Cautare

3955 de rezultate pentru "accident hateg 11 octombrie hateg" (3.38 secunde)
Exceptie de la aceasta regula fac Franta, care isi sarbatoreste armata la 11 noiembrie (ziua armistitiului dintre Aliati si Germania - 11 noiembrie 1918), Italia, a carei zi a armatei este la 4 noiembrie (data semnarii armistitiului de la Villa Giusti - 4 noiembrie 1918), si Romania, care isi sarbatoreste Ziua Armatei la 25 octombrie.
Ziua Armatei Romaniei La 25 octombrie, este sarbatorita Ziua Armatei Romane.
Conform prognozei Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), vremea se raceste semnificativ in aceasta saptamana, iar de precipitatii nu vom scapa pana pe 6 octombrie 2019.
Cronica Carcotasilor - Editia speciala din 26 octombrie. Video Cronica Carcotasilor revine miercuri, 26 septembrie, cu o editie speciala, care marcheaza retragerea lui Serban Huidu, implicat in urma cu o saptamana intr-un accident rutier pe DN1, in urma caruia trei oameni au murit.
Seful Biroului de Cercetari Penale din Olt, aflat sub influenta alcoolului, a fost implicat intr-un accident de circulatie provocat chiar de el, duminica seara, la Serbanesti.
Investigarea ochilor pentru a vedea atacul cerebral Suferinzii de hipertensiune arteriala sunt mai expusi riscului de accident vascular cerebral Persoanele care sufera de hipertensiune arteriala sunt mai expuse comparativ ca alte persoane riscului de a face un accident vascular cerebral.
Totusi, toate studiile analizate subliniaza ca, in comparatie cu celelalte momente ce au loc, nu exista unul cu risc mai mare de accident vascular ca perioada de doua ore ce urmeaza unei explozii de furie.
(copil, parinte, nepot etc.) fie a facut un accident, fie a fost vicitima unui accident. ... Aceasta panica face ca atenția persoanei sa se focalizeze doar pe imaginea terifianta a presupusului accident si nu pe buna credinta a celui de la telefon.
Statisticile organizatiei Crucea Rosie Romana arata ca 50% dintre toate decesele cauzate de accidente rutiere se produc la doar cateva minute dupa accident, inainte de sosirea ambulantei, in vreme ce 15% dintre decese se produc in primele patru ore dupa accident.
Accident pe autostrada Soarelui. Trafic partial blocat pe A2, dupa ce 4 masini au facut un accident. 7 persoane au fost ranite intr-un accident de circulatie care s-a produs, marti, la kilometrul 64 de pe A2, langa localitatea Lehliu Gara, autostrada care leaga Bucurestiul de Constanta.
Legile au ajuns la Guvern si au fost aprobate, dupa modificari, in sedinta din 25 octombrie, dupa ce au fost amanate de mai multe ori in asteptarea avizului din partea Ministerului Justitiei. ... CNCD a stabilit, in 15 octombrie 2007, ca Basescu nu a facut afirmatii discriminatorii la adresa armenilor.
Constanta (5 octombrie), Bucuresti (6 octombrie), Brasov (7 octombrie), Cluj-Napoca (10 octombrie). Spectacolul din Bucuresti va avea loc la Sala Palatului pe 6 Octombrie 2015, de la ora 20.00.
Constanta (5 octombrie), Bucuresti (6 octombrie), Brasov (7 octombrie), Cluj-Napoca (10 octombrie). Spectacolul din Bucuresti va avea loc la Sala Palatului pe 6 Octombrie 2015, de la ora 20.00.
Florian Pittis 2018 12-14 OCTOMBRIE 2018 | 16:00 - 23:00 Herastrau, Intrarea Charles de Gaulle Pe 12 octombrie incepe, la Bucuresti, cel mai important eveniment folk si rock al orasului, Gala Smart Folk You!
Cand se schimba ceasul, cand se va trece la ORA DE IARNA 2014 NEWS b365.ro Trecerea la ORA DE IARNA 2014 se face in noaptea dintre 25 si 26 octombrie 2014 (ultima duminica din luna octombrie), schimbarea orei facandu-se astfel incat ora 4:00 a diminetii de 26 octombrie 2013 devine ora 3:00.
Avem si dulciuri de casa din Brasov, miere ecologica de Hateg si vinul alb si rosu al Casei Isarescu. ... In aprilie 1985 e arestat si condamnat la 11 ani de inchisoare. ... In octombrie 1990, sufera un accident vascular cerebral, in urma caruia ramane cu o hemipareza pe partea dreapta.
In perioada ianuarie - octombrie 2006, productia industriala a judetului Constanta a inregistrat o crestere de aproape 5% peste nivelul din aceeasi perioada a anului trecut.
Cum va fi vremea in august, septembrie si octombrie Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat prognoza meteo pentru urmatoarele 3 luni, august, septembrie si octombrie.
Meteorologii de la Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) au dezvaluit cum va fi vremea in octombrie 2018. ... In ceea ce priveste debutul lunii octombrie, temperaturile se vor incadra in cele normale pentru aceasta perioada, iar cantitatile de precipitatii nu vor fi excedentare. Iata estimarile ANM pentru luna octombrie 2018:
Trecerea la ora de iarna 2018 se face in noaptea de duminica spre luni, dintre 28 octombrie si 29 octombrie 2018, cand ora 4:00 va deveni ora 3:00. Asta inseamna ca duminica 28 octombrie 2018 vom dormi mai mult cu o ora.
google-analytics.com