Cautare

519 de rezultate pentru "abuz" (5.74 secunde)
abuz sexual, emotional, psihologic, verbal, de substante periculoase, drogare intentionata sau neintentionata, rele tratamente, neglijare, exploatare, abandon etc Afectiuni psihice, tentativa de suicid Aceste procente reci reusesc sa schiteaza un portret al copilului confruntat cu diverse forme de abuz.
"Acesti copii neglijati, loviti, agresati, admonestati, insultati, devalorizati sau chiar violati raman cu sequele pe viata si la randul lor ingroasa randurile delincventilor sau se transforma la randul lor in abuzatori", avertizeaza specialistii prezenti la a doua editie a conferintei-dezbatere, pluridisciplinara, cu participare internationala "Semne si simptome in identificarea formelor de abuz la copii".
Reamintim ca Laura Kovesi are calitatea de suspect iar acuzatiile sunt abuz in serviciu, luare de mita si marturie mincinoasa - in urma unui denunt al fostului deputat Sebastian Ghita.
- Pe baza unei marturii suta la suta mincinoase, obtinuta prin presiune, contrazisa de alti martori, eu sunt acuzat de instigare la abuz in serviciu si fals intelectual.
„Nu regret nici un moment ca intr-o situatie de abuz a trebuit sa fac uz de calitatea oficiala pentru a ma informa”. E pentru prima oara cand premierul acuza fatis Justitia de abuz in cazul lui Patriciu, agitand si mai mult apele si asa tulburi.
Atanasiu este acuzat de abuz in serviciu, iar daca Basescu ar fi decis suspendarea lui, PNL ar fi devenit, asa cum de altfel a si avertizat, extrem de rece in relatia cu PD.
Avand in vedere suspiciunile de abuz, coruptie si partizanat politic ce planeaza asupra numitului Horia Georgescu, senatorul Valer Marian revine azi si cere Senatului Romaniei sa adopte de urgenta o hotarare prin care sa solicite Consiliului National de Integritate, organism desemnat si coordonat de Camera superioara a Parlamentului, revocarea lui Horia Georgescu din functia de presedinte al ANI.
In fapt, consilierii sustin ca viceprimarul din Petrila ar fi fost cu masina primariei la manifestarile de strada, pe care ar fi arborat drapelul rosu PSD si considera acest fapt un abuz in serviciu. "Daca viceprimarul a folosit masina institutiei, atunci clar este un abuz.
Pedofilii nu vor fi castrati Propunerea legislativa prevede ca faptuitorul gasit vinovat de violenta si abuz sexual asupra minorului si condamnat pentru circumstante agravante de abuz sexual sa primeasca o pedeapsa suplimentara prin "inhibarea pornirilor sexuale, prin metode chimice", pentru a se preveni, astfel, recidiva.
Procurorii DNA au demarat cercetarile impotriva celor doi pentru infractiunile de abuz in serviciu contra intereselor publice si abuz in serviciu in forma calificata.
a) Abuz fizic: 1049 cazuri b) Abuz emotional: 1680 cazuri c) Abuz sexual: ... Toate formele de abuz intalnite atat acasa cat si la scoala, pe strada sau in mass-media sau mediul on-line nu sunt sesizate autoritatilor.
Prin abuz procedural se cauta, insa, folosirea ei in blocarea procesului legislativ, precum si transformarea sa in instrument al loviturilor indreptate impotriva ordinii de stat.
"Presedintele face un abuz.
Liderul PNL Gorj, Dan Morega, acuza de abuz in serviciu si fals intelectual doi judecatori de la Tribunalul Gorj, el anuntand ieri ca a depus plangeri impotriva acestora, la DNA, la Ministerul Justitiei si la CSM.
Fostul director general - manager al Regiei Nationale a Padurilor Romsilva (regie autonoma de interes national) a fost deferit justitiei, pe 1 martie, sub aspectul savarsirii infractiunii de abuz in serviciu contra intereselor publice cu consecinte deosebit de grave in scopul obtinerii unui avantaj patrimonial.
Mai mult, se pare ca primarul Mazare are de gand sa mearga pana la capat si precizeaza ca "o eventuala anulare a proceselor verbale in instanta va fi urmata de plangeri impotriva Prefectului pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu".
Liderul PD-L crede ca sugestia PSD si PNL privind amanarea datei alegerilor locale este un abuz.
Potrivit lui Paul Pacuraru, daca la finalul cercetarilor se va dovedi ca nu a fost vorba de o confuzie, atunci se poate vorbi de un abuz.
Cei zece alesi municipali care au votat in cadrul sedintei de Consiliu Local impotriva introducerii pe ordinea de zi a doua proiecte de hotarare initiate de consilierii PC, se vor alege cu plangeri penale pentru abuz in serviciu din partea Partidului Conservator Galati, ne-a declarat presedintele organizatiei judetene a partidului, Eugen Durbaca.
Consiliul Judetean Constanta il acuza pe prefectul Danut Culetu de "obstructionarea pregatirii alegerilor" si "isi rezerva dreptul de a depune plangere penala pentru abuz in serviciu".
google-analytics.com