Cautare

2811 de rezultate pentru "accident grav la mihaesti valcea" (3.56 secunde)
Marian Radulescu, de 50 de ani, primarul comunei Colonesti din judetul Olt, a fost implicat intr-un grav accident de masina, petrecut miercuri seara, pe DN 65-E 574, informeaza gazetanoua.ro.
Trei persoane au fost ranite, intre care una grav, sambata seara, in urma unui accident produs la intrarea in satul Agarbiciu, judetul Cluj, dupa ce soferul unui autoturism a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat cu masina intr-o prapastie, informeaza Mediafax.
Sase persoane au fost grav ranite in urma unui accident teribil pe DN1A, in judetul Prahova, in zona comunei Maneciu. ... Din primele informatii, trei persoane sunt inconstiente, iar la fata locului a venit si un elicopter SMURD.
Grav accident de circulatie pe DN6, langa Alexandria. Atentie, urmeaza informatii care va pot afecta emotional. Un microbuz in care se aflau 8 pasageri, care circula dinspre Alexandria spre Bucuresti, a fost izbit in plin de un autoturism.
Accident grav in aceasta dimineata in Capitala. ... Automobilul s-a rasturnat, iar patru persoane, printre care doi politisti, au ajuns la spital. Cele doua masini au fost grav avariate.
Un grav accident de circulatie cu trei autoturisme implicate a avut loc miercuri, pe raza localitatii Danila DN2, judetul Suceava.
Ieri a fost emis un mandat de arestare pentru 29 de zile pe numele lui Mircia Gutau, primarul din Ramnicu Valcea. ... La randul sau, viceprimarul Nicolae Dicu va ramane si el in arest, magistratii respingand recursul sau.
Un ocol silvic privat din localitatea Horezu, judetul Valcea, administreaza si asigura paza unei suprafete de 1.000 de hectare de padure din comuna Bustuchin, judetul Gorj.
Dezvoltari si consecinte in vederea alegerilor locale si parlamentare din 2012 Anuntata alianta intre PSD si PNL, asa cum a fost ea anuntata de liderii celor doua formatiuni politice, pe criterii paritare atat la alegerile locale, cat si la cele parlamentare, va avea efecte deosebite asupra reprezentarii celor doua partide si asupra activului de partid social-democrat si liberal.
Edilul-sef Constantin Vasile a fost amendat ieri de comisarii Garzii de Mediu, deoarece, pe cursurile de apa, la marginea padurii si chiar langa primarie localnicii depoziteaza gunoaiele. Primaria Bucovat nu are contract de salubrizare, desi se afla la o aruncatura de bat de Craiova.
Mircia Gutau si Nicolae Dicu au fost scosi ieri din Penitenciarul de Maxima Siguranta Colibasi si adusi din nou la Tribunalul Valcea, urmand sa fie transferati la puscaria din Aiud, imediat ce dosarul va ajunge la Curtea de Apel din Alba.
Primaria Ramnicu Valcea a fost sanctionata in urma cu doua zile cu o amenda de 100.000 de lei de catre Garda de Mediu pentru ca nu a reusit sa inchida platforma de deseuri menajere de la Raureni in termenul stipulat de acordul cu privire la oprirea activitatii in acest obiectiv.
Dupa doua remize si o victorie, formatia oradeana a cedat lamentabil in fata candidatei la promovare, CSM Rm. Valcea, coborind astfel in zona celor patru locuri retrogradabile, parca tot mai greu de evitat.
Primarul orasului Ramnicu Valcea, Mircia Gutau, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, ca trimiterea lui in judecata de catre procurorii Serviciului Teritorial Pitesti al Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), pentru abuz in serviciu contra intereselor publice, este o intentie de sicanare, deoarece se stie ca pe 17 februarie are loc procesul in care edilul e acuzat pentru luare de mita.
Contractarea unui credit de 20 de milioane de euro de catre Primaria din Banie, pentru care craiovenii vor avea de rambursat peste 32,6 milioane de euro in urmatorii 20 de ani, e luata in zeflemea de functionarii de la achizitii publice.
Seful Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Valcea, Ion Stoica, a fost numit ieri in functia de secretar general al Ministerului Administratiei si Internelor (MAI), in locul chestorului de politie Irina Alexe, informeaza Mediafax.ro.
Unul din zece parlamentari, in campanie pentru alegerile locale Aproape 11% dintre parlamentari candideaza pe liste la alegerile locale, ceea ce inseamna ca sunt deja in campanie electorala. Cei mai multi candidati sunt de la USL - 17, urmati de PDL - 16.
Vezi aici lista noilor senatori Potrivit rezultatelor partiale de la alegerile parlamentare, USL ar putea obtine peste 60% de voturi pentru Senat, ARD 16,9%, PP-DD 14,1%, iar UDMR 5,4%.
Senatorii Grupului Parlamentar al Partidului Social Democrat din Senat au primit cu tristete stirea incetarii din viata a colegului Ion Cilea, Presedintele Consiliului Judetean Valcea si lider al organizatiei judetene a PSD.
Asa poate fi catalogat turul de doua zile al presedintelui in Valcea. Desi si-ar fi dorit, Basescu nu a putut inaugura reluarea traficului pe DN 7 si nu a putut da o solutie definitiva nici familiilor afectate de prabusirea cavernei de la Ocnele Mari.
google-analytics.com