorilor de iarna, se vor institui restrictii de trafic rutier, dupa cum urmeaza:
NOUL COD RUTIER a intrat in vigoare de ANUL NOU. Ce trebuie sa stie soferii inainte sa se urce la volan Astazi a intrat in vigoare noul Cod Rutier care prevede scaderea pragului la care condusul sub influenta alcoolul devine infractiune.
Trafic rutier in conditii de iarna in 11 judete. ... Dar, nu sunt semnalate drumuri nationale sau autostrazi cu circulatia intrerupta din cauza vreunui eveniment rutier sau a vremii nefavorabile, informeaza Centrul Infotrafic al Politiei Romane.
La data de 09 februarie 2011, in jurul orei 07.40, P. ... La data de 9 februarie 2011, in jurul orei 09.45, O. MARCEL de 40 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Mazda, pe Calea Victoriei dinspre Calea Grivitei catre str.
Cand a ajuns in Piata Victoriei, nu pastrat o distanta corespunzatoare in mers, moment in care a tamponat in spate un motociclu, condus in aceeasi directie de mers de catre B. ... Din accident a rezultat avarierea celor doua vehicule si ranirea grava a lui V.
Regina Elisabeta dinspre Calea Victoriei catre str. ... Din accident a rezultat ranirea grava a conducatorului auto G. Gheorghe, care a ramas internat la spital.
google-analytics.com