Cautare

969 de rezultate pentru "accident in batoti" (3.90 secunde)
Pana in iunie vor fi angajate 500 de persoane in uzina auto din Craiova, iar la finele anului va mai avea loc un "proces substantial" ... Compania Ford a lansat ieri, in premiera in Romania, noul autoturism B-Max care se va produce la Craiova.
Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Dolj a instiintat Prefectura Dolj si Primaria Craiova ca acest pod peste intersectia de la kilometrul 0 ar fi avut nevoie de scari sau cai de evacuare a persoanelor de pe pasaj in situatia unui accident de circulatie.
Raliul Dakar 2012 a inceput cum nu se putea mai rau dupa ce pilotul argentinian Jorge Martinez Boero a decedat in prima etapa a editiei cu numarul 33 a celui mai dur concurs de anduranta a sporturilor cu motor din lume, iar in runda a doua a fost notat un nou accident care putea avea urmari tragice.
Mircea Lucescu a fost internat pe 6 ianuarie dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier in Capitala. ... In urma accidentului, antrenorul de la Sahtior Donetk a suferit fracturi ale coastelor, dupa care a fost operat doua zile mai tarziu.
Michael Schumacher, fostul campion de Formula 1, este in coma GSP.ro : Michael Schumacher, in STARE CRITICA dupa accidentul de la ski! Este in coma din cauza unei hemoragii craniene UPDATE 23:30 Schumacher a fost diagnosticat cu hemoragie craniana, iar acum se afla in coma.
La Brabham era pilot Nelson Piquet, tot brazilian, care s-a opus cu vehementa intrarii in echipa al lui Senna.
Fostul septuplu campion mondial, Michael Schumacher, a fost ranit grav intr-un accident de schi, suferit in finalul anului trecut, pe 29 decembrie, in statiunea franceza Meribel. ... "In ultimele saptamani a facut progrese remarcabile.
Un barbat a murit din cauza telefonului mobil, care a explodat in buzunarul de la piept si i-a ranit o artera a gatului. ... Barbatul, in varsta de 20 de ani, vanzator la un magazin de calculatoare din Guangzhou, a murit dupa ce si-a schimbat bateria la telefonul mobil.
Avea doar 19 ani O tanara din Brazilia a murit intr-un accident auto dupa ce nu a fost atenta la drum deoarece posta fotografii pe internet.
Andreea Marin si Stefan Banica au postat recent un nou mesaj pe Facebook in care au explicat de ce nu au acordat nici un interviu la venirea in tara, dupa concediul petrecut in Dubai.
Mai mult, liderul trupei Compact, Teo Peter si-a pierdut viata intr-un tragic accident de masina Lelut Vasilescu si Leo Iorga de la "Compact" au fost la un pas de moarte Dupa ce Paul Ciuci a renuntat la "Compact", cel care i-a luat locul, o perioada, a fost Leo Iorga!
Iata ce spectacole de teatru si muzica puteti viziona in perioada 14 ianuarie - 4 februarie 2016, la Teatrul Elisabeta din Bulevardul Regina Elisabeta, nr. ... Un bancher care nu isi mai aduce aminte cum de a ajuns imbracat in uniforma de menajera.
buze groase, nas de boxer, privire impertinenta, mic de statura, temperament agitat, vesnic revoltat, nepasator in fata pericolului si chiar a mortii. ... Primul sau mare rol, in 1960, alaturi de Jean Seberg, il aduce in atentia publicului.
Stefan Banica Junior, care recent a dezvaluit ca va fi tata pentru a treia oara, a avut un frate vitreg, Alexandru, care a pierit in anul 2011.
25 pasi simpli pentru a evita boala Alzheimer Alzheimer induce frica in fiecare dintre noi. ... Verificati glezna Circulatia saraca a sangelui in talpa piciorului este un semn ca exista tulburari in creier cu un accident cerebral si dementa. Teoria este ca sanatatea vaselor sanguine este aceeasi in tot corpul.
Implantarea unei proteze din titan care inlocuieste un os din scheletul fetei O operatie de implant a unei proteze personalizate din titan care sa substituie osul zigomatic, os din scheletul fetei unui pacient care suferise un accident rutier - a fost realizata, in premiera internationala, de chirurgi ai Clinicii de Chirurgie Orala si Maxilo-Faciala Cluj-Napoca.
Accident vascular cerebral. ... Cercetatorii americani sustin ca a manca foarte sarat si, in acelasi timp, a fi purtator al helicobacter pylori sunt doua conditii suficiente pentru a activa o oncoproteina specifica.
La aflarea cumplitei vesti, cele doua fete celebre ale Veronicai Bulai, Monica si Ramona Gabor, se aflau departe de tara, in Los Angeles, respectiv in Dubai. Trezita din somn, de un telefon primit la ora 3 dimineata in America, Moni a ramas socata.
In aceasta lume orice este posibil, chiar daca in realitate nu poate fi explicat in niciun fel. ... Chiar daca pare desprins din scenariul unui film de la Hollywood, au existat numeroase cazuri in care s-au primit telefoane de la cei decedati.
Regizorul muzical Alexandra Cepraga a fost protagonista unui accident grav, pe care nu il va putea uita niciodata, cu atat mai mult cu cat era sa o coste viata. ... Ceea ce se anunta a fi o seara linistita s-a incheiat in note de disperare accentuata.
google-analytics.com