Cautare

61806 de rezultate pentru "accident rurier din 12 08 2010 sector 4 cu victime in zona luica" (4.59 secunde)
Grav accident de circulatie in Mehedinti. Doi bolnavi care erau transportari la un centru de dializa din Drobeta Turnu Severin au murit dupa ce masina in care se aflau a lovit un parapet de ciment.
70.000 de romani ce au suferit un accident vascular cerebral vor primi indemnizatie de handicap.
Doua masini din alaiul de nunta au fost implicate intr-un grav accident rutier. Doua masini dintr-un alai de nunta care se indreptau spre starea civila din Braila au fost implicate intr-un accident grav, soldat cu trei morti: ... Politia crede insa ca soferul mai in varsta este responsabil pentru accident.
Traficul rutier este restrictionat pe Valea Prahovei din cauza unui accident cu trei masini la Azuga.
Si asta cumva in tromba, in tromba masinii ministrului de la Transporturi, implicat intr-un accident rutier cu parasirea locului in care acesta s-a produs.
Presedintele UDMR, Marko Bela, spera ca intelegerea PDL-PRM sa fie "un accident si nu o apropiere pe termen lung", sustinand ca intr-o viitoare formula de guvernare, care sa includa UDMR, ar putea intra reprezentantii PDL dupa clarificarea unor aspecte, dar nu si ai PRM.
Cu toate ca prevederile in domeniul legislatiei muncii au devenit mult mai stricte odata cu intrarea in Uniunea Europeana (UE), angajatorii valceni continua sa joace in picioare normativele pe care alte firme europene le respecta cu sfintenie.
Pe 29 septembrie 2013, in peste 100 de tari, se sarbatoreste "Ziua Mondiala a Inimii" cu tema "O lume, o casa, o inima".
Scene de groaza, filmate pe o autostrada din China. Un accident teribil, produs zilele trecute, a fost surprins de camerele de supraveghere. ... Imaginile filmate chiar in timpul groaznicului accident sunt socante. ... Soferii implicati in accident au suferit rani grave, dar au scapat cu viata.
Andreea Enache, studenta de 20 de ani care a fost implicata intr-un tragic accident de circulatie, inainte de sarbatori, in urma caruia au murit patru oameni, s-a decis sa vorbeasca. Andreea Enache, studenta la ASE in Capitala, a lovit la sfarsitul anului trecut o ambulanta BGS.
Mariustuca.ro / Ibuprofenul luat in cantitati mari zilnic mareste riscul de infarct si accident vascular cerebral (Autoare: Magda Marincovici) Ibuprofenul, administrat in doze foarte mari, mareste in mod considerabil riscul de infarct sau de accident vascular cerebral (AVC).
Un accident cumplit s-a petrecut pe Lacul Snagov, in noaptea de sambata spre duminica. Doua barci s-au ciocnit, iar persoanele care erau in ele au fost ranite. Pompierii l-au gasit pe barbatul care a fost dat disparut dupa accident. Omul, in varsta de 60 de ani, este mort.
Varujan Vosganian, vicepresedinte al PNL, a considera ca presedintele Traian Basescu este "un accident al politicii. "Presedintele nostru (Traian Basescu - n.r.) nu este o expresie a politicii, este un accident al politicii. In opinia mea, vorbim prea mult despre el.
Ieri, la 48 de ore dupa ce a fost gasit in stare de inconstienta in sala de sport, era inca intubat, conectat la aparate, in stare foarte grava. "In ciuda antecedentelor sale cardiace, artistul nu a facut infarct, ci a suferit un accident vascular cerebral embolic.
Ieri, la 48 de ore dupa ce a fost gasit in stare de inconstienta in sala de sport, era inca intubat, conectat la aparate, in stare foarte grava. "In ciuda antecedentelor sale cardiace, artistul nu a facut infarct, ci a suferit un accident vascular cerebral embolic.
Grav accident la Brasov, soldat cu 4 morti si 22 raniti, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat 4 persoane si-au pierdut viata si 22 au fost ranite, dintre care 16 in stare grava, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat, in dreptul localitatii Persani din judetul Brasov, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta instituind cod rosu de interventie, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Traficul rutier este blocat pe DN 1, in zona localitatii Decea din judetul Alba, in urma unui accident in care au fost implicate cinci autovehicule si care s-a soldat cu ranirea a doua persoane. ... In urma impactului, doua persoane au fost ranite, fiind transportate la Spitalul Judetean Alba.
53 de permise de conducere au fost retinute astazi, intre orele 10.00 - 13.00, de catre politistii rutieri, in vederea suspendarii exercitarii dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
Romanii considera Parlamentul drept cea mai corupta institutie, legislativul fiind urmat in clasament de partidele politice si justitie, arata Barometrul Global al Coruptiei 2009, publicat miercuri de Transparency International.
Principala caracteristica a agriculturii romanesti, in perioada tranzitiei, o reprezinta lipsa cronica a capitalului. Aceasta a determinat cresterea ineficientei in alocarea resurselor cu consecinte asupra cresterii si competitivitatii fermierilor romani si a intregului sector agricol.
google-analytics.com