Cautare

969 de rezultate pentru "accident in batoti" (3.84 secunde)
Doua persoane au murit, iar o a treia a fost grav ranita ieri dupa-amiaza dupa ce masina in care se aflau a cazut intr-o prapastie din judetul Suceava. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Suceava, automobilul s-a prabusit intr-o rapa in zona Ciumarna.
Barbatul, in varsta de 41 de ani, a facut gestul in semn de protest, el strigand inainte de a arunca:
"Cel mai neajutorat m-am simtit cand am vazut la televizor cum oamenii sareau in gol (din turnurile gemene) si nu puteam face nimic", i-a declarat fostul presedinte directorului National Geographic Channel, Peter Schnall, relateaza MEDIAFAX.
Dupa furtunoasa sedinta a PSD-ului de marti in care s-a decis excluderea sa, Geoana a adoptat atitudinea unui invingator moral in batalia cu hidra care-i dorea capul si functia, pastrand convingerea ca, spre deosebire de colegii de la partid, cei de la Senat nu l-ar fi lasat de izbeliste si isi va pastra macar functia.
Intr-o regiune acoperind judetele Covasna si Harghita, unde o parte dintre secui intentioneaza sa faca un decupaj din teritoriul Romaniei si sa creeze un nou teritoriu autonom in inima Europei, dupa modelul Tirolului de Sud.
cresterea frecventei accidentelor auto, cresterea costului mediu al despagubirii in caz de accident, majorarea tarifelor la serviceurile auto.
Politele RCA nu acopera in totalitate pagubele produse tertilor. ... Cine crede ca, daca si-a platit polita de asigurare auto obligatorie RCA, poate sta linistit in caz de accident se insala. Si aceasta deoarece, de cele mai multe ori, polita RCA nu acopera in totalitate costurile reparatiilor.
Moda europeana, in special italiana, isi face simtita prezenta si in cazul asigurarilor CASCO de pe piata romaneasca. Astfel ca, valoarea primelor se va calcula si in functie de caracteristicile conducatorilor auto si vor fi individualizate.
In timp ce polita RCA ramane la acelasi pret, luna urmatoare  va aduce o majorare cu 10 - 20% a asigurarii Casco.
Este vorba despre un lot de tevi de inox fabricate in China care au fost deja testate la centrale nucleare din aceasta tara, rezultatul fiind aparitia unor fisuri de mari dimensiuni in tevile cu pricina, motiv pentru care unitatile nuclearo-electrice care le aveau in dotare au trebuit sa fie oprite.
iConducerea Mittal Steel intentioneaza sa deruleze o serie de proiecte in domeniul protectiei muncii care au ca obiectiv principal reducerea numarului de accidente de munca si in special a celor mortale.
Din ianuarie, in unele cazuri, toferii pot scoate din buzunar chiar dublul sumei platite pe 2008 pentru polita RCA. In plus, companiile de asigurari au stabilit o serie de criterii in functie de care se calculeaza pretul politei.
Doi craioveni au incheiat in urma cu aproape patru ani asigurari de viata de tip Activ Plus, la ING Asigurari de Viata SA. Persoanele in cauza incheiasera Contractul de asigurare nr.
Un studiu de specialitate citat de MOTORSTORY spune ca 60% din soferii implicati intr-un accident nici macar nu ating frana. ... In schimb, pe masura ce soferul castiga experienta la volan, trebuie sa se autoeduce in sensul acesta.
Pe internet sunt postate imagini spectaculoase cu accidentul in care a fost implicat presedintele PSD Victor Ponta la Raliul Iasiului, precum si comentariile unor cunoscatori ai sportului automobilistic, pe care le puteti citi in continuare. Masina in care se afla liderul social-democrat a iesit in decor.
Prin Signal Gold, Signal Iduna Asigurari de Viata pune la dispozitia asiguratului primul produs care ofera posibilitatea incasarii beneficiilor din asigurare in AUR.
Posesorii de autovehicule nu vor fi obligati sa echipeze masinile cu anvelope de iarna in acest sezon, masura urmand sa intre in vigoare la 1 noiembrie 2011.
In primul rand, trebuie spus ca pozitia corecta la volan are doua mari beneficii. (1) Ajuta mult la evitarea unui accident, doar prin faptul ca reactionezi mai bine, controlezi mai bine comenzile si (2) minimizeaza efectele pe care un impact le poate avea asupra soferului (si pasagerului!).
Dan Tapalaga publica pe HotNews.ro articolul "Exercitiul uitat al compasiunii" Orice om sanatos nu poate simti, in fata avalansei de stiri si opinii docte despre cumplita tragedie care a lovit patru familii, atentie, patru nu una singura, altceva decat compasiune.
Raspunsul la intrebarea de mai sus sta, in mare parte, in pixul magistratilor de la Judecatoria Brasov. Premizele sugereaza insa ca nu va fi cazul unei despagubiri-record de sute de mii sau chiar un milion de euro, asa cum au mai existat in Romania.
google-analytics.com