Cautare

2811 de rezultate pentru "accident grav la mihaesti valcea" (3.04 secunde)
Un autocar in care se aflau 21 de pasageri a fost implicat intr-un grav accident de circulatie pe o sosea din judetul Valcea.
La data de 29 iulie 2010, in jurul orei 21.30, S. ... Dupa ce a trecut de un imobil, a surprins si accidentat grav pe S. ... Victima a ramas internata la spital. ... La data de 30 iulie 2010, in jurul orei 00.01, T.
Normele privind utilizarea formularului "Constatare amiabila de accident" vor intra in vigoare incepand cu data de maine, 1 iulie a. ... 2008 al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, incepand de miercuri intra in vigoare Normele privind utilizarea formularului "Constatare amiabila de accident". ... din accident au rezultat numai pagube materiale;
Metoda FAST pentru depistarea accidentului vascular, explicata de un medic Cunoscutul medic Tudor Ciuhodaru a atras atentia pe pagina sa de Facebook asupra simptomelor pe care le da un accident vascular cerebral.
Trei microbuze si un autocar cu romani au fost implicate intr-un accident, in Ungaria.
Astazi, detaliem evolutia altor marci renumite din zona Olteniei, mai exact din Dolj si Vâlcea, care au capatat notorietate pe plan national sau doar pe regiune: ...   Golden Brau, berea olteanului Marca Golden Brau, produsa initial numai la Craiova, are acum distributie nationala si medalii de calitate.
Presedintele de onoare al PSD a afirmat, in Biroul Permanent al partidului de luni, ca liderii social-democrati nu ar trebui sa se grabeasca sa ii excluda din partid pe cei ce adopta pozitii critice si sa nu recurga la astfel de "masuri cazone", au declarat pentru Mediafax surse din PSD.
Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a dat publicitatii punctajul obtinut de candidatii la functiile de conducere din Finantele judetene si din Garda Financiara.
Candidatul Partidului Social Democrat la functia de primar al comunei valcene Madulari, Sorin Zamfirescu, a decedat ieri, in urma unui infarct, informeaza NewsIn.
Absolventii facultatilor nu sunt suficient pregatiti pentru a lucra în domeniul financiar-bancar, motiv pentru care bancile au ajuns sa-si fure între ele angajatii profesionisti.    Petru Rares, presedintele Institutului Bancar Român, a fost ieri la Râmnicu Vâlcea, unde a avut o întâlnire cu presa, în care a vorbit despre „Conferinta Bancara Regionala“ care se va desfasura pe 23 septembrie, la Biblioteca Judeteana „Antim Ivireanul“ din Vâlcea.
Multe dintre societatile din portofoliul AVAS au fost lasate sa moara, iar cele scoase la vânzare sunt greu vandabile.
Societatea de termoficare SC CET Govora SA, aflata in subordinea Consiliului Judetean (CJ) Valcea, are de recuperat, pentru apa calda si caldura, 20 de mi-lioane de lei de la asociatiile de proprietari din Ramnicu Valcea, societati comerciale si de la primaria municipiului. Conducerea CET, cea a CJ, reprezentanti din cadrul Primariei Ramnicu Valcea si presedintii asociatiilor de proprietari s-au intrunit ca sa gaseasca solutii pentru recuperarea banilor.
Elena Udrea a semnat ieri, la Ramnicu Valcea, trei contracte de finantare prin Programul Operational Regional, parte din Planul Integrat de Dezvoltare Urbana (PIDU) a orasului Ramnicu Valcea, in valoare totala de 5,26 milioane de euro.
Fostul portar al divizionarei secunde CSM Valcea este fericit in Italia si se considera foarte norocos ca imbraca tricoul unei echipe foarte mari, cum este Juventus Torino Fotbalul romanesc produce talente pe "banda rulanta", insa nu toti cei cu har ajung sa joace in fotbalul mare, din diverse motive.
Juniorii D din Oltenia se infrunta la Hanul Doctorului, favoriti la castigarea turneului zonal fiind craiovenii de la Scoala de Fotbal "Gica Popescu"
In urma cu trei zile, reprezentantii unei companii de telefonie mobila au sesizat organele de cercetare penala din judetul Valcea cu privire la faptul ca, in ultimele zile, au aparut pe Internet oferte pirat avand in grila de prezentare numele unor companii precum Connex si Vodafone.
Potrivit unui comunicat de presa al Judecatoriei Valcea, 135 de judecatorii din tara s-au pronuntat in legatura cu revocarea lui Danilet, dintre care 103 au fost favorabile propunerii de revocare, iar 32 nu au aderat.
Valcea: Cele 45 de tone de grau timise de PSD Galati au ajuns la oamenii din Vaideeni si Fartatesti. Organizatia PSD Galati a trimis la Valcea pentru oamenii afectati de inundatii 45 de tone de grau, a declarat, pentru AGERPRES, senatorul valcean social-democrat Laurentiu Coca.
70.000 de romani ce au suferit un accident vascular cerebral vor primi indemnizatie de handicap.
Patru tineri cu varste intre 18 si 36 de ani au murit, iar altul de 16 ani a fost ranit, in noaptea de duminica spre luni, intr-un grav accident rutier produs in Bistrita-Nasaud, unde soferul de 18 ani al unui autoturism BMW inmatriculat in Italia a pierdut controlul volanului, masina izbindu-se de un stalp de electricitate, scrie timponline.ro.
google-analytics.com