Cautare

983 de rezultate pentru "accident bascov" (2.64 secunde)
Statisticile organizatiei Crucea Rosie Romana arata ca 50% dintre toate decesele cauzate de accidente rutiere se produc la doar cateva minute dupa accident, inainte de sosirea ambulantei, in vreme ce 15% dintre decese se produc in primele patru ore dupa accident.
Accident pe autostrada Soarelui. Trafic partial blocat pe A2, dupa ce 4 masini au facut un accident. 7 persoane au fost ranite intr-un accident de circulatie care s-a produs, marti, la kilometrul 64 de pe A2, langa localitatea Lehliu Gara, autostrada care leaga Bucurestiul de Constanta.
Astfel, alaturi de sectii din Pitesti, Mosoaia si Albota fac parte din colegiul 7 (69.473 votanti), Bascov si Babana din colegiul 8 (60.701 votanti), iar Bradu si Oarja din colegiul uninominal 9 (67.857 votanti).
Un tanar a fost prins cu hasis in lenjeria intima, dupa ce masina acestuia a fost oprita de politisti pentru un control de rutina pe raza localitatii Bascov, judetul Arges.
Constantin Onu si mama sa, Elisabeta Onu, mesteri populari, din Bascov, judetul Arges, au participat recent cu turta dulce si cu figurine de turta dulce la targul din curtea MTR.
As propune o mai multa prudenta in abordarea disputelor firesti, ideologice, cu cei care se afla, de asemenea, in opozitie, si sa gasim un limbaj comun in eforturile noastre‘‘, a spus Iliescu, in cadrul sedintei Comitetului Executiv National al PSD, desfasurat la complexul Bascov, langa Pitesti.
Trebuie spus ca societatea pitesteana are ca actionari societatile TPS SA Elvetia (32,36%) si Omnium Distribution SRL Bascov (13%), precum si o lista de persoane fizice si juridice care totalizeaza 54,64% din actionariatul firmei.
Trebuie spus ca societatea pitesteana are ca actionari societatile TPS SA Elvetia (32,36%) si Omnium Distribution SRL Bascov (13%), precum si o lista de persoane fizice si juridice care totalizeaza 54,64% din actionariatul firmei.
De fapt, municipalitatea din Calafat intentioneaza sa reabiliteze intreaga zona dintre Debarcader si Bascov. "Vrem ca in acea zona sa facem inclusiv un drum de acces, dar pentru asta trebuie sa preluam o zona de fond forestier.
Ceea ce se poate vedea cu ochiul liber, atat pe Argesul Superior (a se vedea lacurile Bascov si Prundu, de langa Pitesti) cat si pe Olt.
Video Cronica Carcotasilor revine miercuri, 26 septembrie, cu o editie speciala, care marcheaza retragerea lui Serban Huidu, implicat in urma cu o saptamana intr-un accident rutier pe DN1, in urma caruia trei oameni au murit.
Mariustuca.ro / Ibuprofenul luat in cantitati mari zilnic mareste riscul de infarct si accident vascular cerebral (Autoare: Magda Marincovici) Ibuprofenul, administrat in doze foarte mari, mareste in mod considerabil riscul de infarct sau de accident vascular cerebral (AVC). ... http://www.mariustuca.ro/sanatate/ibuprofen-infarct-accident-vascular-cerebral-4074.html
"Nu este cel mai grav accident colectiv de munca din Romania, insa cu siguranta este cel mai grav din ultimii zece ani in Capitala", a spus directorul.
Varujan Vosganian, vicepresedinte al PNL, a considera ca presedintele Traian Basescu este "un accident al politicii. "Presedintele nostru (Traian Basescu - n.r.) nu este o expresie a politicii, este un accident al politicii.
Presedintele UDMR, Marko Bela, spera ca intelegerea PDL-PRM sa fie "un accident si nu o apropiere pe termen lung", sustinand ca intr-o viitoare formula de guvernare, care sa includa UDMR, ar putea intra reprezentantii PDL dupa clarificarea unor aspecte, dar nu si ai PRM.
"Cei mai multi lucreaza in constructii, un domeniu foarte periculos si care nu ofera nici un fel de pro-tectie in cazul unui accident daca angajatul nu are carte de munca.
Potrivit actului normativ, pentru pagubele materiale produse intr-un accident, indiferent de numarul persoanelor prejudiciate, limita de despagubire s-a stabilit pentru anul 2008 la un nivel de cel putin 150.000 de euro, echivalent in lei la cursul de schimb al pietei valutare la data producerii accidentului, comunicat de Banca Nationala a Romaniei.
"La câteva sute de metri de accident a oprit o Dacie, în care a urcat autorul faptei, disparând în noapte. ... Am mai vazut, imediat dupa accident, un barbat bine facut coborând dintr-o masina care oprise în spatele Mercedesului implicat în accident.
Pentru cei care nu mai au vie in memorie tragedia de la Medgidia, reamintim ca, in data de 30 iulie 2008, la punctul de lucru al invinuitei SC Lafarge Ciment Romania SA din Medgidia a avut loc un accident de munca soldat cu decesul instantaneu al victimelor Nicolae Bosneag si Mircea Radoi.
Procedura de constatare amiabila de accident se aplica de mult timp in majoritatea statelor europene si are rolul sa simplifice circuitul obtinerii de catre persoana prejudiciata a despagubirii la care este indreptatita in baza asigurarii.
google-analytics.com