Cautare

3063 de rezultate pentru "4 august tamaseni neamt" (5.91 secunde)
Registrul National al Donatorilor Voluntari de Celule Stem Hematopoietice in parteneriat cu Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti si Asociatia Salvatorilor Voluntari in Situatii de Urgenta organizeaza in Bucuresti, in perioada 27 iulie - 03 august 2013, o serie de evenimente in cadrul campaniei de comunicare "Doneaza o sansa la viata!" pentru promovarea donarii de celule stem hematopoietice.
Calarasi, 6 - 10 August 2014: ... Festivalul International de Folclor "Hora Mare" In perioada 6 - 10 august a.c., pe platoul din fata Centrului Cultural Judetean (CCJ) Calarasi are loc cea de-a XXII-a editie a Festivalului International de Folclor "Hora Mare".
GEMENI August este o luna de bilant intim pentru Gemeni. ... Pronia cereasca ofera lucruri bune, deci in august nu e bine sa incerci sa minti o Balanta. ... CAPRICORN Peste Capricorn, august vine cu multe schimbari, inclusiv in Casa Prieteniei si la locul de munca.
La data de 17 august 2010, ora 14.50, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 17 Politie - Biroul Ordine Publica, fiind dirijati de Dispeceratul 112 - Sector 5, au prins-o in flagrant pe I.
Copresedintele Aliantei PNL-PD Neamt, Gheorghe Stefan, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca in acest judet, in urma fraudei cu buletinele anulate si a celei cu listele suplimentare, aceasta formatiune a inregistrat un scor cu noua procente mai mic decat cel real.
Am venit cu un investitor neamt care avea niste proiecte si solutii practice, avea tehnologia necesara si ar fi putut rezolva problema panzei freatice din oras, care constituie o mare problema. ... Gheorghe Stefan a fost reales primar la Piatra-Neamt, Ciuhandu la Timisoara, Mazare la Constanta...
Prezent la Conferinta Judeteana PSD Neamt, el a anuntat ca, in contextul viitoarei formule de la nivelul conducerii centrale a partidului, se pregateste un “guvern de rezerva“.
Eu cred ca exista cel putin pentru 7,4 milioane de romani, pentru toti cei care din 2012 in continuare cred in noi.
Doar doua filiale, Neamt si Dolj, s-au exprimat pentru o posibila numire a lui Theodor Stolojan in functia de prim-ministru. ... Liderul filialei Neamt, Gheorghe ßtefan, a recunoscut ca a propus ca solutie de compromis ca Tariceanu sa ramana presedintele partidului, iar Stolojan sa fie premier.
La alegerile de la Neamt s-a furat ca la balamuc Ce parere aveti despre ce s-a intamplat la Neamt? S-a furat ca la balamuc.
Astazi, de la ora 17.00, voleibalistele de la SCM-U (locul 7 in clasament) vor disputa meciul restant cu Unic Piatra Neamt (locul 5 in clasament) din cadrul etapei a 11-a.
- Societatea Carpatii a tinut in 4 ale lunii in curs, o intrunire publica cu un sens secret. ... Cum nu se cuminteste, este trimis tot cu forta la ospiciul de pe langa Manastirea Neamt. ... Este sechestrat la Neamt din noiembrie 1886 pana in aprilie 1887.
a fiului domnului Gheorghe ßtefan de la Piatra Neamt si a fiului deputatului de Neamt PNL Dorinel Ursarescu", a declarat ieri Ponta.
Potrivit Agentiei Amos News, scrisoarea a fost citita si in cadrul Biroului Permanent Judetean Neamt al PSD.
Primarul municipiului Piatra Neamt, Gheorghe ßtefan, a declarat ieri ca simpatia lui pentru PLD i-a adus neajunsuri nu numai lui, ci si primariei, careia premierul i-a refuzat alocarea unor fonduri aprobate de Finante si Interne.
La sfarsitul saptamanii trecute, la Piatra Neamt a avut loc o intalnire a Ligii Alesilor Locali, intalnire la care a participat si consilierul judetean PNL Victor Manea.
La Casa de Cultura a Sindicatelor Piatra Neamt, in prezenta capilor partidului, a avut loc ieri prima conferinta judeteana a liberal-democratilor nemteni, organizatia situata pe primul loc in tara ca numar de membri si organizare.
Presedintele PD-L, Emil Boc, a declarat ieri ca Mona Musca se afla printre propunerile de candidaturi primite din partea organizatiei din Neamt si ca nu exista nici un motiv pentru ca partidul sa refuze aceasta candidatura, urmand ca si fostul deputat sa-si manifeste dorinta in acest sens.
Este vorba despre judetele Iasi, Galati, Neamt, Dolj, Cluj si Sibiu care vor sa se sisteze colaborarea si la nivel national.
La fel si noua" Contracandidatul lui Hrebenciuc va fi deputatul de Neamt Ioan Munteanu, care si-a anuntat ieri public intentia de a intra in competitie functia de lider de grup. ... Despre debarcarea lui Hrebenciuc a vorbit si un alt deputat de Neamt, Victor Surdu.
google-analytics.com