Cautare

4885 de rezultate pentru "24" (2.56 secunde)
Intr-un interviu publicat ieri de cotidianul italian “Il Sole 24 ore“, Basescu precizeaza ca Romania are in vedere extinderea cooperarii la centrala de la Cernavoda cu firma Ansaldo, precum si in domeniul termoenergetic cu grupul ENI.
Pe ordinea de zi au figurat raportul privind activitatea de partid in ultimii doi ani care s-au scurs de la ultima conferinta a PSD Mangalia, alegerea Consiliului Municipal, a Biroului Executiv si a presedintelui organizatiei, precum si alegerea celor 24 de delegati care urmeaza sa reprezinte Mangalia la Conferinta Judeteana Constanta care va avea loc.
In Bucuresti, prezenta la vot la alegerile partiale de duminica a fost de 24,83%. Cu toate acestea, potrivit legii, candidatul care a obtinut jumatate plus unu dintre voturile valabil exprimate, indiferent de prezenta la urne, este declarat castigator al alegerilor din primul tur de scrutin.
In urma prestarii de servicii de salubrizare a plajelor cu mijloace mecanice, precum si a altor facilitati pe care concesionarii plajelor erau obligati prin contracte sa le puna la dispozitia turistilor (salvamar, etc.), Directia Apelor Dobrogea Litoral a obtinut in cursul verii trecute 24 miliarde lei, in timp ce cheltuielile s-au cifrat la 21 miliarde lei, a precizat Hristu Uzun, directorul DADL.
SC CATFLOIRI si SC CABIF, la ambele detinind 24% din capitalul social. Fostul deputat Scarlat Iriza este asociat sau actionar la peste 15 firme si deruleaza afaceri importante cu spatii in Tirgu Jiu.
Liberalii incearca sa ia fata PUR si PSD, care au depus, separat, la Parlament doua proiecte de lege privind introducerea votului uninominal.
Datele actualizate pe 24 martie 2005 indicau printre administratorii SC ALTUR SA Slatina si pe Marian Jean Marinescu, numit in aceasta functie pe 4 septembrie 2003, mandatul sau urmind sa expire pe 4 septembrie 2007.
Conform tuturor comentariilor auzite, castigatorul conturat era Mircea Geoana - un nou-venit in partid, caruia nimeni nu-i dadea vreo sansa cu doar 24 de ore inainte.
Amendarea legilor privind averile si interesele demnitarilor - in sensul unui control perfect al conflictelor de interese si al averii - a fost unul dintre obiectivele anuntate de Monica Macovei la preluarea mandatului de ministru al Justitiei, obiectiv necesar in indeplinirea conditiilor cerute de oficialii europeni pentru inchiderea Capitolului 24 Justitie si Afaceri Interne.
Ministrul Justitiei, Monica Macovei, a anuntat ieri ca noile declaratii de avere si de interese trebuie sa fie depuse pana la 7 mai, la ora 24.00, urmand sa fie publicate in termen de 30 de zile.
Din aceste considerente, premierul a negat posibilitatea unei remanieri guvernamentale in aceasta perioada si a lasat sa se inteleaga ca si momentul restructurarii guvernamentale va fi amanat. “Consider ca 24 de ministere sunt prea multe si este nevoie de o simplificare.
In scrisoare se arata ca masurile luate de Guvernul Nastase in privinta justitiei au fost finalizate in 2004 si ca pe baza lor a fost inchis Capitolul 24, JAI, in procesul de negociere cu Uniunea Europeana.
Plenul Camerei Deputatilor a votat ieri in unanimitate varianta initiala propusa de Guvern pentru formularele declaratiilor de avere si de interese.
Sase! Sase parlamentari salajeni. Sase-sase, poarta-n case. Case si nu prea, cum reiese din declaratiile de avere ale celor alesi de salajeni pentru forul legislativ al tarii, Parlamentul.
Eliberat din ghearele procurorilor dupa 24 de ore, prin decizie judecatoreasca, presedintele Rompetrol, Dinu Patriciu, a anuntat ca da in judecata statul roman pentru modul in care se deruleaza ancheta referitoare la privatizarea Petromidia.
In privinta formatiunilor politice, 59 la suta dintre cei intervievati ar vota Alianta PNL-PD, 24% - PSD, 7% - UDMR, 7% - PPRM, iar PUR (PC), PPCD si un alt partid ar obtine cate un procent.
Alianta D.A. PNL-PD si PSD au dominat alegerile partiale de duminica din unele localitati din tara, liberalii si democratii taindu-si insa partea leului.
Plenul Camerelor reunite a votat ieri demiterea Consiliilor de Administratie a SRTV si SRR, considerand ca activitatea celor doua institutii publice a fost aservita fostei Puteri.
Astfel, in data de 24 mai a.c., Prefectura primea adresa nr. 2.100, semnata Dumitra Fir, contabil in cadrul Primariei Comana, prin care se aducea in atentia autoritatilor amenintarile la care au fost supusi de membrii CJC.
google-analytics.com