Cautare

969 de rezultate pentru "accident batoti" (8.71 secunde)
La scurt timp insa, de la aceeasi sursa am aflat ca cel ce sfarsise intr-un accident nautic pe bratul Borcea, era insusi miliardarul care a pus bazele uneia dintre cele mai mari firme producatoare de mezeluri romanesti, ALDIS CALARASI.
de tip ischemic cand se obstrueaza un vas de sange si de tip hemoragic cand se sparge / rupe un vas de sange in tesutul cerebral. Printre simptomele aparute dupa un accident cerebral sunt:
Deci, retroactiv, pot spune ca probabil avea un accident vascular in teritoriul arterei cerebrale medii de partea stanga - deci a emisferului dominant - presupun ca dumneaei era dreptace.
Am citit deunazi, pe google, cum putem evita un AVC (accident vascular cerebral), diagnostic care i s-a pus actritei Stela Popescu dupa autopsie.
4 persoane au fost ranite grav intr-un accident de tren produs in orasul spaniol Alcala de Henares, langa Madrid, au anuntat serviciile de urgenta, relateaza dpa.
Se poate administra preventiv persoanelor cu risc crescut de accident vascular (sindrom metabolic, diabet si hipertensiune, etc) sau celor care au suferit deja un astfel de accident si sunt supuse unor perioade de stres/suprasolicitare, dupa o efectuare a unor analize de laborator care indicaa prezenta simultana inflamatiei (CRP, fibrinogen, etc) si/sau metabolism lipidic suboptimal (LDL, trigliceride, etc).
Dupa un accident vascular cerebral, pacientii pot ramane cu sechele precum paraliziile si deficitul motor, tulburarile de vorbire si de intelegere, tulburari de vedere sau de auz, tulburari de echilibru.
Vasele sanguine se subtiaza si se rup, creste riscul dezvoltarii unui atac de cord sau accident vascular cerebral, se produc dereglari ale sistemului psihosomatic. ... Tromburile prezinta sporirea riscului de a se produce un accident vascular cerebral sau atac de cord.
Microbuzul implicat in accident a fost dus miercuri pentru expertiza la Registrul Auto Roman. Verificarile sunt coordonate de un procuror, intr-un dosar penal pentru ucidere din culpa, iar in ancheta, importante vor fi si declaratiile martorilor.
sincopa, accident vascular tranzitoriu). ... sincopa, accident vascular tranzitoriu, crize de drop attacks, hipoglicemie, crize non-epileptice, atac de panica â€" traumatisme cranio-cerebrale - leziuni cerebrale focale:
Un accident mortal s-a petrecut, joi, in jurul orei 18.00, pe Bulevardul Magheru, din Capitala. In urma accidentului, doua persoane au murit, iar alte doua au fost grav ranite.
Sase persoane au fost ranite usor intr-un accident care a avut loc joi, in jurul orei 14.00, pe DN6, la iesirea din Timisoara spre Biled, in care au fost implicate un microbuz si un tractor, informeaza Centrul Infotrafic din cadrul IGPR.
De aici, tanara a fost condusa la spital, iar in urma anchetei politistii l-au gasit si pe soferul implicat in accident - Alexandru Marian R.
Circulatia a fost intrerupta duminica in Pasajul Unirii din Capitala timp de aproape o ora, in urma unui accident rutier.
Un deputat PDL a fost implicat intr-un accident rutier, la Orastie. Parlamentarul a lovit cu masina o femeie de 81 de ani in timp ce mergea cu spatele.
Din accident a rezultat avarierea celor doua vehicule si ranirea grava a lui V. Concordia de 79 de ani din Bucuresti, pasagera in autobuz, care a ramas internata la spital.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeazaa ca in aceasta dimineata, in jurul orei 11.00, un grav accident rutier a avut loc pe DN2, la kilometrul 129+400 de metri, in zona localitatii buzoiene Zarnesti.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca, din pricina producerii, in jurul orei 10.10, a unui accident in care au fost implicate trei autovehicule, circulatia rutiera pe DN1 se desfasoara la aceasta ora ingreunat la kilometrul 39+200, la limita dintre judetele Prahova si Ilfov.
Aproape ca nu este saptamina in care un microbuz de calatori sa nu fie implicat in vreun accident rutier. ... Problema e ca am ales pe altii sa faca aceste lucruri dar nu se petrece nimic altceva decit vreun accident, decit vreun botosanean mort.
Un grav accident de circulatie s-a produs, luni dimineata, pe DN1, in apropiere de Otopeni. Accidentul, in care au fost implicate doua masini, s-a soldat cu cinci victime.
google-analytics.com