Cautare

4885 de rezultate pentru "24" (1.96 secunde)
- l-au dat pe patronul Price Steel in urmarire la punctele de trecere a frontierei abia dupa ce acesta parasise Romania cu 24 de ore inainte.
In fond, ratiunea fiecarui partid este de a ajunge la guvernare si de a face tot ce este posibil pentru a-si implementa politica, sa raspunda nevoilor populatiei", a declarat deputatul Andrian Mihei, in cadrul unei conferinte de presa care a avut loc vineri, 24 martie a.c.
Cei 12 reprezentanti ai orasului Petrila, care au fost desemnati sa reprezinte interesele cetatenilor din localitatea de pe Jiul de Est au plecat totusi in Egipt, unde, timp de noua zile, vor face un "schimb de experienta in domeniul culturii, turismului si al administratiei locale".
24, este ca Decretul nr. 101/1987, invocat de stat la data confiscarii pamantului, nu a fost publicat niciodata in Monitorul Oficial al Romaniei, asadar nu avea cum sa produca efecte juridice, mai ales ca statul a si renuntat la scopul in care a fost emis documentul.
Doljenii care si-au revendicat pamanturile in urma cu 15 ani pe teritoriul comunei Redea, judetul Olt, au de asteptat mult si bine pana isi vor primi titlurile de proprietate.
La 24 martie, conducerea PSD Alba a anuntat retragerea sprijinului politic si excluderea din partid a deputatului Liviu Mugurel Sarbu pe motiv ca acesta ar fi adus daune imaginii partidului si ar fi incercat sa-si negocieze trecerea la PNL sau PD.
"Tot in acest an vom demara lucrarile la o scoala cu 24 de clase - un proiect realizat de Ministerul Educatiei si Cercetarii.
Regia de Termoficare Craiova asteapta, in acest an, sa primeasca 200 de miliarde de lei de la guvern pentru reabilitarea sistemului de incalzire.
Animalele doljenilor sunt pregatite pentru integrarea in Uniunea Europeana. Majoritatea bovinelor, ovinelor, caprinelor si porcinelor din judet au fost crotaliate si se vor putea plimba mandre cu cercel in ureche prin ograda Uniunii, deoarece o data cu cercelul primesc si pasaport european.
Conform unui sondaj de opinie realizat de Asociatia pentru Transparenta si Libertate de Expresie, 42,2% dintre persoanele intervievate au declarat ca sunt de acord cu crearea unei noi majoritati guvernamentale, in timp ce 24,8% nu sunt de acord cu aceasta idee.
Sistematizarea pe verticala (drumuri, alei, parcari, spatii verzi) pentru blocurile ANL vor scoate din "buzunarul" Primariei circa 486.000 RON, proiectul de detaliu pentru viitoarea Casa a Casatoriilor este estimat la 24.300 RON, in timp ce reparatiile cladirii Consiliului Local Mangalia (zugraveli, igienizari, instalatii electrice, sanitare, centrala termica) - 193.600 RON.
Palatul Elisabeta si vila Pictor Mirea din Bucuresti au primit statutul de resedinta oficiala pentru fostii sefi de stat, in baza legii care permite acestor persoane sa beneficieze gratuit, pe durata vietii, de o locuinta de protocol.
Hotararea instantei a fost primita pe data de 4 aprilie, plus 20, inseamna 24. dumnealui apreciaza ca nu a tergiversat convocarea sedintei", a mai declarat Radu Mazare, dupa intalnirea cu prefectul Danut Culetu.
Procurorii si politistii valceni au in lucru un amplu dosar legat de defrisarile masive din zona Voineasa, in care principalul suspect este tocmai fostul sef al Ocolului Silvic, Gheorghe Deaconeasa.
Vinovati pentru constituirea ilegala sunt, o repet, cei 24 de consilieri care au fost atunci in sala, cat si prefectul la acea data, Gheorghe Martin", a fost de parere consilierul judetean PNL Victor Manea.
Legislatia cu privire la minoritati este respectata in 80% din localitatile unde acestea reprezinta peste 20% din populatie, situatia fiind "ingrijoratoare" acolo unde minoritarii sunt sub acest procent, conform unui studiu al Centrului de Cercetare a Relatiilor Interetnice facut public ieri.
Dupa ce, intr-un moment de nedisimulata tandrete Petre Stanca a "pierdut" un minutel-doua pentru a-i aranja lui Nicusor Constantinescu cravata, patronul hotelului "Maria" (hotelul unde miroase a carnati 12 luni din 12, 24 de ore din 24) a anuntat, cu mandrie socialista, ca Nicusor Constantinescu este candidatul PSD pentru functia de presedinte al CJC, pe motiv ca partidul pe care il reprezinta vrea continuitate in privinta "realizarilor care se vad"...
Conform contractului, modernizarea centrului orasului ar trebui finalizata cel tarziu la sfarsitul lunii noiembrie, moment din care va incepe sa curga garantia de 24 de luni pentru instalatii folosite la fantanile arteziene si de zece ani pentru celelalte constructii, dupa cum sustine directorul Cindea.
PNL-PD ar obtine 45% din voturi daca duminica viitoare ar fi organizate alegeri parlamentare, fiind urmata de PSD, cu 24% dintre optiunile electoratului, arata Barometrul Opiniei Politice realizat de IMAS in aprilie si dat ieri publicitatii.
Astfel, 45% dintre votanti ar opta pentru Alianta D.A., Partidul Social Democrat aflandu-se pe locul secund in topul optiunilor electoratului, 24% din voturi, podiumul fiind completat de Partidul Romania Mare, care intruneste optiunile a 13% dintre alegatori.
google-analytics.com