Cautare

3955 de rezultate pentru "accident hateg 11 octombrie hateg" (3.41 secunde)
Ministrul Agriculturii, Valeriu Tabara, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca de Paste va petrece sarbatorile langa Hateg, cu fiul sau si familia acestuia.
In prima faza, urmeaza sa fie modernizate sistemele de alimentare cu apa si de canalizare a oraselor Abrud, Alba Iulia, Aiud, Baia de Aries, Blaj, Campeni, Cugir, Ocna Mures, Teius, Zlatna, din judetul Alba, a oraselor Darabani, Dorohoi si Saveni din judetul Botosani, a oraselor Budesti, Calarasi, Lehliu Gara si Oltenita din judetul Calarasi si a oraselor Brad, Calan, Geoagiu, Hateg, Orastie si Simeria din judetul Hunedoara.
Marilena Stoian, presedintele Asociatiei Nationale de Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC), ne-a declarat ca Maramuresul, nordul Olteniei, respectiv zona Gorj - Hateg, dar si Delta au fost alte cateva zone de atractie pentru romanii plecati sa-si petreaca departe de casa Sarbatorile de Paste.
De asemenea, in Iernut, Maramures, vor fi construite 49 de locuinte, iar localitatile Campina, Prahova si Hateg, Hunedoara, vor beneficia de cate 40 de unitati locative.
Astfel, prima unitate a fost deschisa la inceputul lunii martie, la Hateg. ... Spar a definitivat deja 11 dintre proiecte, dintre care cinci hypermarketuri si supermarketuri in Bucuresti.
In prezent, reteaua SPAR detine in Romania supermarket-uri in Arad, Resita, Deva, Odorheiu-Secuiesc, Alba Iulia (3 magazine), Targu-Mures, Hateg, Medias, Ramnicu-Valcea, Orsova, Sfantu-Gheorghe, Petrosani, investitia pana in prezent depasind 23 milioane de euro.
Depozitul nostru mai aprovizioneaza doar magazinele personale, ceilalti gasindu-si furnizori la Sibiu, Petrosani, Hateg. Acolo, diferite fundatii religioase au deschis afaceri cu hainele capatate gratis din strainatate.
Cea de-a doua companie va cuprinde Electrocentrale Bucuresti, CTE Deva si CET Paroseni (apartinand Termoelectrica), Portile de Fier si restul sucursalelor Hidroelectrica (adica sucursalele Sebes, Buzau, Targu Jiu, Caransebes, Hateg, Arges, Cluj, Bistrita), Compania Nationala a Huilei (CNH) Petrosani.
Orasele apropiate de epicentrul seismului sunt Hateg (cinci kilometri), Hunedoara (16 kilometri), Simeria (30 kilometri), Deva (32 kilometri) si Uricani (35 kilometri).
Intra apoi pe fir mecanicul auto, Paul Farda, care prelua ketamina si o distribuia unor persoane din Petrosani si Hateg.
Confruntarea strict verbala a fost precedata de un accident - real de asta data - in momentul in care un membru al organizatiei condusa de Vanghelie a suferit un accident cerebral, fiind necesara interventia urgenta a Salvarii.
Lumea schiului romanesc este in doliu dupa ce multiplul campion national de juniori Andrei Tantos a murit azi-noapte intr-un accident de masina. ... Andrei Tantos este al doilea schior care moarte intr-un accident. Anul trecut, triplul campion national la schi Szabo Janos a murit intr-un accident de tren.
Inspectoratul General al Politiei Romane a mai comunicat ca autovehiculele implicate in accident au fost ridicate si transportate la sediul Inspectoratului de Politie al Judetului Ilfov, dupa efectuarea fotografiilor judiciare si a cercetarilor la fata locului. ... Premierul este recidivist Premierul Tariceanu nu este la primul accident de motocicleta.
319 din 2006 privind securitatea si sanatatea in munca, a fost declansata o ancheta ce urma sa stabileasca daca incidentul se incadreaza ca accident de munca.
Uselistii l-au chemat inclusiv pe deputatul Ioan Chisalita, aflat intr-o perioada de recuperare dupa un accident grav.
Domnului Branko RADULOVIC Vicepresedinte al Parlamentului din Muntenegru Stimate domnule vicepresedinte, Ingaduiti-mi sa ma folosesc de aceasta ocazie pentru a va transmite in numele Senatului Romaniei si al meu personal cea mai sincera recunostinta pentru modul in care autoritatile muntenegrene au colaborat cu autoritatile romane pentru a acorda ajutor in cazul tragicului accident suferit duminica in Muntenegru de autocarul cu turisti din Romania.
Cred ca PNL a suferit un accident vascular cerebral Jurnalistul Cristian Tudor Popescu spune ca numirea unui candidat la primarie din caciula este o insulta la adresa electoratului PNL si la adresa bucurestenilor.
Asiguratorul va elibera documentele pentru inceperea lucrarilor de reparare a vehiculului dupa ce posesorul politei CASCO il va instiinta despre pagubele produse fie intr-un accident de circulatie din care a rezultat numai avarierea propriei masini, fie in alte imprejurari decat un accident de circulatie.
Dumitru Tinu, directorul ziarului Adevarul, a murit intr-un accident de circulatie. ... Bogdan Chirieac:"Dupa 10 ani e greu sa-mi amintesc toate detaliile, dar cred ca era in jurul orei 11, cand m-a sunat ministrul de Interne, Ioan Rus.
Cand se gandeste la cursele sale, campionul national la motociclism Catalin Cazacu isi aminteste exact fiecare accident suferit. ... "Cel mai "dureros" accident a fost cel din toamna trecuta in Germania, la calificarile campionatului mondial de viteza:
google-analytics.com