Cautare

4885 de rezultate pentru "24" (2.37 secunde)
Ati fi putut depune aceste amendamente macar in termen de 24 de ore, astfel incat sa avem si noi timp macar sa ne uitam pe ele.
Presedintele liberal al Consiliului Judetean Prahova Florin Anghel, vicepresedintele CJ Radu Ionescu si inca opt consilieri judeteni au demisionat la 24 august din PNL, motivand ca sunt nemultumiti de relatia cu conducerea organizatiei judetene a formatiunii liberale.
El a demisionat din PNL Prahova la 24 august impreuna cu vicepresedintele Consiliului Judetean Prahova, Radu Ionescu, 10 consilieri judeteni, un primar si alti doi membri apartinand organizatiei Ploiesti a PNL.
El a precizat ca va fi urmat in randul democratilor si de vicepresedintele CJ Prahova, Radu Ionescu, precum si de alti noua consilieri judeteni, care au demisionat din PNL la 24 august.
24 - 11 Neconfirmare Se zvoneste de mai multa vreme cum ca Ioan Alexandru Nicolau, consilier ales pe lista PSD, ar cocheta cu ideea mai veche de democrat, lasind acum PSD-ul in Opozitie si intarind rindurile partidului din care cindva a plecat - PD.
Astfel, in comuna Saraiu, la 18 dintre cele 24 de case afectate s-au executat fundatiile, elevatiile si zidaria pana la acoperis, in vreme ce in localitatile Valu lui Traian si Tichilesti doar unele dintre case au fundatia si elevatia ridicata, celelalte fiind la stadiul sapaturilor pentru fundatii.
Presedintele CJ Prahova, Florin Anghel, vicepresedintele CJ Prahova Radu Ionescu si alti noua consilieri judeteni care au demisionat din PNL la 24 august si-au anuntat intentia de a se inscrie in PD.
Cu toate ca Biroul comisiei hotarase joi ca dezbaterile sa inceapa saptamana viitoare, Camera a avut program de lucru in comisiile permanente, ocazie cu care deputatii Puterii au adus in discutie necesitatea dezbaterilor la regulament, remarcand faptul ca s-a consumat intervalul de 24 de ore intre depunerea proiectului de modificare si inceperea dezbaterilor.Sedinta nu a fost lipsita de tensiuni, deputatii opozitiei parasind sala pe motiv ca nu li se acorda cuvantul si dorind sa lase comisia fara cvorumul regulamentar necesar desfasurarii lucrarilor.Presedintele Comisie Juridice, deputatul conservator Sergiu Andon, a absentat de la lucrari, functia de presedinte revenindu-i vicepresedintelui Cornel Stirbet (PNL).
Presedintele PNL, Calin Popescu-Tariceanu, a fost ales pentru a doua oara consecutiv vicepresedinte al Partidului European Liberal-Democrat si Reformist (ELDR) la congresul care s-a desfasurat in perioada 23-24 septembrie la Bratislava.
In cursul zilei de sambata, 24 septembrie a.c., in cadrul alegerilor pentru conducerea Organizatiei Municipale a fost reconfirmat in functia de presedinte Mircea Stoian, fost deputat PRM.
Raportul Agentiei pentru Strategii Guvernamentale (ASG) constata - cu prilejul „Zilei internationale a dreptului de a sti“, care se sarbatoreste la 28 septembrie - ca respectarea principiului transparentei in Romania este inca marcata de opacitate institutionala reziduala si de pasivism civic.
Guvernul recunoaste ca nu a publicat integral in „Monitorul Oficial“ actele normative emise si promite ca va prezenta toate anexele hotararilor emise.
una se referea la 24 septembrie, iar alta la 4 octombrie. „Asa dupa cum am respins-o pe prima, o respingem si pe a doua.
Primul-ministru Calin Popescu-Tariceanu se afla de ieri la Paris pentru a incerca, timp de doua zile, sa convinga oficialitatile franceze de necesitatea ratificarii Tratatului de aderare a Romaniei la Uniunea Europeana si pentru intensificarea relatiilor dintre cele doua state.
Florin Anghel, care a demisionat din PNL Prahova la 24 august, anunta ca se va inscrie in PD si ca va fi urmat de intreg grupul de liberali demisionari din organizatie.
S-a decis ca votul final asupra noilor regulamente ale celor doua Camere ale Parlamentului sa fie dat la 24 octombrie, urmand sa fie puse in aplicare in termen de 25 de zile de la publicarea in a€žMonitorul Oficiala€œ, astfel incat sa existe timpul necesar atat pentru sesizarea Curtii Constitutionale, cat si pentru primirea unui raspuns din partea acesteia.
Potrivit sursei citate, a€žsub pretextul unor dezbateri parlamentare pe marginea proiectului Legii privind Statutul Minoritatilor Nationale din Romania, senatorii Corneliu Vadim Tudor si Gheorghe Funar au formulat, in zilele de 29 septembrie, 20 octombrie si 24 octombrie 2005, grave injurii la adresa comunitatii maghiare din Romaniaa€œ.
Pe locul al doilea in topul increderii se situeaza Theodor Stolojan, cu 28%, fiind urmat de Mircea Geoana - 26%, Calin Popescu Tariceanu - 24%, Adrian Nastase - 22%, Corneliu Vadim Tudor - 20%, Ion Iliescu - 19%, Emil Boc - 17%, Marko Bela - 10%, Dan Voiculescu - 5%.
24% - sustinerea sistemului de proectie a copilului etc. In schimb, bugetul alocat pentru subventionarea energiei termice pentru populatie va scadea cu 50 de procente.
Pentru prima data de la inceperea discutiilor asupra Bugetului de stat pe 2006, parlamentarii din Coalitia guvernamentala, inclusiv euro-observatorii, au fost prezenti ieri-dimineata in numar foarte mare in sala de sedinte si articolele din buget au fost adoptate rapid.
google-analytics.com