Cautare

1109 de rezultate pentru "accident mortal la isalnita" (2.77 secunde)
Sapte persoane si-au pierdut viata intr-un accident petrecut, joi seara, pe DN 22, in dreptul localitatii tulcene Cataloi, iar opt au fost ranite, patru dintre raniti urmand sa fie transportati in urmatoarele 30 de minute cu doua elicoptere la Bucuresti.
Patru tineri cu varste intre 18 si 36 de ani au murit, iar altul de 16 ani a fost ranit, in noaptea de duminica spre luni, intr-un grav accident rutier produs in Bistrita-Nasaud, unde soferul de 18 ani al unui autoturism BMW inmatriculat in Italia a pierdut controlul volanului, masina izbindu-se de un stalp de electricitate, scrie timponline.ro.
Comisarul Ioan Dohotaru, seful Politiei Judiciare a PNA la Satu Mare, a afirmat in ultimele doua zile, in mai multe localuri publice si intr-o stare euforica, ca i s-au dat asigurari din partea conducerii centrale a PNA ca nu i se va intimpla nimic si ca are mina libera sa se ocupe de ziarul "Gazeta de Nord-Vest”.
Merge regulat la inot. ... Corina se prabuseste la ea in casa, cu dureri puternice in piept, in bratul stang si in maxilar. ... La spital, medicii nu-si cred ochilor. ... Abia dupa o ecografie, care pune in evidenta o deformare neobisnuita a inimii, medicii reusesc sa ajunga la o concluzie:
In alta ordine de idei, seful Regionalei de Drumuri si Poduri Constanta face apel catre toti conducatorii auto sa respecte regulile de circulatie specifice atunci cand circula pe Autostrada Soarelui, pentru evitarea tragediilor, avand in vedere ca si luna august a debutat, din nefericire, cu un accident mortal pe autostrada.
Potrivit inspectorului sef al Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Galati, Ionel Petrea, in cursul acestui an au fost aplicate, pentru neregulile constatate in domeniul sanatatii si securitatii in munca, 1.349 de sanctiuni, in valoare totala de 1.662.000 de lei, din care peste 10% reprezinta valoarea amenzilor acordate in urma finalizarii cercetarii imprejurarilor si cauzelor care au condus la producerea accidentelor mortale de munca.
Potrivit reprezentantilor ITM Dolj, numarul angajatorilor depistati ca apeleaza la forta de munca la negru este constant. ... Daca la noi sunt depistati maximum 60 de astfel de angajatori pe luna, în alte judete sunt depistati si 100 pe luna“, a precizat Silviu Cotiga, inspectorul-sef al ITM Dolj.
Muybridge, fotograful sarbatorit de Google la 182 de ani de la nastere Motorul de cautare Google si-a schimbat, luni, 9 aprilie 2012, desenul de start pentru a-l sarbatori pe Eadweard J.
Soferul spune ca mergea regulamentar, cand, la semafor, desi el avea verde, pietonul a sarit in fata masinii. ... Soferul a ajuns la spital pentru analize. ... Tatiana Duplei a murit la putin timp dupa accident.
18, nu a adaptat viteza la conditiile de drum si trafic, a pierdut controlul asupra directiei de mers si a intrat in coliziune cu un stalp de iluminat public.
Doi pietoni, tata si fiu, au fost accidentati mortal, marti seara, in timp ce traversau DN 1B, in comuna prahoveana Bucov, informeaza Inspectoratul Judetean de Politie (IJP) Prahova.
Ies la iveala informatii noi in cazul politistului din Buzau arestat dupa ce a provocat doua accidente la distanta de cateva minute, saptamana trecuta. Acelasi politist a mers la prostituate in uniforma.
Suntem atat de invatati sa facem sluj pe la unii si pe la altii, in special pe la mahari, ca suntem in stare sa ne vindem si demnitatea nationala.
Conform anchetatorilor, el a stat in scoala intre 40 si 60 de minute, inainte sa fie impuscat mortal de o echipa de politisti de frontiera.
Un barbat implicat intr-un accident mortal, in Bihor, este banuit ca a intrat intentionat cu masina sub un TIR pentru a-si ucide iubita, o tanara mamica a doi copii, dupa ce aceasta i-a spus ca il va parasi.
La data de 06 august 2010, in jurul orei 10.30, B. ... Dupa ce a trecut de intersectia cu str Rasaritului, a surprins si accidentat mortal pe T.
La data de 02 septembrie 2010, in jurul orei 09.30, C. ... Cand a ajuns la intersectia cu aleea de legatura intre str. ... Vasile, care a fost transportat la sediul Institutului National de Medicina Legala.
La data de 5 februarie 2011, in jurul orei 02:00, B.
Si fratele sau se afla dupa gratii dupa ce a fost condamnat pentru ca s-a urcat baut la volan si a provocat un accident mortal.
La data de 19 august 2011, in jurul orei 19:20, H. ... Dupa ce a trecut de prima scara a imobilului, a surprins si accidentat un copil de 1 an si 11 luni, care s-a angajat in traversarea aleii de la dreapta la stanga prin loc nepermis.
google-analytics.com