Cautare

986 de rezultate pentru "accident hateg" (3.70 secunde)
Traficul rutier este restrictionat pe Valea Prahovei din cauza unui accident cu trei masini la Azuga.
Si asta cumva in tromba, in tromba masinii ministrului de la Transporturi, implicat intr-un accident rutier cu parasirea locului in care acesta s-a produs.
Din accident a rezultat ranirea grava a lui T. ... Dupa accident, conducatorul autoturismului marca BMW care circula pe str. ... Din accident a rezultat ranirea usoara a urmatoarelor persoane: ... Din accident a rezultat ranirea grava a lui P.
Trei persoane au fost ranite ieri pe Drumul National 65 in urma unui accident de circulatie. ... Doi barbati si o femeie au fost raniti ieri pe DN 65 in urma producerii unui accident de circulatie. ... In accident au fost raniti soferul Volkswagenului si doi dintre pasagerii aflati in autoturism.
Doua persoane au ajuns ieri la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Slatina in urma producerii unui accident de circulatie. ... Doi barbati au fost raniti ieri intr-un accident de circulatie produs pe Drumul National 65, pe raza comunei Valea Mare, in jurul orei 4.30.
Primul accident a fost inregistrat in jurul orei 18.00, pe strada Caracal din Craiova, unde un mecanic auto, angajat al unui service din localitate, a facut praf masina unui client, pe care o conducea pentru a o testa.
Andreea Enache, studenta de 20 de ani care a fost implicata intr-un tragic accident de circulatie, inainte de sarbatori, in urma caruia au murit patru oameni, s-a decis sa vorbeasca.
Grav accident de circulatie in Mehedinti. ... "Am primit un apel la 112 pentru un accident. ... Ambulanta implicata in accident apartinea firmei Renamed si transporta pacienti la o clinica privata de dializa si nefrologie, potrivit NewsIn.
Grav accident pe DN1. Fiica sefului ISU Prahova a decedat Un grav accident rutier a avut loc, sambata, pe DN1, in zona localitatii Barcanesti, soldat cu o victima si patru raniti.
Sapte persoane si-au pierdut viata intr-un accident petrecut, joi seara, pe DN 22, in dreptul localitatii tulcene Cataloi, iar opt au fost ranite, patru dintre raniti urmand sa fie transportati in urmatoarele 30 de minute cu doua elicoptere la Bucuresti.
Patru tineri cu varste intre 18 si 36 de ani au murit, iar altul de 16 ani a fost ranit, in noaptea de duminica spre luni, intr-un grav accident rutier produs in Bistrita-Nasaud, unde soferul de 18 ani al unui autoturism BMW inmatriculat in Italia a pierdut controlul volanului, masina izbindu-se de un stalp de electricitate, scrie timponline.ro.
un complex format din termocentrala Turceni si hidrocentralele Curtea de Arges si Hateg; al doilea complex format din hidrocentralele din Ramnicu Valcea si termocentralele Isalnita, Craiova, Constanta Palas;
Ioan Timis si-a motivat gestul prin faptul ca a constatat ca il reprezinta "fieful sau" din zona Hateg, care este liberal.
Acolo sunt vestigii dacice si romane, inclusiv capitala Sarmisegetuza Ulpia Traiana, cetati si biserici medievale precum castelul Santamaria Orlea, cetatea Colt care se pare ca l-a inspirat pe Jules Verne sa scrie, sau misterioasa biserica din Densus care are o forma unica si a fost ridicata acum opt secole din bucati de piatra aduse din ruinele Sarmizegetusei, Parcul National Retezat, Rezervatia de zimbri Hateg din padurea Slivut, Geoparcul Dinozaurilor Tara Hategului.
Liderul PNL Crin Antonescu a salutat luni castigarea de catre Mariana Campeanu a mandatului de deputat de Hunedoara. "Este o victorie foarte importanta, o victorie de moral, o victorie care arata cateva lucruri:
Ministrul Agriculturii, Valeriu Tabara, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca de Paste va petrece sarbatorile langa Hateg, cu fiul sau si familia acestuia.
In prima faza, urmeaza sa fie modernizate sistemele de alimentare cu apa si de canalizare a oraselor Abrud, Alba Iulia, Aiud, Baia de Aries, Blaj, Campeni, Cugir, Ocna Mures, Teius, Zlatna, din judetul Alba, a oraselor Darabani, Dorohoi si Saveni din judetul Botosani, a oraselor Budesti, Calarasi, Lehliu Gara si Oltenita din judetul Calarasi si a oraselor Brad, Calan, Geoagiu, Hateg, Orastie si Simeria din judetul Hunedoara.
Marilena Stoian, presedintele Asociatiei Nationale de Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC), ne-a declarat ca Maramuresul, nordul Olteniei, respectiv zona Gorj - Hateg, dar si Delta au fost alte cateva zone de atractie pentru romanii plecati sa-si petreaca departe de casa Sarbatorile de Paste.
De asemenea, in Iernut, Maramures, vor fi construite 49 de locuinte, iar localitatile Campina, Prahova si Hateg, Hunedoara, vor beneficia de cate 40 de unitati locative.
Lantul de magazine Spar vrea sa investeasca in Oradea si in alte orase din tara. Astfel, prima unitate a fost deschisa la inceputul lunii martie, la Hateg. Celelalte orase vizate pentru acest an sunt:
google-analytics.com