Cautare

2811 de rezultate pentru "accident grav la mihaesti valcea" (3.14 secunde)
Drumurile judetene din comuna Glavile, judetul Valcea, distruse de ape.
Cel de-al treilea colegiu pentru Camera Deputatilor este format din localitatile Mioveni, Titesti, Davidesti, Hartiesti, Boteni, Vulturesti, Stalpeni, Balilesti, Vladesti, Mihaesti, Schitu Golesti, Mioarele, Poienari de Muscel, Valea Mare Pravat si Godeni, cu 69.452 persoane cu drept de vot.
Stiri Antena 3, prima optiune pentru stiri online in timp real din Romania si din lume
Fetita ranita grav la Bazinul Olimpia din Sibiu, dupa ce a cazut de pe trambulina, pe ciment Grav accident la o piscina din Sibiu.
Accident grav in judetul Vrancea. Un autocar cu 42 de copii si 16 adulti din Ucraina a intrat in copacii de pe marginea drumului, dupa ce soferul ar fi adormit la volan.
Cinci persoane au murit, iar trei au fost ranite grav, intr-un accident pe DN1 Cinci persoane au murit, iar trei au fost ranite grav, duminica dupa-amiaza, intr-un accident care a avut locpe DN1, in localitatea Stejeris, judetul Cluj, dupa ce un autoturism a intrat pe contrasens, traficul in zona fiind blocat.
Accident grav in Capitala, in urma cu doar cateva momente. Accident grav in Bucuresti! Traficul autoturismelor si tramvaielor este restrictionat
Seful Biroului de Cercetari Penale din Olt, aflat sub influenta alcoolului, a fost implicat intr-un accident de circulatie provocat chiar de el, duminica seara, la Serbanesti.
Investigarea ochilor pentru a vedea atacul cerebral Suferinzii de hipertensiune arteriala sunt mai expusi riscului de accident vascular cerebral Persoanele care sufera de hipertensiune arteriala sunt mai expuse comparativ ca alte persoane riscului de a face un accident vascular cerebral.
Mai nou, cercetatorii de la Harvard au analizat studiile publicate din 196 ce s-au preocupat de legatura intre accesele de furie si aparitia unui eveniment cardiovascular. ... Elizabeth Mostofsky si colegii lui de la Universitatea Harvard in European Heart Journal.
- aceasta este intrebarea la care incearca sa-si raspunda cei care au fost de-a lungul timpului victime ale metodelor creative ale infractorilor care nu intentionau altceva decat sa fure sau sa insele. ... Metoda Accidentul se inscrie in categoria metodelor de abordare la telefon.
Senatorul Gheorghe Saghian a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata:
Accident pe autostrada Soarelui. Trafic partial blocat pe A2, dupa ce 4 masini au facut un accident. 7 persoane au fost ranite intr-un accident de circulatie care s-a produs, marti, la kilometrul 64 de pe A2, langa localitatea Lehliu Gara, autostrada care leaga Bucurestiul de Constanta.
Nu-mi dau seama de ce judecatorii din Craiova au tinut sa-l puna in libertate pe Miron Cozma tocmai in ziua de 14 iunie, cand se implineau cincisprezece ani de la invazia minerilor in Bucuresti.
Nu-mi dau seama de ce judecatorii din Craiova au tinut sa-l puna in libertate pe Miron Cozma tocmai in ziua de 14 iunie, cand se implineau cincisprezece ani de la invazia minerilor in Bucuresti.
"Datele statistice arata ca despagubirile totale medii acordate de asiguratorii romani in caz de deces pentru o persoana in 2008 se situeaza sub 4.000 de euro, in timp ce limita de despagubire pentru politele RCA se ridica la 750.000 euro", a declarat Zorin Puscasu, membru in comitetul director al Uniunii Nationale a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania (UNSICAR).
Lafarge Ciment Romania SA a reusit, de la finele anului trecut si pana in prezent, sa obtina amanari in procesul inregistrat cu nr.
- Am fost miercuri la el. ... Acum un an a facut un accident vascular cerebral. ... A fost gasit si dus la spitalul din Campina, iar de acolo l-am adus aici, la Targoviste. ... Constantin Mudava, vraciul cuplului Ceausescu, a murit la 82 de ani.
Trei persoane au fost ranite ieri pe Drumul National 65 in urma unui accident de circulatie. ... Cele trei victime au fost transportate la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Slatina, unde au ramas internate doua dintre ele, iar cea de-a treia a fost transferata la un spital din Bucuresti.
Fostul subprefect PSD Viorel Popescu, care detinea functia de vicepresedinte al organizatiei municipale a PSD Ramnicu Valcea, a demisionat din partid.
google-analytics.com