Cautare

3955 de rezultate pentru "accident hateg 10 octombrie" (2.69 secunde)
Astfel, creditele persoanelor fizice au depasit in octombrie 22 de miliarde de lei, fiind in crestere cu 3,2% fata de luna precedenta, anunta un comunicat al BNR. Tot in octombrie, firmele au obtinut finantari in valoare de aproximativ 24 de miliarde de lei, in crestere cu 77,9%.
Preturile de consum au crescut in octombrie cu 1,06%, fata de 0,4% in septembrie, pe fondul scumpirii semnificative a serviciilor si a produselor alimentare, iar rata anuala urca utor, la 7,39%, comparativ cu 7,3% in luna precedenta, potrivit datelor Institutului National de Statistica (INS).
Avansul depozitelor populatiei si firmelor s-a redus de la 32,6% in septembrie la 25,2% in octombrie, valoarea totala a acestora ajungand la 140,657 miliarde lei, potrivit datelor publicate, marti, de Banca Nationala a Romaniei (BNR).
Numarul inmatricularilor de autoturisme noi in luna octombrie a acestui an a scazut fata de perioada similara din 2007 cu circa 30%, situatie provocata de actuala criza financiara, se arata intr-un comunicat al Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile din Romania (APIA).
In ciuda faptului ca au crescut restantele oltenilor la credite, populatia din judetele Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt si Valcea a economisit mai mult in octombrie fata de septembrie. ... Banca Nationala a Romaniei (BNR) a publicat zilele trecute structura in profil teritorial a creditelor si depozitelor romanilor pe luna octombrie.
Cea de-a doua editie UX Bucharest, prima conferinta de acest gen din Europa de Est, va avea loc la inceputul lunii octombrie al acestui an.
Tricolorii au doua meciuri de disputat, contra Andorrei, pe 11 octombrie, si a Estoniei, pe 15 octombrie.
- Turneul va incepe pe 3 octombrie, la Teatrul National Marin Sorescu din Craiova. - Urmeaza orasul Constanta, pe 7 octombrie, la Casa de Cultura a Sindicatelor. - Pe 10 octombrie, Toamna Simfonic va fi la Opera Nationala din Iasi. - Pe 13 octombrie - la Casa de Cultura a Sindicatelor din Suceava.
Intre 4 si 13 octombrie, Festivalul International de Film de Animatie isi surprinde publicul cu un cocktail nonconformist de muzica live si proiectii hipnotizante, dedicat celor care vor sa se bucure de experienta de festival zi si noapte.
La data de 15 octombrie 2010, ora 04.30, lucratori din cadrul Sectiei 7 Politie - Biroul Ordine Publica i-au depistat pe Sos. ... La data de 15 octombrie 2010, lucratori din cadrul Sectiei 4 Politie l-au depistat pe S.
Confruntarea strict verbala a fost precedata de un accident - real de asta data - in momentul in care un membru al organizatiei condusa de Vanghelie a suferit un accident cerebral, fiind necesara interventia urgenta a Salvarii.
Lumea schiului romanesc este in doliu dupa ce multiplul campion national de juniori Andrei Tantos a murit azi-noapte intr-un accident de masina. ... Andrei Tantos este al doilea schior care moarte intr-un accident. Anul trecut, triplul campion national la schi Szabo Janos a murit intr-un accident de tren.
Inspectoratul General al Politiei Romane a mai comunicat ca autovehiculele implicate in accident au fost ridicate si transportate la sediul Inspectoratului de Politie al Judetului Ilfov, dupa efectuarea fotografiilor judiciare si a cercetarilor la fata locului. ... Premierul este recidivist Premierul Tariceanu nu este la primul accident de motocicleta.
In data de 23 decembrie 2010, in jurul orelor 10.30, prin sistemul Apel Unic de Urgenta 112 a fost transmis un apel in care se preciza ca un barbat a cazut de la un balcon din Palatul Parlamentului - Camera Deputatilor.
Pe ce parlamentari se bazeaza puterea si opozitia Cu o zi inaintea motiunii de cenzura, miza USL sunt parlamentarii independenti si cei ai minoritatilor, cei de la care opozitia ar putea obtine cele 10 voturi necesare pentru a rasturna guvernul Ungureanu.
Domnului Branko RADULOVIC Vicepresedinte al Parlamentului din Muntenegru Stimate domnule vicepresedinte, Ingaduiti-mi sa ma folosesc de aceasta ocazie pentru a va transmite in numele Senatului Romaniei si al meu personal cea mai sincera recunostinta pentru modul in care autoritatile muntenegrene au colaborat cu autoritatile romane pentru a acorda ajutor in cazul tragicului accident suferit duminica in Muntenegru de autocarul cu turisti din Romania.
Cred ca PNL a suferit un accident vascular cerebral Jurnalistul Cristian Tudor Popescu spune ca numirea unui candidat la primarie din caciula este o insulta la adresa electoratului PNL si la adresa bucurestenilor.
Asiguratorul va elibera documentele pentru inceperea lucrarilor de reparare a vehiculului dupa ce posesorul politei CASCO il va instiinta despre pagubele produse fie intr-un accident de circulatie din care a rezultat numai avarierea propriei masini, fie in alte imprejurari decat un accident de circulatie.
10 ani de la tragedie Pe 1 ianuarie, 2003, cand majoritatea romanilor incercau sa-si revina dupa petrecerea de Revelion, o stire bulversa mass media din Romania: Dumitru Tinu, directorul ziarului Adevarul, a murit intr-un accident de circulatie.
Cand se gandeste la cursele sale, campionul national la motociclism Catalin Cazacu isi aminteste exact fiecare accident suferit. ... "Cel mai "dureros" accident a fost cel din toamna trecuta in Germania, la calificarile campionatului mondial de viteza:
google-analytics.com