Cautare

1109 de rezultate pentru "accident mortal la isalnita" (5.00 secunde)
Pe primul loc intr-un top al principalelor cauze ale accidentelor grave de circulatie inregistrate in primele opt luni ale anului curent se afla viteza excesiva si viteza neadaptata la conditiile de drum.
Seful Biroului de Cercetari Penale din Olt, aflat sub influenta alcoolului, a fost implicat intr-un accident de circulatie provocat chiar de el, duminica seara, la Serbanesti.
Investigarea ochilor pentru a vedea atacul cerebral Suferinzii de hipertensiune arteriala sunt mai expusi riscului de accident vascular cerebral Persoanele care sufera de hipertensiune arteriala sunt mai expuse comparativ ca alte persoane riscului de a face un accident vascular cerebral.
Mai nou, cercetatorii de la Harvard au analizat studiile publicate din 196 ce s-au preocupat de legatura intre accesele de furie si aparitia unui eveniment cardiovascular. ... Elizabeth Mostofsky si colegii lui de la Universitatea Harvard in European Heart Journal.
- aceasta este intrebarea la care incearca sa-si raspunda cei care au fost de-a lungul timpului victime ale metodelor creative ale infractorilor care nu intentionau altceva decat sa fure sau sa insele. ... Metoda Accidentul se inscrie in categoria metodelor de abordare la telefon.
Senatorul Gheorghe Saghian a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata:
Accident pe autostrada Soarelui. Trafic partial blocat pe A2, dupa ce 4 masini au facut un accident. 7 persoane au fost ranite intr-un accident de circulatie care s-a produs, marti, la kilometrul 64 de pe A2, langa localitatea Lehliu Gara, autostrada care leaga Bucurestiul de Constanta.
Premierul Tariceanu a lansat luni un apel liderilor politici, indemnandu-i sa transmita sustinatorilor ca trebuie sa duca o campanie civilizata, "cu argumentele ideilor si nu ale fortelor" si a spus ca violentele apropie campania electorala din acest an de cele de la inceputul anilor ‘90.
Adrian Nastase "desecretizeaza" scrisoarea trimisa presedintelui SUA cu privire la cazul Teo Peter.
Cine este barbatul care a fost impuscat mortal de politisti: ... Barbatul impuscat mortal de politisti miercuri dimineata in urma unui incident violent este acelasi care, in ianuarie 2016, a intrat cu masina in gardul Guvernului.
Politistul care a lovit mortal cu masina de serviciu o fata pe o trecere de pietoni din Capitala este cercetat pentru ucidere din culpa.
Anchetatorii care fac cercetari in dosarul in care un politist a accidentat mortal o fetita pe trecerea de pietoni au cerut stenograma discutiilor la 112.
Ministrul de Interne, Lucian Bode, a clarificat, luni, ca politistul care a accidentat mortal o fetita de 11 ani pe o trecere de pietoni nu se afla intr-o misiune de urgenta. Seful de la MAI a precizat ca agentul se afla intr-o misiune de verificare a populatiei.
Politistul care a accidentat-o mortal pe Raisa si-a depus cerere de concediu, potrivit unor surse apropiate anchetei.
Politia Capitalei dezminte, luni, ca agentul care a accidentat-o mortal pe Raisa, fetita de 11 ani, mergea sa predea Educatie rutiera in scoli.
Sa nasti 7 copii si sa afli la al optulea ca ai HIV pare ceva greu de crezut acum. Mai ales ca fiecarei gravide, la luarea in evidenta, i se face o testare pentru a se afla daca are acest virus mortal.
Sa nasti 7 copii si sa afli la al optulea ca ai HIV pare ceva greu de crezut acum. Mai ales ca fiecarei gravide, la luarea in evidenta, i se face o testare pentru a se afla daca are acest virus mortal.
O femeie din Targoviste a fost accidentata mortal astazi pe o trecere de pietoni de la intrarea in oras, care insa nu era marcata corespunzator, intrucat in zona s-au desfasurat lucrari de asfaltare.
Aseara, o tanara si-a injunghiat mortal sotul dupa o disputa in familie. ... Femeia a fost dusa la sectia de politie pentru audieri. ... Nimeni nu stie, insa, deocamdata de ce s-a ajuns la crima.
Un barbat a fost impuscat mortal intr-un cinematograf, pentru ca manca prea zgomotos popcorn.
google-analytics.com