Cautare

969 de rezultate pentru "accident in batoti" (4.24 secunde)
Politistii de la Rutiera au fost solicitati sambata seara, in numai patru ore, la trei accidente produse in Craiova, soldate cu patru masini avariate si doi raniti usor.
Andreea Enache, studenta de 20 de ani care a fost implicata intr-un tragic accident de circulatie, inainte de sarbatori, in urma caruia au murit patru oameni, s-a decis sa vorbeasca. Andreea Enache, studenta la ASE in Capitala, a lovit la sfarsitul anului trecut o ambulanta BGS.
Grav accident de circulatie in Mehedinti. Doi bolnavi care erau transportari la un centru de dializa din Drobeta Turnu Severin au murit dupa ce masina in care se aflau a lovit un parapet de ciment.
Grav accident pe DN1. Fiica sefului ISU Prahova a decedat Un grav accident rutier a avut loc, sambata, pe DN1, in zona localitatii Barcanesti, soldat cu o victima si patru raniti.
Sapte persoane si-au pierdut viata intr-un accident petrecut, joi seara, pe DN 22, in dreptul localitatii tulcene Cataloi, iar opt au fost ranite, patru dintre raniti urmand sa fie transportati in urmatoarele 30 de minute cu doua elicoptere la Bucuresti.
Patru tineri cu varste intre 18 si 36 de ani au murit, iar altul de 16 ani a fost ranit, in noaptea de duminica spre luni, intr-un grav accident rutier produs in Bistrita-Nasaud, unde soferul de 18 ani al unui autoturism BMW inmatriculat in Italia a pierdut controlul volanului, masina izbindu-se de un stalp de electricitate, scrie timponline.ro.
Astfel, invitat de Iliescu sa ia cuvantul in calitate de "tovaras”, Nastase a tinut sa-i sugereze colegului mai varstnic ca timpul sau a cam trecut: ... Dupa replicile de deschidere, Adrian Nastase s-a ocupat prioritar de actuala putere, aruncand in carca acesteia toate relele si nereusitele.
Lumea schiului romanesc este in doliu dupa ce multiplul campion national de juniori Andrei Tantos a murit azi-noapte intr-un accident de masina. Tragedia s-a petrecut in localitatea Abrud din judetul Alba.
Cu piciorul in ghips, Tariceanu a urcat singur treptele Palatului Victoria, ajutandu-se de un cadru metalic. Desi intarziase o jumatate de ora, a intrat surazator in sala de sedinta si i-a asigurat pe membrii Cabinetului ca este OK.
In data de 23 decembrie 2010, in jurul orelor 10.30, prin sistemul Apel Unic de Urgenta 112 a fost transmis un apel in care se preciza ca un barbat a cazut de la un balcon din Palatul Parlamentului - Camera Deputatilor.
PSD si PNL, in cazul unei mobilizari exceptionale, s-ar putea baza pe 222 de voturi din cele 231 necesare trecerii motiunii. In aceste conditii, la mare cautare sunt 9 independenti, dar si cei 17 parlamentari ai minoritatilor, care, desi la putere, dau emotii Coalitiei de aceasta data.
Domnului Branko RADULOVIC Vicepresedinte al Parlamentului din Muntenegru Stimate domnule vicepresedinte, Ingaduiti-mi sa ma folosesc de aceasta ocazie pentru a va transmite in numele Senatului Romaniei si al meu personal cea mai sincera recunostinta pentru modul in care autoritatile muntenegrene au colaborat cu autoritatile romane pentru a acorda ajutor in cazul tragicului accident suferit duminica in Muntenegru de autocarul cu turisti din Romania.
Cred ca PNL a suferit un accident vascular cerebral Jurnalistul Cristian Tudor Popescu spune ca numirea unui candidat la primarie din caciula este o insulta la adresa electoratului PNL si la adresa bucurestenilor.
Ulterior, in termen de 90 de zile, companiile care practica asigurari auto vor incheia un protocol de colaborare.
Cum s-a vazut moartea lui Dumitru Tinu in redactia Adevarul. ... Dumitru Tinu, directorul ziarului Adevarul, a murit intr-un accident de circulatie. Cum s-a vazut tragedia, in redactie, isi amintesc Bogdan Chirieac, pe atunci redactor sef-adjunct si Crisan Andreescu, secretar de redactie.
Cand se gandeste la cursele sale, campionul national la motociclism Catalin Cazacu isi aminteste exact fiecare accident suferit. ... Pentru mine, cea mai grava accidentare a fost cea in care mi-am rupt oasele umarului drept.
Fetita ranita grav la Bazinul Olimpia din Sibiu, dupa ce a cazut de pe trambulina, pe ciment Grav accident la o piscina din Sibiu.
Retorica declaratiei de dragoste, la Palatul Sutu Sebastian Grama, conferentiar universitar doctor la Facultatea de Filosofie a Universitatii din Bucuresti, a fost in ultima zi de joi a lunii aprilie amfitrionul unui eveniment special la Palatul Sutu: ... In genere, o stim.
a facut accident vascular, iar medicii nu-i mai pot face nimic. Cornelia Catanga, numita de multi Imparateasa muzicii lautaresti trece prin adevarate momente de cumpana, asta dupa ce unchiul ei a suferit un accident vascular si se afla intr-o stare delicata.
Magda Marincovici) Societatea franceza de reumatologie (SFR) atrage atentia asupra cresterii evidente a riscului de accident cardiovascular in cazul administrarii pe termen lung a medicamentului diclofenac, din categoria antiinflamatoare nonsteroidiene (AINS), foarte utilizat la ora actuala.
google-analytics.com