Cautare

4885 de rezultate pentru "24" (1.75 secunde)
Evenimentul a avut loc la numai 24 de ore dupa ce democratul Emil Boc sustinuse ca Nastase ar putea fi schimbat chiar in acesta sesiune, iar liberalul Eugen Nicolaescu afirmase ca Alianta „D.A.”
Astfel, dintre cei 24 de membri ai Cabinetului, au trimis raspunsuri complete doar noua ministri, patru au raspuns incomplet, iar ceilalti unsprezece, inclusiv premierul Calin Popescu-Tariceanu nu au raspuns.
vineri, 24 iunie a.c.) prezentare la Tribunalul Constanta. Nu stiu ce s-a intamplat pentru ca nu sunt in judet.
Culmea este ca, in doar 24 de ore, PSD a ajuns in situatia de a arbitra raportul de forte din cadrul Aliantei, fapt care va avea sigur efecte negative asupra actualei puteri.
6329055/24.09.2004, din care reiesea ca societatea pe care o conducea ar fi incasat in numerar de la SC DAGMAR COM SRL 20 de miliarde de lei.
Leontin Salajan, un fost ofiter care locuieste in Zalau si care a activat in Ministerul Apararii Nationale si in Ministerul de Interne, a intentat doua procese actualului si fostului procuror general al Romaniei, Ilie Botos si Joita Tanase.
Marea Britanie se situeaza pe locul al doilea in acest clasament, cu 28 de membri. Spania si Italia se afla pe pozitii de egalitate - cate 24 de membri.
La numai 24 de ore dupa ce premierul Calin Popescu Tariceanu, fortat de Traian Basescu, a aruncat bomba anticipatelor pe scena politica romaneasca, varianta prinde din ce in ce mai mult contur.
Deocamdata, in decurs de doar 24 de ore, am avut demisii „irevocabile”, demisii „reconsiderate”, armistitii, medieri si iarasi demisii sigure.
In termen de 24 de ore (fata de 48 de ore prevazute anterior) de la constituire, comisia parlamentara speciala comunica Societatii Romane de Radiodifuziune si Societatii Romane de Televiziune proportia timpilor de antena calculata conform legii.
Deputatii sunt risipitori cu banii publici alocati activitatii publice. Unii deconteaza mai multe zile de cazare decat are un an, altii incarca factura la telefonul mobil cu sute de milioane de lei vechi.
Pentru inchirierea autobuzelor trebuiau achitate 24,63 milioane de lei, bani care nu au mai ajuns in conturile Companiei de Transport Public.
Potrivit aceleiasi surse, la 6 iunie 2005, firma ministrului PD a primit un nou contract in valoare de 24.626 de euro din partea municipalitatii Arad.
In cadrul Primariei Municipiului Mangalia a avut loc vineri, 5 august, sedinta Consiliului Local, in cadrul careia cele mai „fierbinti“ probleme la ordinea zilei au fost cele privitoare la modificarea pretului gigacaloriei si cel al eliberarii postului de consilier al PD-istului Ioan Negrea.
El a mai anuntat ca a fost finalizat cu rechizitoriu dosarul Electrica Banat, in care exista pina la acest moment 44 de inculpati, din care 24 au fost trimisi in judecata, 12 fiind deja in stare de arest preventiv.
El a mai anuntat ca a fost finalizat cu rechizitoriu dosarul Electrica Banat, in care exista pina la acest moment 44 de inculpati, din care 24 au fost trimisi in judecata, 12 fiind deja in stare de arest preventiv.
Vrem sa propunem ca data de reluare a lucrarilor 24 august, in loc de 27, si finalizare in 29 august in loc de 31“, a spus Nicolaescu.
Scoala de Vara a Tinerilor liberali a continuat si ieri, 24 august a.c., in aceeasi locatie din statiunea Mamaia, ocazie cu care tinerii si-au manifestat din nou vagul interes pentru politica dusa de liberali, probabil destul de plictisiti de atatea politica, dar in special pentru ca Marea Neagra era prea tentanta in aceste zile toride de vara.
O alta hotarire se refera la preluarea a 24 de hectare de la Romsilva pentru statia de epurare pe care o construim cu fonduri europene", a spus viceprimarul Cristea.
google-analytics.com