Cautare

4885 de rezultate pentru "24" (2.17 secunde)
O treime dintre romani - 33% sustin ca nou-infiintata Comunitate Nationala de Informatii (CNI) trebuie con-dusa de Presedintie, se arata intr-un sondaj al Biroului de Cercetari Sociale, intitulat "Securitatea si Serviciile secrete", in timp ce 24% considera ca CNI ar trebui sa se afle in subordinea Parlamentului, iar 21% in subordinea Guvernului.
"O ambulanta asigura permanenta la tabara de la Seciuri, 24 de ore din 24. Au fost amplasate mai multe latrine pentru locuitorii de la corturi si au fost aduse doua cisterne cu apa menajera si potabila.
4, 14, 24, 34, 44... ... PD - 26,3%, PNL - 24,4%, PSD 19,5%, PRM - 11,6%, UDMR - 6,3%, PNG - 5,9%.
Primaria Craiova este pe cale de a face cadou unei asociatii controlate de Dinel Staicu aproximativ 3.000 mp de teren intravilan din domeniul public al orasului.
Ministerul Finantelor ar fi avizat contractul prin care Primaria Craiova angajeaza bugetul local la plata ratelor si dobanzilor unui credit de 700 de miliarde de lei, lucru care i-ar fi fost confirmat telefonic primarului Antonie Solomon.
Izolati. Asa s-ar putea caracteriza situatia locuitorilor din patru comune doljene, care sunt nevoiti sa astepte sfarsitul de saptamana pentru a putea ajunge la Craiova.
Buchetul de trandafiri nu a fost suficient, pentru ca in momentul in care deputatii au votat scurtarea duratei interceptarilor fara autorizatie la 24 de zile, fata de trei zile cum propunea ministerul, Macovei s-a ridicat, a spus "La revedere!" si a plecat.
Din fericire marea nu a fost prea involburata si este destul de curata" Valentin Voiculet, 24 ani, sofer, Slobozia: ... Alina Aniculesei, 24 ani, studenta, Bucuresti: ... Gabriel Stanciu, 24 ani, student, Bucuresti:
Partidele parlamentare au cheltuit anul trecut 24.033.254 RON si au avut venituri de 25.387.434 RON, subventiile de care au beneficiat fiind de 7.030.008 RON, se arata in raportul privind finantarea partidelor in 2005 elaborat de Curtea de Conturi.
In asteptarea rectificarii de buget anuntate de guvern, autoritatile judetene au "bombardat" ministerele de resort cu zeci de cereri de finantare in primele luni ale lui 2006.
Mai mult, din punctul de vedere al edilului, faptul ca numai in 24 de ore 1.000 de turisti romani au preferat in week-end-ul trecut sa treaca granita pentru a face plaja in Bulgaria, se traduce simplu, prin aceea ca:
Viceprimarul comunei Corbu, Marian Galbinasu, actualmente candidat din partea Aliantei PNL-PD la functia de primar al acestei localitati, este angrenat intr-o lupta crancena, in justitie, pentru a readuce in patrimoniul Primariei suprafetele din Grindul Chituc care au fost smulse ilegal.
pe 24.06.2005 erau inregistrati 21.015 turisti, iar anul acesta 19.054. Culetu crede ca diferentele sunt aproape insesizabile, iar criticile detractarilor sai nu sunt intemeiate din acest punct de vedere.
Prefectura Dolj a decis sa le aplice comisiilor locale de aplicare a Legii nr. 247/2005, privind reforma in domeniul proprietatii si justitiei, "clauza de salvgardare" dupa ce juristii prefecturii au descoperit numeroase greseli de aplicare a legii facute de membrii acestor comisii.
Spunem asta pentru ca, asa cum recunoaste insusi presedintele PC pe site-ul sau personal, Voiculescu a ajuns seful Departamentului de Comert Exterior - Vitrocim in 1970, cand avea doar 24 de ani.
Vicepresedintele pe probleme economice din CJ Dolj, Constantin Dascalu, detine 59.000 de actiuni la SIF Oltenia, estimate de acesta la 750 de milioane de lei, si este asociat la alte doua societati comerciale, unde detine 24,5%, respectiv 9% din actiuni.
Fostul primar al localitatii Ciocarlia, Nicolae Marghiol, are la activ nu mai putin de 19 dosare penale. In perioada cat a fost edilul Ciocarliei, Marghiol nu a avut decat o preocupare:
El este urmat de Corneliu Vadim Tudor (24%), Mircea Geoana (21%), Ion Iliescu (19%), Adrian Nastase si Petre Roman (cu cate 12 procente) si Cosmin Gusa si Gheorghe Ciuhandu (cu 11 procente).
Astfel, in perioada 24-25 august va organiza la Vatra Dornei o ßcoala de Vara la care vor participa toti sefii organizatiilor judetene si municipale, sefii "Generatiei 2008", managerii de campanie si purtatorii de cuvant.
Reconstructia Noului Rast a inceput cu stangul. Chiar daca toate lucrarile sunt inca la stadiul de proiect, intre autoritatile implicate au inceput sa apara divergente, proiectele se suprapun, iar sinistratii nu asteapta decat un acoperis deasupra capului.
google-analytics.com